Osta glucophage

61.60

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Glucophage, mikä se on?

Yksi kuudesta tyypin 2 diabeteksen kaupallisesti käytetystä diabeteslääkkeestä on glukofaagi (metformiini). Tämä auttaa pitämään verensokerisi tavoitealueella.

Huomaa, että diabeteksen ehkäisyn kulmakivi pysyy muuttumattomana; on tärkeää hyväksyä ruokasuunnitelma ja saada paljon liikuntaa. Diabetespillerit ovat myös toinen väline verenpaineen hallitsemiseksi.

Kuinka Glucophage toimii?

Glucophage auttaa tuottamaan vähemmän glukoosia maksassa elimistössä. Se ei salli kehon vapauttamaa ylimääräistä insuliinia; sen vuoksi yksinään käytettynä se aiheuttaa harvoin matalia verensokeritasoja (hypoglykemia). Kun Glucophage otetaan yhdessä insuliinin tai muiden diabetestablettien, kuten repaglinidin, sulfonyyliurean nateglinidin, kanssa, voi esiintyä hypoglykemiaa.

Glucophagen on osoitettu vähentävän verirasvan määrää ja todennäköisesti johtavan vähäiseen painonlaskuun.

Mitä teen, jos en ota annosta?

Otat diabetesl√§√§kkeesi, jos et ole ottanut niit√§ niin kauan kuin annoksesi ottamisesta on kulunut alle 2 tuntia. Kysy terveydenhuollon tarjoajalta, jos se on yli 2 tuntia. √Ąl√§ ota kahta annosta seuraavaan ateriaan. Jos puuttuva annos j√§√§ v√§liin, kirjoita se lokikirjaan.

Pitäisikö minun ottaa Glucophage muiden lääkkeiden kanssa?

Glucophage liittyy turvallisesti useimpiin lääkkeisiin. Muistuta usein terveydenhuollon tarjoajalle, mitä lääkkeitä käytät ja että lääkkeet muuttuvat, jotta voit taata sekoituksen turvallisuuden. Kysy, miten uusi lääke vaikuttaa diabetekseen.

Glucophage-esite

Kenen sivuvaikutukset tunnet Glucophagella?

Kun keho on tottunut ottamaan lääkettä useita viikkoja, satunnaiset haittavaikutukset yleensä häviävät ja voivat olla kohtalainen ripuli, väsymys tai ärtynyt vatsa.

Aterioiden yhteydessä Glucophage-hoito voi vähentää haittavaikutuksia. Kun koet vakavaa kipua tai jos haittavaikutukset kestävät yli muutaman viikon, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan.

Kun otetaan yksin Glucophage, hypoglykemia (matala verensokeri) on vähemmän todennäköinen. Kun Glucophage otetaan yhdessä insuliinin, sulfonyyliurea-aineiden, Prandinin tai Starlixxin kanssa, voi esiintyä hypoglykemiaa (sulfonyyliurea-aineet, Prandin ja Starlix ovat muun tyyppisiä diabeteslääkkeitä).

(a) Suurimmat haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia ‚Äč‚Äčja ilmenev√§t enimm√§kseen henkil√∂ill√§, joiden munuaiset tai maksa eiv√§t toimi normaalisti. Maitohappoasidoosi on vakavin sivuvaikutus. Se voi olla vaarallista. P√§√§tt√§√§kseen, oletko vaarassa, terveydenhuollon l√§√§k√§ri seuraa munuais- ja maksatoimintasi.

Mistä tiedän, toimiiko se?

Seuraa verensokeriasi terveydenhuollon tarjoajan määrääminä aikoina. Annostus toimii, jos verensokeri tai A1C on suurimman osan ajasta tavoitteen alapuolella. Tarkista kulutetun ruoan määrä ja lajit, jos ei, vaikka et olisi ottanut lääkkeesi oikeaan annokseen. Kysy terveydenhuollon tarjoajalta, onko glukoosi kohonnut muutaman viikon ajan. Se voi vaatia annoksen muuttamista.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta glucophage”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet