Osta imodium-jarabe

58.30

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on siirappi Imodiumin kanssa?

Loperamidi kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan nimellä ripulilääkkeet. Loperamidia käytetään lyhytaikaisten ripulikausien hoitoon, jotka eivät johdu bakteeri-infektioista, yhdessä rehydraatiohoidon (nesteiden ja elektrolyyttien) kanssa. Sitä käytetään myös tulehduksellisen suolistosairauden (esim. Crohnin tauti) aiheuttaman kroonisen ripulin lievittämiseen ja sellaisten ihmisten ulosteiden määrän vähentämiseen, jotka ovat poistaneet tai ovat poistaneet osan suolistosta ileostomiasta tai kolostoomista.

Se vähentää tuotetun ulosteen määrää, vähentää jakkaran tiheyttä, tekee ulosteesta sileämmän ja vähentää kouristuksia vaikuttamalla suoliston hermoihin.

Tätä lääkettä voi olla saatavana useina eri formulaatioina ja / tai useilla nimillä. Kaikista tässä mainituista olosuhteista mikä tahansa tämän lääkkeen tuotemerkki ei välttämättä ole saatavana kaikentyyppisissä tuotteissa tai se ei ehkä ole lisensoitu. Usein kaikkia tässä käsiteltyjä tapauksia käytettäessä tämän lääkkeen tiettyjä formulaatioita ei voida käyttää.

Kuinka minun on tarkoitus käyttää Imodium-siirappia?

M√§√§ritetty loperamidiannos on 4 mg: n aloitusannos aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille, joilla on akuutti tai toistuva ripuli, jota seuraa 2 mg: n annos jokaisen suoliston (tai ripulin jakson) j√§lkeen. √Ąl√§ ylit√§ 16 mg p√§iv√§ss√§. Kroonisessa ripulissa t√§m√§ annos voidaan antaa yhten√§ p√§ivitt√§isen√§ annoksena tai erillisin√§ annoksina, kunnes optimaalinen p√§ivitt√§inen annos on tunnistettu.

L√§√§k√§rin m√§√§r√§yksest√§ 6-12-vuotiaat (10-20 kg) lapset voivat k√§ytt√§√§ t√§t√§ l√§√§kett√§ akuuttiin tai krooniseen ripuliin. Ensimm√§isen p√§iv√§n v√§himm√§isannos on 2 mg kahdesti p√§iv√§ss√§ 6‚Äď8-vuotiaille (tai 20‚Äď30 kg painaville) lapsille. Ensimm√§isen p√§iv√§n v√§himm√§isannos yli 12 kg painaville 8-12-vuotiaille lapsille on 2 mg 3 kertaa p√§iv√§ss√§. L√§√§ke annetaan vasta evakuoinnin j√§lkeen, jos ripuli jatkuu, ja annettava m√§√§r√§ riippuu vauvan painosta. Ota yhteytt√§ l√§√§k√§riisi tai apteekkiin saadaksesi m√§√§r√§tyn numeron.

Mitkä haittavaikutukset ovat tämän lääkkeen kanssa mahdollisia?

Sivuvaikutukset voivat johtua tietyistä lääkkeistä. Kun sitä annetaan säännöllisinä annoksina, sivuvaikutus on tahaton reaktio lääkkeeseen. Voi olla kohtalainen tai vakava, akuutti tai elinikäinen sivuvaikutus.

Kaikki tätä lääkettä käyttävät henkilöt eivät kärsi alla kuvatuista sivuvaikutuksista. Ilmoita terveydenhuollon tarjoajalle, huomaatko näitä haittavaikutuksia jatkuvasti tai jos ne pahenevat ajan myötä.

Ainakin 1 prosentti tätä lääkettä käyttävistä henkilöistä on ilmoittanut seuraavista haittavaikutuksista. On mahdollista seurata monia näistä haittavaikutuksista, ja jotkut niistä voivat hiipua ajan myötä itsestään.

Jos huomaat näitä haittavaikutuksia ja ne ovat vakavia tai häiritseviä, ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoajaan. Apteekki kouluttaa sinua sivuvaikutusten hoidossa.

  • Kielen polttamisen tai naarmuuntumisen tunne (nopeasti liukenevat tabletit)
  • Huimaus
  • Unettomuus
  • Suun kuivuminen
  • Kaasujen kautta
  • P√§√§ns√§rky
  • Sairaus tai oksentelu
  • V√§symys

Onko tällä lääkkeellä muita varotoimia tai varoituksia?

Muista kertoa lääkärille mahdollisista lääketieteellisistä ongelmista tai allergioista, kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, oletko raskaana tai imetät, ja kaikista muista olennaisista terveydellisistä seikoista ennen lääkkeen ottamista. Tapa, jolla voit käyttää tätä lääkettä, voi vaikuttaa näihin muuttujiin.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta imodium-jarabe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet