Osta ilube

163.90

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on Ilube?

Kuivien ja kipeiden silmien lievittämiseksi käytetään tätä lääkettä. Tuuli, vesi, lämpö / ilmastointi, sähköinen käyttö / lukeminen ja jotkut lääkkeet ovat yleisiä kuivien silmien lähteitä.

Tämä aine voi sisältää yhtä tai useampaa seuraavista ainesosista: muun muassa karboksimetyyliselluloosa, dekstraani, glyseriini, hypromelloosi, polyetyleeniglykoli 400 (PEG 400), polysorbaatti, polyvinyylialkoholi, povidoni tai propyleeniglykoli.

Silmien voiteluaineet auttavat suojaamaan silmiä loukkaantumisilta ja infektioilta, pitävät silmän märänä ja vähentävät kuivan silmän vaikutuksia, kuten polttamista, naarmuuntumista ja tunne saada jotain silmään.

Kuinka Pure Eye Drop Ilube toimii

Pure Luben kasvopisarat ovat voiteluaineita. Se toimii samalla tavoin kuin tavalliset kyyneleet ja tarjoaa silmän kuivumisen vuoksi välittömän lievityksen kivusta ja ärsytyksestä.

Kuinka Ilubea käytetään?

Noudata kaikkia hy√∂dykkeen laatikossa olevia ohjeita. Ota yhteys l√§√§k√§riisi tai apteekkiin, jos et ole varma yksityiskohdista. √Ąl√§ k√§yt√§ kaavaa, joka on samea ja jonka v√§ri on muuttunut. Jotkut tuotteet voivat olla maitomaisia ‚Äč‚Äč(sis√§lt√§v√§t muiden ainesosien lis√§ksi glyseriini√§ polysorbaattien kanssa). T√§m√§ on hyv√§ niin kauan kuin liuoksessa ei ole v√§rimuutoksia. T√§llaisia ‚Äč‚Äčsilm√§tippoja voidaan ravistaa ennen k√§ytt√∂√§. Tarkista pakkaus ja katso, voiko tuotetta ravistaa ennen k√§ytt√∂√§.

Pisaroita käytetään yleensä niin usein kuin halutaan. Voiteita käytetään tyypillisesti tarpeen mukaan 1-2 kertaa päivässä. Voi olla turvallisempaa käyttää sitä ennen nukkumaanmenoa, jos käytät voidetta kerran päivässä.

Silmävoiteen / silmätippojen / geelien käyttö: Pese ensin kasvosi. Ole valppaana, ettet kosketa tiputinta tai voideputken kärkeä tai anna sen koskettaa silmiä tartunnan estämiseksi. Vaihda korkki usein turvallisesti jokaisen käytön jälkeen. Kallista päätäsi taaksepäin, katso ylöspäin ja tee pussi laskemalla alaluomeasi. Laita tiputin silmän yli silmien / geelien varalta ja purista 1 tai 2 tippaa tarpeen mukaan. Katso alas ja sulje silmäsi pehmeästi 1-2 minuutin ajan.

Aseta sormi lähelle nenää silmän kulmassa ja paina kevyesti. Tämä estää lääkityksen valumisen silmästä. Pidä putkea suoraan silmän päällä voidetta varten ja purista varovasti ohut nauhalevy (neljäsosa tuumaa tai noin 6 millimetriä) taskuun. Vapauta silmäluomi, sulje silmä ja liikuta silmää hitaasti molempiin suuntiin lääkkeen levittämiseksi. Kuivaa ylimääräinen voide puhtaalla kudoksella silmän ympärillä.

Mitä tapahtuu, jos menetän annoksen silmätippoja Ilubea?

Ohita se ja pid√§ kiinni tavallisesta rutiinistasi, jos ohitat annoksen Pure Lube-silm√§tippoja. √Ąl√§ kaksinkertaista annosta.

Haitalliset seuraukset

Kun tätä laitetta käytetään ensimmäisen kerran, näkö voi olla väliaikaisesti hämärtynyt. Lisäksi voi olla tilapäistä lievää polttamista / pistelyä / ärsytystä. Kerro heti lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos jompikumpi näistä oireista jatkuu tai pahenee.

Kun lääkäri on määrännyt sinulle tätä lääkettä, muista, että hän on päättänyt, että hyötysi on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Ei ole merkittäviä haittavaikutuksia potilaille, jotka käyttävät tätä lääkettä.

Kerro heti lääkärille, jos sinulla on jompikumpi näistä epätodennäköisistä mutta vakavista sivuvaikutuksista: silmänpaine, näön parantuminen, jatkuva silmien punoitus / ärsytys.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta ilube”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet