Osta invicorp

207.90

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Invicorp?

Erektiohäiriöiden määräämä lääke on Invicorp. Ne toimitetaan injektiopulloina, ja jokainen ampulli sisältää 25 mikrogrammaa aviptadiilia (vasoaktiivista suoliston polypeptidiä) ja 2 mg mesylaattifentolamiinia.

Mitkä ovat Invicorpin tärkeimmät edut?

Jos muut hoidot ovat epäonnistuneet, Invicorp voi myös onnistua: 73 prosenttia miehistä, jotka eivät ole saaneet erektiota muilla hoidoilla, ovat pitäneet Invicorpia tehokkaana. Erektiohäiriön syystä riippumatta sen on osoitettu toimivan (esim. Verisuonisairaus, diabetes ja peniksen hermojen ongelmat). Yli 1500 potilaalla tehdyt kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että käytettynä ohjattuina Invicorp on onnistunut ja turvallinen.

Kuinka Invicorp toimii?

Invicorpin vaikuttavat aineosat (aviptadiili ja fentolamiinimesylaatti) säätelevät veren virtausta peniksen sisällä ja ulkopuolella. Fentolamiinimesylaatti parantaa veren virtausta penikseen, kun taas aviptadiili vähentää veren virtausta peniksestä. Tämä sallii peniksen pysyä enemmän veressä, mikä aiheuttaa erektion.

Invicorpin itseinjektion jälkeen erektion saaminen voi kestää vähän kauemmin, noin viisi ja 10 minuuttia. Invicorpin injektio voi varmistaa, että erektiosi on riittävä yhdynnän nauttimiseen. Normaalisti erektio ei kestäisi yli tunnin. Jos erektio on kestänyt yli 4 tuntia, ota yhteys lääkäriisi tai sairaalaan.

Kuinka Invicorpia käytetään?

Ennen Invicorpin käyttöä on tärkeää lukea oheinen pakkausseloste huolellisesti. Sitä tulisi käyttää vasta sen jälkeen, kun Isossa-Britanniassa rekisteröity lääkäri on määrännyt reseptin, eikä sinun tule ottaa muita erektiohäiriölääkkeitä samanaikaisesti Invicorpin kanssa.

Invicorp on suunniteltu asetettavaksi erityisesti peniksen akselin kummallakin puolella olevaan huokoiseen kudokseen (intrakavernous-injektio). Lääkäri tai sairaanhoitaja opettaa sinulle, miten ensimmäinen injektio annetaan, ja voit kuulla ohjeita potilaan pakkausselosteesta saadaksesi ohjeita pistoksen muodostamiseen. Voit ottaa yhteyttä lääkäriin, jos et muista, miten pistos annetaan. Kun et ole varma mitä tehdä, älä yritä käyttää injektiota.

Yksi ampulli (25 mikrogrammaa aviptadiilia (vasoaktiivista suolen polypeptidiä) ja 2 mg fentolamiinimesylaattia) annetaan normaalina annoksena. Рkun määrät lääkitystä, sinun on pistettävä ampullin koko sisältö.

Enintään yksi ampulli päivässä ja enintään kolme injektiota viikossa on annettava. Kerta-injektiota varten kukin ampulli sisältää oikean määrän.

Onko Invicorp sopiva minulle?

Verkkolääkäripalvelu toimittaa Invicorpin vain miehille, joilla on oikeus online-kuulemiseen, ja erityisesti, joille tämä on annettu aiemmin ja joille on opetettu lääkityksen käyttöä. Invicorp soveltuu vain ihmisille, jotka ovat menestyksekkäästi yrittäneet suun kautta otettavia ED-lääkkeitä ja joilla on myös ollut vähän tai ei lainkaan menestystä Caverjectilla tai muilla alprostadiilin injektioilla.

Mitkä ovat Invicorpin sivuvaikutukset?

Mutta kaikki eiv√§t kohdaa heit√§, Invicorp voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Vain 2‚Äď5 prosenttia miehist√§ ilmoitti injektiokipua kliinisiss√§ tutkimuksissa, eik√§ injektion j√§lkeen ollut kipuja. Sen todettiin olevan v√§hemm√§n ep√§miellytt√§v√§ kuin Caverjectilla.

Vakavat kielteiset seuraukset

Harvinaiset negatiiviset seuraukset (odotettavissa 1-10 potilaalla 10000: sta)

Pitkäaikainen erektio ja epämukavuus. Jos erektio on kestänyt yli 4 tuntia, ota yhteys lääkäriisi tai sairaalaan.

Melko epätavalliset haitalliset tulokset (odotettavissa alle yhdellä 10000 potilaasta)
 • Kouristukset l√§hell√§ vatsaa (angina), rintakipu. Ota yhteytt√§ l√§√§k√§riisi tai sairaalaan.
 • Hengitykset√∂n syd√§men trombi, ahdistuneisuus, todenn√§k√∂isesti vakava vasemman k√§sivarren s√§dekipu ja rintakipu. Kun n√§m√§ merkit ilmaantuvat, soita 999.
 • Ei-vakavat haitalliset seuraukset.
Suositut haittavaikutukset (odotettavissa 1-10 potilaalla sadasta)
 • Yl√§vartalon ja korvien punoitus
 • Pistoskohdan ymp√§rill√§ turvotusta. Lopettamalla Invicorpin asettaminen kirkkaaseen laskimoon pienent√§√§ mustelmien mahdollisuutta.
Harvinaiset haittavaikutukset (odotettavissa 1-10 potilaalla tuhannesta)
 • Huimaus, migreeni.
 • Lis√§√§ntynyt syd√§men rytmi tai syd√§mentykytys.
 • Jos sinulla on joitain n√§ist√§ haittavaikutuksista, lopeta Invicorpin k√§ytt√∂.
 • Veren kertyminen pistoskohtaan ihon alle.
Harvinaiset negatiiviset seuraukset (odotettavissa 1-10 potilaalla 10000: sta)
 • Pienet peniksen kokkareet toistuvien injektioiden vuoksi.
 • Ache pistoskohdassa.
 • Lue pakkauksen sis√§lt√§m√§ pakkausseloste ennen mink√§√§n toimenpiteen aloittamista, jotta saat t√§ydellisen luettelon mahdollisista sivuvaikutuksista ja muut asiaankuuluvat tiedot. Esitteeseen on mahdollista tutustua my√∂s verkossa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta invicorp”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet