Osta imigran

137.55

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Imigran

Mihin he käyttävät Imigrania?

Imigran 100 mg pillereitä käytetään auran kanssa tai ilman auraa, joka on näön ja / tai hajuhäiriöiden havaitseminen, lievittämään akuutteja migreenikohtauksia ja ovat tyypillisesti ensimmäinen osoitus siitä, että migreeni on matkalla.

Imigran 100 mg pillerit on suunniteltu ensisijaisesti migreenikohtausten lievittämiseen päänsärkyyn liittyvien epämukavuuksien ja muiden oireiden, kuten valolle altistumisen ja pahoinvoinnin, lievittämiseksi, mutta niitä ei käytetä migreenipäänsärkyjen ehkäisyyn.

Kummassakin migreenikohtauksessa voit käyttää Imigran 100 mg pillereitä, mutta se onnistuu paremmin, jos se annetaan mahdollisimman pian ensimmäisten kivun ja / tai auran oireiden jälkeen. Imigran 100 mg -tabletit eivät ole tehokkaita muiden päänsärkyjen hoidossa.

Kuinka Imigran toimii?

Imigran 100 mg -kapseleissa on sumatriptaania, jota käytetään migreenipäänsärkyjen hoitoon. Sumatriptaani on osa triptaaneiksi kutsuttujen lääkkeiden ryhmää 100 mg Imigran-tableteissa ja se on serotoniiniagonisti, joka jäljittelee serotoniinin (tunnetaan myös nimellä 5-hydroksitryptamiini tai 5-HT) vaikutusta.

Serotoniini on aivoissa oleva hormoni, joka s√§√§telee mielialaa, ep√§mukavuuden tunteita, seksuaalista aktiivisuutta ja unta sek√§ verisuonten supistumista (kapenemista). Migreenin ep√§ill√§√§n johtuvan jostakin useista migreenisyist√§, mik√§ puolestaan ‚Äč‚Äčaktivoi l√§hell√§ olevia aistihermoja kokemaan ep√§mukavuutta, aivojen verisuonten laajenemisen tai laajenemisen kautta.

Näissä laajentuneissa verisuonissa sumatriptaani 100 mg Imigran-tableteissa aktivoi serotoniinireseptoreita, jolloin ne voivat jälleen supistua (verisuonten supistuminen) ja estää kolmoishermon toimintaa ja lievittää kipua. Epäillään, että nämä teot johtavat sumatriptaanin migreenin vastaiseen aktiivisuuteen ja lievittävät migreenikohtauksen kipua ja muita vaikutuksia.

Mitä Imigranista löytyy?

Vaikuttava lääke, serotoniiniagonisti, jota käytetään migreenin oireiden lievittämiseen, löytyy Imigran 100 mg -kapseleista. Ne sisältävät myös laktoosia, natriumkroskarmelloosia, mikrokiteistä selluloosaa, magnesiumstearaattia, hypromelloosia (464) ja OYS-7393 Opadry White.

Mitkä ovat Imigranin sivuvaikutukset?

Huimaus, uneliaisuus, aistihäiriöt, kuten pistely, pistely tai ihon puutuminen (parestesia), kipu- tai kosketusherkkyyden puute (hypestesia), hengenahdistus, raskauden tunne, kipu, kuumuuden tai kylmän tunne, epämukavuus tai kireys, uupumus, uupumus ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Imigran 100 mg -kapseleita käytettäessä.

Milloin ei ole tarkoituksenmukaista käyttää Imigrania?

Jos käytät Imigran 100 mg pillereitä, sinun ei pitäisi

  • Olet allerginen sumatriptaanille tai jollekin Imigran-aineosalle
  • Sinulla on joko ollut syd√§nkohtaus tai diagnoosi iskeemisest√§ syd√§men vajaatoiminnasta, sepelvaltimoiden vasospasmista (Prinzmetal angina), perifeerisen valtimosairauden, aivohalvauksen tai ohimenev√§n iskeemisen kohtauksen (TIA)
  • Onko maksasy√∂p√§
  • Korkea verenpaine veress√§ (hypertensio)
  • K√§ytet√§√§n l√§√§kkeit√§, jotka sitoutuvat Imigraniin, mukaan lukien: ergotamiinin tai ergotamiinin johdannaiset (mukaan lukien metysergidi); monoamiinioksidaasin (MAOI) est√§j√§t; muut serotoniinin agonistiset masennusl√§√§kkeet, kuten SSRI: t;

Mitkä lääketuotteet kommunikoivat Imigranin kanssa?

Useat lääkkeet häiritsevät Imigranin 100 mg: n tabletteja, eikä niitä tule ottaa Imigran-hoidon aikana tai vasta lääkärin keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • Torajohdannaisia, mukaan lukien metysergidi (my√∂s migreenip√§√§ns√§rky√§ varten), ei tule antaa 24 tuntia ennen ja 6 tuntia Imigranin j√§lkeen.
  • Voit ottaa MAOI-masennusl√§√§kkeit√§ vasta 14 p√§iv√§n kuluttua Imigranin ottamisesta.
  • SNRI: t; muut serotoniinin agonistiset masennusl√§√§kkeet, kuten SSRI: t.

Kuinka he ottavat Imigrania?

Migreenikohtauksen jokaisessa vaiheessa voit ottaa 100 mg Imigran-pillereitäsi, mutta jos se otetaan mahdollisimman pian ensimmäisten kivun ja / tai auran oireiden jälkeen, se onnistuu paremmin. Ota yksi tai kaksi 100 mg Imigran-tablettia lasillisen vettä, välipalojen kanssa tai ilman, lääkärisi määräämällä tavalla. Et voi ottaa toista Imigran-annosta samalle migreenille, joten jos sinulle tulee uusi migreenikohtaus seuraavan 24 tunnin aikana, otat toisen Imigran-annoksen samalle migreenille niin kauan kuin et ota enempää kuin 300 mg yhdessä migreenissä. 24 tunnin sykli.

Kuinka Imigran on tallennettu?

Ennen kuin k√§yt√§t niit√§, voit pit√§√§ 100 mg Imigran-tabletit pakkauksessaan. Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ 100 mg Imigran-tablettejasi alle 25 ¬į C: ssa.

Imigranin komento (ei reseptiä)

Tilaa Imigran napsauttamalla yllä olevaa taulukkoa. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös vierailua tällä online-lääketieteellisellä palveluntarjoajalta milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa migreenilääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Imigran ilman reseptiä;
Katso lisää migreenin lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisää migreenistä.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta imigran”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet