Osta gyno-daktarin

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ei huumeita Osta Gyno Daktarin

Mikä on Daktarin Gyno?

Daktarin on sienil√§√§ke, jota k√§ytet√§√§n ihon ja kynsien sieni-infektioiden sek√§ suun ja sukupuolielinten kandidiaasin hoitoon. On olemassa useita erilaisia ‚Äč‚Äčtyyppej√§, joista useat sopivat valitsemasi h√§iri√∂n perusteella paremmin kuin muut.

Monet l√§√§kityypit ovat ajankohtaisia ‚Äč‚Äčhoitomuotoja, jotka annetaan v√§litt√∂m√§sti tartunnan saaneelle alueelle (alueille) ja joita voidaan useimmissa tapauksissa k√§ytt√§√§ useita p√§ivi√§ infektion vaikutusten puuttuessa sen varmistamiseksi, ett√§ infektio ei uusiudu ja ett√§ kaikki sienisolut ja bakteerit tapetaan.

Kuinka Daktarinia annetaan?

Lääkkeen käyttötapa riippuu pyytämästäsi tyypistä ja käsittelemäsi sairaudesta. Gyno-Daktarin: Tämä sisäinen voide on tarkoitettu vain emättimen kandidiaasille, ja sitä voidaan käyttää vain applikaattorin mukana tulevan terapeuttisen aineen kanssa. Sitä voidaan käyttää kerran päivässä, tyypillisesti yöllä, juuri ennen nukkumaanmenoa.

Vaikka sinulla olisi aikaa, voit tehdä sen 7 päivän ajan. On turvallisempaa lopettaa yhteys, kun käytät Gyno-Daktarinia, koska on olemassa pieni riski, että virus siirtyy kumppanillesi. On myös riski, että voide voi vaikuttaa kondomiin, joten et ehkä ole suojattu sukupuolitauteista ja raskaudesta.

On suositeltavaa, että jatkat lääkkeen ottamista useita päiviä sen jälkeen, kun merkit ovat hävinneet tietyissä Daktarin-formulaatioissa, mutta lue reseptisi mukana oleva potilastietolehtinen varmistaaksesi, että osaat käyttää sitä oikein. Voit kuitenkin estää läheisen vuorovaikutuksen silmien ja muiden limakalvojen kanssa kaiken tyyppisen Daktarinin kanssa.

Mitä annoksia Gyno-Daktarinia on saatavana?

Tämä emättimen kandidiaasivoide on saatavana yhtenä annoksena, ja infektion vakavuudesta riippuen sen on osoitettu auttavan hävittämään kandidiaasin yhdessä annoksessa. Lääkäri olisi mahdollista ilmoittaa sinulle antotiheydestä ja kuinka kauan. Yksi putki mikonatsolikermaa, joka sisältää Gyno-Daktarinia, on 2 prosenttia 78 g.

Gyno-puolella Daktarinin vaikutukset

Negatiivisten sivuvaikutusten riski on suhteellisen pieni, koska tämä lääke annetaan välittömästi tarvittaessa eikä sitä tarvitse suodattaa järjestelmään. Hoidon alussa sivuvaikutukset voivat aiheuttaa sukuelinten kipua tai naarmuja, mutta tämä todennäköisesti häviää. On kuitenkin parasta keskustella lääkärin kanssa, jos he jatkavat tai jos tunnet jotain vakavampaa.

Mitä toimia tulee tehdä, kun Gyno-Daktarinia käytetään

Erittäin terveellinen lääke, Gyno-Daktarin, on ihanteellinen useimmille naisille. Et kuitenkaan voi käyttää tätä hoitoa, jos olet allerginen jollekin emättimen voiteessa käytetylle aineelle. Jos olet raskaana tai imetät, voit silti käyttää varovaisuutta ja puhua lääkärille tarkistaaksesi, onko lääkkeen käytön etu suurempi kuin riski.

Gyno Daktarin -komento (tiskin ulkopuolella)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan Gyno Daktarin. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Gyno Daktarin;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta gyno-daktarin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet