Osta gedarel

68.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Ja mikä Gedarel on?

Yhdistelmäehkäisyvalmiste on Gedarel. Gedarel 20/150 ja Gedarel 30/150 voidaan ostaa.

’Gedarel 30/150 mikrogramman kalvop√§√§llysteiset kapselit’ on l√§√§kkeesi nimi, mutta t√§m√§n pakkausselosteen loppuosassa sit√§ kutsutaan nimell√§ Gedarel. Gedarel, joka tunnetaan my√∂s nimell√§ pilleri, on yhdistelm√§ehk√§isytabletti (yhdistetty oraalinen ehk√§isyvalmiste). Mukana on kaksi naishormonien muotoa: progestogeeni, desogestreeli ja pieniannoksinen estrogeeni, etinyyliestradioli.

Lääkemääräys ja jakelu olivat mukana.

Kuinka Gedarel toimii?

Kolmella tavalla Gedarel-pillerin hormonit suojaavat naisia ‚Äč‚Äčraskaudelta:

Pysäyttämällä ovulaatio (estämällä munasarjoja vapauttamasta munaa joka kuukausi)
Se vaikeuttaa siittiöiden pääsyä munasoluun sisältä paksuuntamalla neste kohdunkaulassa (kohdun niska).
Kohdun limakalvon vaihtaminen, mikä tekee hedelmöitetyn munasolun kehittymisen mahdottomaksi

Se toimii tehokkaana ehkäisymenetelmänä, jos otat Gedarel-pillerin oikein. Gedarel on myös täysin palautuva, mikä tarkoittaa, että jos haluat lopettaa sen ottamisen ja yrittää tulla raskaaksi, pillerin aikaisempi käyttö ei vaikuta raskauden todennäköisyyksiisi.

Hei! Palauttaa mieleen! Et ole suojattu sukupuoliteitse tarttuvilta infektioilta, kun otat suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita. Tätä varten varmista, että käytät edelleen kondomia pillerin kanssa.

Kuinka voit ottaa Gedarelin?

On tärkeää ottaa Gedarel joka päivä syklin ensimmäisen 21 päivän ajan. Jokaisessa Gedarel-laatikossa on yksi 21 tabletin kalvoliuska, joka otetaan kerran päivässä. Jokaiseen tablettiin on merkitty viikonpäivä tällä kaistaleella, ja sivuun on merkitty nuoli osoittamaan, miten voit jatkaa loput.

Ota yksi tabletti p√§iv√§ss√§ 21 p√§iv√§n ajan, kunnes liuska on tyhj√§. Saat lepoajan, jolloin et ota pillereit√§ kuukauden j√§ljell√§ olevat 7 p√§iv√§√§. Tunnet tyypillisesti vieroitusvuodon t√§m√§n ”tauon” toisena tai kolmantena p√§iv√§n√§, joka j√§ljittelee kuukausittaista jaksoa.

Ota ensimmäinen pilleri seuraavalla liuskalla kahdeksantena päivänä näiden 7 päivän jälkeen, vaikka verenvuoto ei ole vielä loppunut. Jos olet ottanut Gedarelin oikein, aloitat joka kuukausi jokaisen uuden liuskan samana viikonpäivänä ja saatat myös saada verenvuotosi tuossa kuussa samana viikonpäivänä.

Harkitse esimerkiksi Gedarel-pillereiden ottamista samaan aikaan joka päivä, kun heräät aamulla tai ennen nukkumaanmenoa.

Jos olet uusi Gedarel-lääkäri, ota aina ensimmäinen pilleri kuukautisten ensimmäisenä päivänä (kuukautisvuotojen ensimmäisenä päivänä) ja tarkkaile laatikkoon merkittyjä viikonpäiviä, kun liuska on tyhjä. Harkitsemme kondomien käyttöä yhdessä Gedarelin kanssa tämän ensimmäisen pakkauksen seitsemän ensimmäisen päivän ajan pitämään sinut terveinä tartuntamahdollisuuksista, kun kehosi reagoi hormonitasojen muutoksiin.

Entä jos minulla on ripuli tai sairastun (oksentelen)?

Jos oksennat tai koet vakavaa ripulia 3-4 tunnin kuluessa Gedarel-pillerin ottamisesta, kehosi ei ehkä ole vielä absorboinut tabletin aktiivisia hormoneja. Jos tunnet itsesi vahvemmaksi 12 tunnin kuluessa tavanomaisen pillerin ottamisen jälkeen, voit ottaa toisen annoksen korvaavasta tablettiliuskasta mahdollisimman pian. Tarkista ohjeet siitä, epäiletkö pilleriä, jos et tunne olosi paremmaksi 12 tunnin sisällä (yllä).

Voinko lykätä Gedarelin kuukausittaista verenvuotoa?

Puuttamalla 7 p√§iv√§n sykli ilman tabletteja ja aloittamalla toinen liuska v√§litt√∂m√§sti, lykk√§√§t kuukausittaista ” vieroitus ” verenvuotosi Gedarelilla. T√§m√§n toisen nauhan k√§yt√∂n aikana saatat tuntea vuotoja tai t√§pli√§, mutta t√§m√§ ei ole ongelma. Jos haluat tehd√§ t√§m√§n yli kolmen kuukauden ajan, keskustele l√§√§k√§rin kanssa, mutta muista, ett√§ vieroitusverenvuoto ei ole oikeastaan ‚Äč‚Äčpitkittynyt aika, joten se ei ole ep√§terveellist√§.

Sivuvaikutukset

Suositut Gedarel-sivuvaikutukset
 • Verenvuoto ep√§s√§√§nn√∂llinen
 • Kipe√§t rinnat, reagoivat tai turvonnut
 • Mielialan tai surun vaihtelut
 • V√§hentynyt seksuaalinen ruokahalu
 • Migreeni tai p√§√§ns√§rky
 • Huimaus tai pahoinvointi
 • Akne tai puutteet
 • Painon lis√§√§minen tai nesteen pid√§tt√§minen
 • Verenpaine vahva
 • Ihottumat, kuten ’ihottuma’ (nokkosihottuma)
 • Hermostuneisuus tai kohonnut masennus

Yli yhdellä tuhannesta naisesta ilmoitetaan näistä haittavaikutuksista, mutta alle yhdellä kymmenestä Gedarel-hoitoa käyttävästä naisesta se vaikuttaa.

 • Harvinaiset haittavaikutukset
 • Kandidiaasin em√§tin (er√§√§nlainen hiiva-infektio)
 • Tromboembolia
 • Yliherkkyys
 • Lis√§√§ntynyt sukupuolihalu
 • Kuuntelun heikkeneminen (ostokleroosi)
 • Piilolinssej√§ k√§ytett√§ess√§ kipe√§t silm√§t
 • Kutina tai ihosairaudet (kuten nodosumin erythema, multiforme erythema)
 • Rintojen eritys
 • Ep√§normaali tahra kohdunkaulassa

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta gedarel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet