Osta fluconazol

58.30

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tilata Fluconazole verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi STD-lääkkeistä, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta reseptilääkäri Flukonatsoli

Mistä syystä flukonatsolia käytetään?

Flukonatsolitabletteja käytetään kehon eri alueilla useiden pinnallisten ja systeemisten sieni-infektioiden hoitoon. Näitä ovat: limakalvon kandidiaasi (sammas), kuten akuutti tai krooninen emättimen kandidiaasi (Candidan aiheuttamat emättimen sieni-infektiot), suun ja nielun ja ruokatorven kandidiaasi (suun ja ruokatorven sieni-infektiot) sekä ihoinfektiot.

Flukonatsolikapselit ovat hyödyllisiä myös systeemisen kandidiaasin, kuten kandidamian, hoidossa, jossa hiiva saavuttaa verenkierron ja leviää koko kehoon; ja levinnyt kandidiaasi, kun hiiva leviää elimiin ja kudoksiin, mukaan lukien vatsakalvo, endokardiumi, keuhkot ja virtsatie

Kuinka flukonatsoli toimii?

Flukonatsolikapselit sisältävät laajakirjoisen sienilääkkeen flukonatsolin, joka kuuluu sienilääkkeiden triatsoliryhmään. Flukonatsolikapseleissa flukonatsoli on voimakas ja ainutlaatuinen sienientsyymin estäjä, joka on välttämätön ergosterolin, tärkeän sienisolukalvon komponentin, jota ei ole eläinsoluissa, synteesille. Flukonatsoli heikentää flukonatsolitablettien sienisolukalvoa, jolloin solujen sisältö pääsee pakenemaan, tappaa viruksen, pysäyttää infektion leviämisen ja lievittää infektion aiheuttamia oireita, kuten kutinaa ja tulehdusta.

1 korkki Flukonatsoli 150 mg

Mitä flukonatsolissa käytetään?

Flukonatsolin, laajakirjoisen sienilääkkeen, jota käytetään useiden sieni-infektioiden hoitoon, vaikuttava aine on flukonatsolikapseleita. Laktoosi, maissitärkkelys, natriumlauryylisulfaatti, kolloidinen hydratoitu piidioksidi, magnesiumstearaatti, gelatiini ja titaanidioksidi (E171) ja erytrosiini (E171) sisältyvät myös (E127). Sellakka, dehydratoitu alkoholi, isopropyylialkoholi, butyylialkoholi, propyleeniglykoli, ammoniakkiliuos, kaliumhydroksidi ja musta rautaoksidi ovat lisäaineita, joita läsnä on mustassa painomusteessa, jota käytetään kapselien koodaamiseen (E172).

Mitkä ovat Flukonatsolin haittavaikutukset?

Päänsärky, pahoinvointi ja oksentelu, ripuli, vatsakipu, dyspepsia (ruoansulatushäiriöt) ja ihottuma ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Fluconazole Accord -tablettien käytön yhteydessä.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää flukonatsolia?

Jos käytät Fluconazole-tabletteja, et voi käyttää

  • Allerginen flukonatsolille tai muulle farmaseuttiselle aineelle, joka sis√§lt√§√§ atsolia tai mit√§ tahansa flukonatsolin ainesosaa.
  • Olet raskaana tai imet√§t ilman l√§√§k√§rin kuulemista.
  • Sinulla on syd√§nkohtaus tai maksan tai munuaisten vajaatoiminta
  • K√§yt√§t l√§√§kkeit√§, jotka h√§iritsev√§t flukonatsolia, mukaan lukien rifampisiini, rifabutiini tai tsidovudiini, terfenadiini tai astemitsoli allergioiden, sisapridin refluksoinnin, fenytoiinin antikonvulsanttien, hydroklooritiatsididiureettien, suun kautta otettavien diabetesl√§√§kkeiden, kuten glipitsidin, tolbutamidin tai glibakliinin, sykloprofiilin ja glibenklamidin, , suun kautta otettavat diabetesl√§√§kkeet, kuten glipitsidi, tolbutamidi tai glibenklamidi,

Mitä lääkkeitä Fluconazole kommunikoi?

Monet lääkkeet häiritsevät Flukonatsolikapseleita, etkä voi ottaa niitä, kun otat Flukonatsolia tai heti lääkärisi keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

  • Flukonatsolil√§√§kkeet, jotka aiheuttavat lis√§√§ntyneit√§ sivuvaikutuksia: Sisapridi refluksointiin voi aiheuttaa syd√§nongelmia
  • Flukonatsoliin vaikuttavat l√§√§kkeet: rifampisiini, rifabutiini tai tsidovudiinivirus; diureetti hydroklooritiatsidi
  • Flukonatsoliin vaikuttavat l√§√§kkeet: fenytoiinin antikonvulsantit, suun kautta otettavat diabetesl√§√§kkeet, kuten glipitsidi, tolbutamidi tai glibenklamidi, astmateofylliini, takrolimuusi ja syklosporiini-immunosuppressantit, jotkut bentsodiatsepiinit, kuten midatsolaami, NSAID-selekoksibibatsoli

Milloin Flukonatsoli oli tarkoitus ottaa?

Ota kokonaan nielty Fluconazole-tabletit vesilasillisen kanssa ruoan kanssa tai ilman, yleensä kerran päivässä muutaman päivän tai kuukauden ajan riippuen siitä, mitä sinua hoidetaan, sairauden luonteesta ja lääkärisi neuvoista. lääkäri. Jatka Fluconazole Accord -tablettien käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt ja lopetat tablettien käytön, vaikka olisitkin hieno tai infektio ei häviä kokonaan.

Kuinka kauan odotat Fluconazole Krka -tablettien käyttöä?

Jatka Fluconazole Accord -tablettien käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt ja lopetat tablettien käytön, vaikka olisitkin hieno tai infektio ei häviä kokonaan.

Menetetty flukonatsoliannos

Kun ohitat annoksen Fluconazole Accord -tabletteja, ota ne heti kun muistat, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Missä flukonatsoli on tarkoitettu varastoitavaksi?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ flukonatsolikapseleita alle 25 ¬į C: ssa.

Flukonatsolitilaus (ei reseptiä)

Flukonatsolia voi tilata yllä olevan taulukon avulla. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Fluconazole;
Katso lisää sukupuolitautien / tuotteiden lääkkeitä;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta fluconazol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet