Osta gestinyl-katya

61.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Ja mikä Katya on?

Katya 30/75 -pinnoitetut pillerit ovat ehkäisypillereitä, joita käytetään raskauden ehkäisyyn. Pieni määrä kahta erillistä naishormonia, joita kutsutaan etinyyliestradioliksi ja gestodeeniksi, löytyy jokaisesta pilleristä. Usein kahta hormonia sisältäviä ehkäisylääkkeitä kutsutaan sekoitetuiksi pillereiksi.

Katyan merkit

Ota yksi tabletti p√§iv√§ss√§, tarvittaessa pienell√§ m√§√§r√§ll√§ vett√§. Voit ottaa pillerit ruoan kanssa tai ilman, mutta sinun on otettava pillerit joka p√§iv√§ samaan aikaan. Nauhat sis√§lt√§v√§t 21 tablettia. Jokaisen tabletin viereen kirjoitetaan viikonp√§iv√§. Seuraa nauhan nuolen suuntaa ennen kuin 21 tablettia on otettu. √Ąl√§ sitten ota 7 p√§iv√§n ajan pillereit√§. Verenvuoto voi alkaa n√§iden 7 tabletittoman p√§iv√§n aikana. Kahdeksantena p√§iv√§n√§ seuraava kaistale jatkuu samana viikonp√§iv√§n√§.

Katyan ainesosat

Jokaisesta pilleristä löytyy 30 mikrogrammaa etinyyliestradiolia ja 75 mikrogrammaa gestodia.

Muut aineosat: tabletin sydän, laktoosimonohydraatti, magnesiumstearaatti, povidoni K-25, maissitärkkelys. Tabletin päällyste: K-90 pvidoni, Macrogol 6000, talkki, karbonaattikalsium, sakkaroosi, Montan-glykolin vaha.

Mitkä ovat Katyan sivuvaikutukset?

Suurin osa naisista, vaikka seuraavien tiedetään esiintyvän, eivät välttämättä kärsi Katyan sivuvaikutuksista.

Todennäköisiä haittavaikutuksia voivat olla
  • P√§√§ns√§rky, p√§√§ns√§rky
  • V√§symys
  • Pahoinvointi ja sairaus

Yhdistelm√§ehk√§isy, vaikka se onkin eritt√§in harvinaista, nostaa verenpainettasi ja lis√§√§ veritulpan riski√§. Kysy l√§√§k√§rilt√§, ‚Äč‚Äčjos sinulla on kysytt√§v√§√§ sivuvaikutuksista.

Katya-esitteen lataus

Kuinka Katya on tehokas?

Oikein otettuna Katya voi menestyä 99 prosenttia. Katya minimoi tehokkaasti liiallisen verenvuodon ja kuukautiskipuja, kuten kuukautiskipuja, raskauden välttämisen lisäksi.

Tärkeitä tietoja Katyasta
  • 99 prosenttia tehokas, Katya on
  • Femodenumin geneerinen vastine
  • Saatavana ilmainen sarja samana p√§iv√§n√§
  • Yhdistetty pilleri abortille (’pilleri’)

Yhdistelm√§ehk√§isyvalmisteet (tunnettuja tuotemerkkej√§ ovat Microgynon 30, Cilest ja Yasmin), jotka sis√§lt√§v√§t naishormoneja estrogeenia ja progesteronia, on yleisin hormonaalinen ehk√§isy. Saatavilla on monia yhdistettyj√§ pillereit√§, joista jokainen sis√§lt√§√§ hieman erilaisia ‚Äč‚Äčhormonivaihtoehtoja. Yhdistelm√§ehk√§isytabletteja tulee ottaa joka p√§iv√§ suunnilleen samaan aikaan riitt√§v√§n syntyvyyden varmistamiseksi (vaikka useimpiin tyyppeihin sis√§ltyy viikon tauko, jossa sinulla on kuukausittainen verenvuoto tavanomaisen kuukautisesi tapaan). Yhdistelm√§l√§√§kityksen pieniannoksiset (v√§hemm√§n estrogeenia sis√§lt√§v√§t) muodot ovat nyt saatavilla ja yleens√§ v√§hent√§v√§t p√§ivitt√§iseen l√§√§kitykseen liittyvi√§ haittavaikutuksia. Haluat tutkia vaihtoehtoisia ehk√§isymenetelmi√§, jos sinusta tuntuu, ett√§ olet vaarassa unohtaa l√§√§kkeesi.

Entä jos saan ripulia tai oksentelua?

Se ei olisi voinut imeyty√§ kokonaan elimist√∂√∂n, jos oksennat kahden tunnin pillerin ottamisen j√§lkeen. Heti kun sinusta tuntuu tarpeeksi hyvin ottamaan seuraava pilleri normaaliaikana, voit ottaa toisen pillerin. Silti sinun pit√§isi olla turvassa raskaudelta. T√§m√§ voi kuitenkin tehd√§ pillerist√§ v√§hemm√§n onnistuneen, jos oksentelu kest√§√§ yli 24 tuntia. Voit jatkaa pillerin ottamista tavalliseen aikaan, mutta k√§sittele oksennusta joka p√§iv√§ ik√§√§n kuin et olisi ottanut pilleri√§ ja noudattanut yll√§ olevia ohjeita kohdassa ”Mit√§ teen, jos unohdan pillerin”.

Tämä voi tehdä pilleristä vähemmän onnistuneen, jos sinulla on erittäin vakava ripuli yli 24 tunnin ajan. Voit jatkaa pillereiden ottamista tavalliseen aikaan, mutta kohdele äärimmäistä ripuliasi joka päivä ikään kuin et olisi ottanut pilleriä ja tottele yllä olevia ohjeita mitä teen, jos unohdan pillerin.

Osta nyt ”
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta gestinyl-katya”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet