Osta geneerisessä PrEP

456.50

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mitä käytetään geneerisessä PrEP: ssä?

Yli 18-vuotiailla aikuisilla geneeriset PrEP-tabletit ovat kiinteän annoksen yhdistelmähoitoa ihmisen immuunikatoviruksen (HIV) infektioon. Geneerisiä PrEP-tabletteja käytetään sellaisten HIV-infektioiden hoitamiseen, joita on jo hoidettu muilla HIV-lääkkeillä, tai kokemattomien potilaiden ensilinjan hoitona yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, joilla on erilainen vaikutusmuoto kuin geneeristen PrEP-komponenttien kanssa.

Kohdistamalla tietyt immuunisolut, joita kutsutaan CD4 + -soluiksi, jotka ovat aktiivisia taistelussa virusta vastaan, HIV vahingoittaa immuunijärjestelmää ja tämä voi johtaa hengenvaaralliseen opportunistiseen infektioon (infektioihin, jotka normaalisti olisivat vaarattomia). Lisäksi tämä johtaa hankittuun immuunipuutosoireyhtymään, jos liian monta CD4 + -solua tapetaan (AIDS).

Geneeriset PrEP-pillerit estävät tai hidastavat HIV: n lisääntymis- ja leviämiskykyä pitämällä virusten määrän alhaisena ja lisäämällä CD4-solujen määrää, jotta immuunijärjestelmä voi uusiutua, mikä vähentää taudin etenemisen todennäköisyyttä. Geneeristä PrEP-valmistetta voidaan käyttää altistusta edeltävään profylaksian hoitoon (PrEP).

PrEP on uusi hoitomuoto, jossa ihmiset, joilla ei vielä ole HIV-tartuntaa, saattavat olla suuressa vaarassa ottaa yleisiä PrEP-pillereitä säännöllisesti tartuntariskin minimoimiseksi. Seurantaa ja testausta varten kuka tahansa, joka saa PrEp-hoitoa, voi käydä terveydenhuollon tarjoajan luona kolmen kuukauden välein.

Mitä PrEP tarkoittaa?

PrEP tarkoittaa esivalotuksen ennaltaehkäisyä. PrEP on uusi hoito AIDSia aiheuttavan ihmisen immuunikatoviruksen (HIV-1) leviämisen estämiseksi paremmin. Geneerinen PrEP, joka otetaan yhtenä pillerinä kerran päivässä, samoin kuin turvallinen seksi, auttaa minimoimaan aidsista vastaavan viruksen HIV-1 leviämisen riskin. PrEP on tarkoitettu: 1. Se on tarkoitettu: 1. HIV-negatiivisille miehille, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa ja joilla on suuret mahdollisuudet HIV-1-infektioon. 2.

Mies / nainen läheisillä kumppaneilla on HIV-1 toisen kumppanin kanssa ja toinen ei. 3. Miehet tai naiset, jotka harrastavat seksiä injektiolääkkeiden käyttäjien kanssa, ovat vaarassa saada HIV-1-infektion. Sinun on sitouduttava ottamaan geneerinen PrEP joka päivä ja käymään lääkärin seurannassa ja testeissä kolmen kuukauden välein. Aloittaminen: Ota yhteys lääkäriisi saadaksesi seulonnan ja HIV-testin mahdollisimman pian. Geneerinen PrEP on tarkoitettu potilaille, joilla on suuri riski HIV-1-infektiolle. Terveellisen seksiaktiviteetin lisäksi yleistä PrEP: tä voidaan ottaa joka päivä. Ota aikaa opiskeluun ja kysy terapeutiltasi terveellistä seksiä.

Mitä käytetään yleisessä PrEP: ssä?

Kaksi vaikuttavaa ainetta geneerisissä PrEP-pillereissä ovat antiretroviraaliset lääkkeet emtrisitabiini (200 mg) ja tenofoviiridisoproksyylifumaraatti (300 mg), joita käytetään HIV-infektion hoitoon.

Mitkä ovat PrEP: n sivuvaikutukset yleisenä?

Päänsärky, ruoansulatuskanavan häiriöt (pahoinvointi, ripuli, ummetus, vatsakipu), huimaus, uupumus, ihottuma, unihäiriöt, parittomat unet, masennus ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia, kun otetaan yleistä PrEP-valmistetta. Maitohappoasidoosiksi kutsuttu tauti, joka on maitohapon kertyminen vereen, mikä johtaa maksavaurioihin, jotka voivat aiheuttaa haimatulehdusta, maksan vajaatoimintaa tai munuaisten vajaatoimintaa, on äärimmäisempi, mutta harvinaisempi sivuvaikutus.

Mitä vaaroja geneerisen PrEP: n ottaminen terveydelle aiheuttaa?

Maitohappoasidoosi, kun otetaan yleisiä PrEP-pillereitä, on harvinainen, mutta mahdollisesti tappava sairaus, joka on dokumentoitu. Se johtuu verihapon liiallisesta kertymisestä veressä, mikä johtaa maksavaurioon, ja se liittyy tyypillisesti steatoosiin (rasvan kertyminen maksaan) hepatomegaliasta (maksan suurentuminen), joka voi aiheuttaa haimatulehduksen, maksan vajaatoiminnan tai munuaisten vajaatoiminta. Muutaman kuukauden hoidon aikana oireet alkavat ja sisältävät: väsymys, oksentelu ja vatsakipu, hengitysvaikeudet, ruokahaluttomuus, laihtuminen, motorinen heikkous.

Milloin geneeristä PrEP: ää ei tarvitse tarvita?

Jos käytät yleistä PrEP: tä, et käytä

  • Emtrisitabiini tai tenofoviiri tai mik√§ tahansa geneerisen PrEP: n ainesosa on allerginen
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
  • Kroonisen hepatiitti B: n (HBV) infektio
  • K√§ym√§tt√§ l√§√§k√§rin kanssa sinulla on luuh√§iri√∂, kuten osteoporoosi
  • K√§ytet√§√§n antiretroviraalisia l√§√§kkeit√§, jotka sis√§lt√§v√§t lamivudiinia, tai muita samaan mekanismiin vaikuttavia antiretroviraalisia l√§√§kkeit√§ (nukleosidik√§√§nteiskopioijaentsyymin est√§j√§t NRTI: t)
  • K√§yt√§t l√§√§kkeit√§, mukaan lukien: muut retrovirukset, kuten didanosiini, atatsanaviiri ja ritonaviiri, jotka ovat vuorovaikutuksessa geneerisen PrEP: n kanssa.

Mitä lääkkeitä yleinen PrEP käsittelee?

Monet farmaseuttiset lääkkeet häiritsevät geneeristä PrEP: ää, eikä niitä tule käyttää, kun käytät yleistä PrEP: tä tai heti lääkärisi keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • L√§√§keaineet, jotka aiheuttavat merkitt√§v√§n reaktion geneeriselle PrEP: lle: didanosiini HIV
  • Geneeriseen PrEP: √§√§n vaikuttavat l√§√§kkeet: muut retrovirukset, kuten ritonaviiri,
  • Geneeriset PrEP-l√§√§kkeet: atatsanaviiri HIV: lle

Kuinka yleistä PrEP: tä voidaan antaa?

V√§lipalojen kanssa tai ilman, voit ottaa yleiset PrEP-pillerit lasillisen vett√§ kerran p√§iv√§ss√§. Niin kauan kuin l√§√§k√§ri neuvoo, voit jatkaa yleisten PrEP-pillereiden ottamista p√§ivitt√§in ja tilasi tulee seurata. √Ąl√§ v√§lt√§ yht√§kki√§ yleisten PrEP-pillereiden ottamista, koska HIV-resistenssin mahdollisuus voi kasvaa.

Kuinka kauan yleisen PrEP: n on tarkoitus kestää?

Niin kauan kuin l√§√§k√§ri neuvoo, voit jatkaa yleisten PrEP-pillereiden ottamista p√§ivitt√§in ja tilasi tulee seurata. √Ąl√§ v√§lt√§ yht√§kki√§ yleisten PrEP-pillereiden ottamista, koska HIV-resistenssin mahdollisuus voi kasvaa.

Yleisen PrEP-annoksen puuttuminen

Jos unohdat annoksen geneerist√§ PrEP-annosta, ota se heti kun tied√§t, ellei seuraavaa annosta ole m√§√§r√§ maksaa, lyk√§t√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka voin ostaa PrEP-geneerisiä aineita?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ geneerisen PrEP: n alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta geneerisess√§ PrEP”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet