Osta fultium-d3

159.50

Katso apteekki 

Kuvaus

Mikä on D3 Fultium?

Fultium D3: ta käytetään aikuisilla ja yli 12-vuotiailla lapsilla D-vitamiinin puutteen ehkäisemiseksi ja parantamiseksi. Fultium D3 sisältää kolekalsiferolia, joka tunnetaan myös nimellä D3-vitamiini, vaikuttavana aineena. Jokaisesta tabletista löytyy 800 IU kolekalsiferolia, mikä vastaa 20 mikrogrammaa D-vitamiinia.

Kuinka Fultium D3 toimii?

Aktiivista ainesosaa kolekalsiferolia, jota kutsutaan my√∂s D-vitamiiniksi, on l√§sn√§ Fultium D3: ssa. Yleens√§ D-vitamiini on per√§isin p√§√§osin iholta vaikuttavasta auringonvalosta. Ruokavalio sis√§lt√§√§ runsaasti rasvaisia ‚Äč‚Äčkaloja ja maitotuotteita. Kun auringonvalolle altistuminen on v√§h√§ist√§, esiintyy D-vitamiinin puutetta, kuten i√§kk√§ill√§ henkil√∂ill√§, joilla on heikentynyt liikkuvuus tai jotka ovat rajoittuneet taloonsa, ihmisiin, jotka peitt√§v√§t ihonsa menness√§√§n ulos tai kun D-vitamiinista puuttuu ruokavalio.

Jotta keho imee kalsiumia suolistosta, tarvitaan D-vitamiinia, ja D-vitamiinin puute voi johtaa matalaan kalsiumpitoisuuteen ja luiden heikkenemiseen. Tätä tautia kutsutaan osteomalasiaksi. D-vitamiinilisät korjaavat D-vitamiinin puutteen ja parantavat kalsiumin imeytymistä suolistosta.

Osteomalasian ja osteoporoosin hoitamiseksi D-vitamiinia tulisi määrätä yhdessä kalsiumin kanssa. Se voi auttaa vahvistamaan luita lisääntyneellä D-vitamiinilla ja kalsiumilla kehossa.

Mitkä ovat Fultium D3: n saannin edut?

Fultium D3: n käytön etuihin kuuluvat D-vitamiinin puutteen vähentäminen ja hoito, joka on vastuussa kalsiumin imeytymisestä suolesta. Alhainen kalsiumpitoisuus voi johtaa luun halkeiluun, häiriöön, joka tunnetaan nimellä osteomalasia. Fultium D3 toimittaa keholle D-vitamiinia, joka tarvitaan kehon sulattamaan suoliston kalsiumia ja välttämään sekä osteomalasiaa että osteoporoosia.

Kuinka saan Fultium D3: n käyttämään?

Noudata lääkärisi antamia ohjeita Fultium D3: n ottamisesta, etenkin päivittäin otettavien kapseleiden määrä D-vitamiinipuutoksen vakavuuden perusteella.

Juo kapseli vesipullon kanssa kokonaisena. √Ąl√§ murskaa kapselia, avaa sit√§ tai pureskele sit√§. Hedelmien kanssa tai ilman, voit ottaa Fultium D: n. Fultium D otetaan yleens√§ kerran p√§iv√§ss√§, ellei l√§√§k√§ri toisin m√§√§r√§√§.

D3 Fultiumin annostus

D-vitamiinipuutoksen luonteesta riippuen Fultium D3: n normaali annos on yksi kapseli päivittäin tai lääkärisi suosittelemana.

Sivuvaikutukset ja varotoimet

Lääkkeet ja niiden mahdolliset sivuvaikutukset voivat vaikuttaa monin tavoin yksittäisiin potilaisiin. Kaikki Fultium D3: ta käyttävät henkilöt eivät kärsi todennäköisistä sivuvaikutuksista.

Seuraavat ovat Fultium D3: n epätavallisista sivuvaikutuksista:
 • Suuri m√§√§r√§ virtsan kalsiumia.
 • Korkea veren kalsiumin saanti.
Seuraavat ovat Fultium D3: n epätavallisista sivuvaikutuksista:
 • Ihottuma
 • Nokkosihottuma
 • Kutina

Ilmoita lääkärillesi, jos huomaat muita haittavaikutuksia, joiden uskot korreloivan Fultium D3: n kanssa.

Ennen kuin lääkäri on nimenomaisesti kehottanut tekemään niin, älä ota muita D-vitamiinilisäaineita tai muita kalsiumtuotteita tämän lääkkeen kanssa.

Kalsiumin määrää veressä ja virtsassa käyttävillä ihmisillä on valvottava, kun Fultium D3 on määrätty pitkäaikaishoitoon. Munuaisfunktiot tarkistetaan myös säännöllisesti.

Jos sinulla esiintyy oireita, kuten pahoinvointia, ruokahaluttomuutta, vatsakipua, ummetusta, voimakasta jano, uneliaisuutta tai uupumusta tai lihasheikkoutta tämän lääkkeen käytön aikana, on välttämätöntä käydä lääkärisi kanssa. Veressäsi voi olla merkkejä liikaa kalsiumista.

Varovasti Fultium D3: ta voidaan käyttää seuraavasti:

Ne, joiden munuaisten toiminta on vähäistä tai lievästi heikentynyt.

 • Digoksiinia tai diureettitiatsidia k√§ytt√§v√§t
 • Tai sarkoidoosi
 • Ne kivist√§ munuaisiin.
 • Seuraavissa tapauksissa Fultium D3: ta ei voida k√§ytt√§√§
 • Alle 12-vuotiaat
 • Ihmiset, joilla on korkea veren kalsiumpitoisuus.
 • Ihmiset, joilla on eritt√§in korkea virtsan kalsiumpitoisuus.
 • Ihmiset, joilla on kivi√§ munuaisissa.
 • Henkil√∂t, joiden munuaisten kapasiteetti on merkitt√§v√§sti heikentynyt.
 • Ihmiset, jotka k√§rsiv√§t D-vitamiinin toksisuudesta.
 • Ihmiset, joilla on allergioita maap√§hkin√∂ille tai soijalle.

Vältä lääkkeen käyttöä ja ota heti yhteys lääkäriisi, jos sinulla on allerginen reaktio Fultium D3: lle.

Nykyisen D-vitamiinin puutteen hoitamiseksi Fultium D3 on turvallinen ottaa imetyksen aikana. On tärkeää, että kerrot lääkärillesi, että olet raskaana, ja noudata lääkärisi määräyksiä siitä, kuinka monta Fultium D3 -kapselia voit ottaa päivittäin. Yhdessä Fultium D3: n kanssa sinun ei tarvitse ottaa muita D-vitamiinia sisältäviä ravintoaineita.

Tätä lääkitystä ei pidä käyttää raskaana oleville naisille ja imettäville äideille, joilla ei ole D-vitamiinin puutetta. D-vitamiinin puutteen välttämiseksi raskaana olevien naisten ja imettävien äitien on käytettävä vain D-vitamiinilisää, joka sisältää 10 mcg D-vitamiinia.

Rintamaidossa D-vitamiini kulkee läpi. Todistetun D-vitamiinipuutoksen hoidossa Fultium D3 on turvallinen imettäville äideille. Vauvan kalsiumin saanti tulisi kuitenkin hallita sen jälkeen, kun on annettu suuria D-vitamiiniannoksia imettävälle äidille.

Luettelo kaikista lääkkeistä, joita käytät ennen kuin aloitat Fultium D3: n ottamisen, on tärkeää jakaa lääkärisi kanssa. Vastaavasti, älä lopeta tai aloita minkään muun lääkityksen ottamista ilman lääkärin kuulemista.

Ennen kuin lääkäri on suoraan määrännyt sinua, et ota kalsium- tai D-vitamiinilisää tämän lääkkeen kanssa.

Kuinka voin tehdä ostoksia Fultium D3: sta verkossa?

Voit ostaa Fultium D3: n helposti verkossa lääkäriltäsi Internetistä. Ennen kuin resepti toimitetaan sinulle, sinulla on ensin oltava online-tapaaminen lääkärin kanssa. Verkkokonsultointi varmistaa, että terveydentilallesi sopiva lääke on Fultium D3.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta fultium-d3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet