Osta janumet

144.29

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Janumetia käytetään?

Glykeemisen toiminnan tehostamiseksi Janumet 50/500 mg -tabletteja käytetään tyypin 2 diabeteksen (WD2) hoitoon (verensokeritason hallinta). DM2 (kutsutaan myös ei-insuliinipohjaiseksi diabetekseksi) on tila, jolla on kohonnut verensokeritaso ja jota on vaikea säätää (heikko glykeeminen hallinta).

Glykeemisen säätelyn menetys voidaan katsoa johtuvan haiman beetasolujen normaalin toiminnan pysyvistä häiriöistä ja menetyksistä, ts. Insuliinin tuotannosta vasteena kohonneille verensokeritasoille, esimerkiksi aterian jälkeen; insuliinitoleranssi on toinen syy heikentyneelle DM2-glykeemiselle kontrollille.

Mitä Janumet sisältää?

Janumet-tablettien vaikuttavat aineosat ovat 50 mg sitagliptiinifosfaattia ja 500 mg metformiinihydrokloridia, jotka toimivat yhdessä DM2-potilailla alentamaan verensokeritasoa ja palauttamaan glykeemisen säätelyn. Mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, natriumlauryylisulfaatti ja natriumstearyylifumaraatti löytyvät myös kalvopäällysteestä, samoin kuin polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki, titaanidioksidi, punainen rautaoksidi ja musta rautaoksidi.

Mitkä ovat Janumetin sivuvaikutukset?

Ruoansulatuskanavan kipu (pahoinvointi, ripuli, ruoansulatushäiriöt, ilmavaivat, oksentelu), kuume, ylähengitystieinfektio, nenän tulehdus tai vuoto ja kurkkukipu, yskä, sieni-ihoinfektio, perifeerinen turvotus ovat yleisimmin havaittuja sivuvaikutuksia Janumet 50 / 500mg -tabletteja käytettäessä. jotka johtuvat sitagliptiinista (käsien tai jalkojen turvotus).

Ruoansulatuskanavan oireet (kuten ripuli, pahoinvointi, oksentelu), jotka ovat yleensä lieviä ja paranevat itsestään jatkuvan hoidon jälkeen, suun metallinen maku ja ihottuma ovat Janumetin käytön yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia, jotka johtuvat metformiinista.

Maitohappoasidoosilla (maitohapon kertyminen veressä), joka voi johtua metformiinin kertymisestä, on harvinainen, mutta mahdollisesti tappava metformiinin sivuvaikutus, varsinkin jos otat suuria metformiiniannoksia yli 2000 mg päivässä, on munuaisongelmia , juo liikaa alkoholia tai olet iäkäs.

Milloin Janumetia ei tarvita?

Jos käytät Janumet 50 / 500mg -tabletteja, sinun ei pitäisi

 • Olet allerginen sitagliptiinille, metformiinille tai jollekin Janumetin aineosalle.
 • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
 • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
 • Sinulla on tyypin 1 diabetes tai ketoasidoosi
 • Janumet-hoidon aikana sinulla on haimatulehduksen oireita, mukaan lukien √§√§rimm√§inen ja jatkuva vatsakipu, oksennuksen kanssa tai ilman.
 • L√§√§k√§riin viittaamatta olet yli 80-vuotias.
 • Sinulla on riippuvuusongelma
 • Onko akuutti tai krooninen sairaus, kuten kongestiivinen syd√§men vajaatoiminta, √§skett√§inen syd√§ninfarkti, hengitysvajaus, keuhkoembolia, sokki, vaikea akuutti verenhukka, sepsis, joka voi aiheuttaa kudoshypoksia
 • Radiologinen hoito intravaskulaarisesti jodatuilla varjoaineilla voi johtaa munuaisten vajaatoimintaan, mik√§ johtaa metformiinin kertymiseen ja maitohappoasidoosin riskiin.
 • Janumetiin sitoutuvia l√§√§kkeit√§ k√§ytet√§√§n, mukaan lukien digoksiini syd√§men vajaatoimintaan, tiatsididiureetit ja muut diureetit, kuten furosemidi, kalsiumkanavan antagonistit, kuten nifedipiini verenpaineelle ja syd√§nkohtaukselle, simetidiini refluksille ja kortikosteroidihaava, kuten prednisoni, kilpirauhasen l√§√§kkeet, suun kautta otettavat ehk√§isyvalmisteet, hormonit, fenytoiinin antikonvulsantit, psykoosil√§√§ke fenotykoosi.

Kenen lääkkeitä Janumet käsittelee?

Erilaiset farmaseuttiset lääkkeet liittyvät Janumet 50 / 500mg -tabletteihin, eikä niitä tule ottaa Janumet-hoidon aikana tai lääkärin keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

 • Alkoholi voi lis√§t√§ metformiinin vaikutusta maitohapon metaboliaan; kortikosteroidit, kuten prednisoni, kilpirauhasvalmisteet, suun kautta otettavat ehk√§isyvalmisteet, estrogeeni, antikonvulsantit fenytoiini, antifysiootit fenotiatsiinit, korkea kolesterolipitoisuus nikotiinihappo, antibiootti isoniatsidi, beetasalpaajat, kuten propranololi syd√§nsairauksiin, ja korkea veren pr
 • Janumetiin vaikuttavat l√§√§kkeet: tiatsidi ja muut diureetit, kuten furosemidi, kalsiumkanavan antagonistit, kuten nifedipiini syd√§men ja verenpaineen hoitoon, simetidiini refluksiin ja haavaumat
 • L√§√§kkeet, joihin Janumet vaikuttaa: digoksiini syd√§nsairauksiin, diureetit, mukaan lukien furosemidi

Kuinka he ottavat Janumetin?

Janumet 50 / 500mg -pillerit, jotka niellään kokonaisina lasillisen viiniä, tulisi ottaa ruoan kanssa kahdesti päivässä. Lääkärisi neuvojen ja verensokerin säätelyn mukaan saamaasi annosta voidaan muuttaa ja voit silti ottaa muita lääkkeitä, mukaan lukien sulfonyyliurea ja / tai insuliini. Lääkärisi määräämän ajan voit jatkaa Janumet 50 / 500mg -tablettien ottamista, mikä voi kestää pidempään.

Kuinka kauan Janumet aikoo viedä sinut?

Lääkärisi määräämän ajan voit jatkaa Janumet 50 / 500mg -tablettien ottamista, mikä voi kestää pidempään.

Missätty Janumet-annos

Jos unohdat annoksen Janumet 50 / 500mg -tabletteja, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta ole m√§√§r√§ maksaa, lyk√§t√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Janumet on tallennettu?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ Janumet 50 / 500mg -tabletit alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta janumet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet