Osta indivina

128.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Indivina?

Indivina on hormonikorvaushoito. Se sisältää estrogeenia ja progestogeenia, kaksi naishormonien muotoa. Indivinaa käytetään vaihdevuosien aikana naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuodet vähintään kolme vuotta viimeisen luonnollisen jaksonsa jälkeen.

Missä he käyttävät Indivinaa?

Vaihdevuosien jälkeisten oireiden lievittäminen

Naisen kehon vapauttamien estrogeenien määrä vähenee vaihdevuosien aikana. Tämä voi aiheuttaa oireita, kuten kasvojen, kaulan ja rinnan kuumat aallot. Vaihdevuosien jälkeen Indivina lievittää näitä oireita. Sinulle määrätään Indivina vain, jos oireesi ovat merkittävästi ristiriidassa jokapäiväisen elämän kanssa.

Osteoporoosin ennaltaehkäisy

Jotkut ihmiset voivat kasvaa hauraita luita vaihdevuodet (osteoporoosi) jälkeen. Voit tutkia lääkärisi kanssa kaikkia saatavilla olevia ratkaisuja. Voit käyttää Indivinaa osteoporoosin välttämiseksi vaihdevuosien jälkeen, jos sinulla on suurempi riski osteoporoosista johtuviin murtumiin, ja muut lääkkeet eivät sovi sinulle.

Miten Indivina otetaan?

Ota tämä lääke tarkalleen lääkärisi määräämällä tavalla. Jos sinulle ei ole ilmoitettu asiasta, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin. Oireiden hoitamiseksi mahdollisimman pitkään lääkäri voi yrittää antaa pienimmän annoksen. Jos luulet, että tämä annos on liian suuri tai ei tarpeeksi vahva, keskustele lääkärin kanssa. Ota yksi Indivine-tabletti päivittäin, mieluiten suunnilleen samaan aikaan päivästä.

Päivittäisten tablettien saannin seuraamiseksi kalenteripäivät on merkitty läpipainopakkaukseen. Niele tabletti tarvittaessa oluen kanssa kokonaisena. Normaalisti aloitat pienimmällä Indivine-annoksella, ja tarvittaessa sitä lisätään. Lääkärisi tulee pyrkiä antamaan pienin annos, joka lievittää vaikutuksia lyhyimmän ajan.

Keskustele l√§√§k√§rin kanssa, jos olosuhteet eiv√§t muutu kolmen kuukauden kuluttua. √Ąl√§ muuta annosta tai lopeta tablettien ottamista itse, jos huomaat, ett√§ Indivinan vaikutus on liian korkea tai liian heikko, mutta kysy neuvoa l√§√§k√§rilt√§si.

Indivine

Ensisijaiset vaikutukset

Kuten muutkin lääkkeet, tämä lääkevalmiste voi aiheuttaa haittavaikutuksia, vaikka kaikki eivät kärsii niistä, varsinkaan hoidon alussa (ensimmäisten hoitokuukausien aikana), esimerkiksi verenvuodossa voi esiintyä epäsäännöllistä tietoa. Nämä myös katoavat jatkuen,

Tietoja hoidosta. Joissakin tapauksissa saatat joutua välttämään Indivinan ottamista. Jos sinulla on jokin seuraavista ongelmista, kerro heti lääkärillesi:

 • Keltaisuusoireiden kehittyminen (ihon tai silm√§nvalkuaisten kellastuminen)
 • Ensimm√§ist√§ kertaa saat migreenip√§√§ns√§rky√§
 • Ottaa raskaana
 • Verenpaine nousee suuresti,

Verrattuna naisiin, jotka eivät käytä hormonikorvaushoitoa, seuraavat sairaudet tunnistetaan useammin hormonikorvaushoitoa käyttävillä naisilla:

 • Rintasy√∂p√§
 • Kohdun limakalvon ep√§s√§√§nn√∂llinen kehitys tai sairaus (kohdun limakalvon liikakasvu tai sy√∂p√§)
 • Munasarjojen sy√∂p√§
 • Jalkojen tai keuhkojen laskimossa verihyytym√§t (laskimotromboembolia)
 • Syd√§nsairaus
 • Aivohalvaus
 • Todenn√§k√∂inen muistin menetys, jos hormonikorvaushoito alkaa 65-vuotiaasta tai vanhemmasta.

Katso esitteestä lisätietoja näistä haittavaikutuksista.

Miten Indivinaa säilytetään?

Pid√§ t√§m√§ l√§√§ke poissa lasten ulottuvilta. √Ąl√§ k√§yt√§ Indivinaa pakkauksessa olevan viimeisen k√§ytt√∂p√§iv√§n j√§lkeen. Pid√§ se alle 25 ¬į C: ssa. Pid√§ se alkuper√§ispakkauksessa, jotta se ei p√§√§se kosteudelta. √Ąl√§ k√§yt√§ ylim√§√§r√§ist√§ vett√§ tai keitti√∂j√§tett√§ huumeiden h√§vitt√§miseen. Kerro apteekkihenkil√∂kunnalle, kuinka h√§vit√§t l√§√§kkeet, joita et en√§√§ k√§yt√§. Suojelet maailmaa t√§ll√§ tavalla.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta indivina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet