Osta flixotide

73.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Tilaa reseptilääke Flixotide

Kuinka Flixotide toimii?

Flutikasonipropionaattia, joka on kortikosteroidi ja tulehduskipulääke, joka estää hengitysteihin vapautuvien tulehduskemikaalien kehittymistä vastauksena astman syihin, kuten ilmassa oleviin allergeeneihin tai ärsyttäviin aineisiin, käytetään flixotidi-inhalaattorissa (ilman CFC-yhdisteitä). Tulehdus yhdessä bronkospasmin kanssa, joka on keuhkoputkien supistuminen tai kaventuminen, on yksi astman (pienten hengitysteiden) perussyistä.

Hengitysteiden allergisten reaktioiden minimoimiseksi flixotide-inhalaattori vaikuttaa suoraan hengitysteiden sein√§miin ja auttaa est√§m√§√§n tulehtuneiden ja turvotettujen hengitysteiden aiheuttamia astmaoireita, kuten hengityksen vinkumista, ysk√§√§, puristusta rinnassa ja hengenahdistusta. Se ei lievit√§ astmakohtauksen aikana tapahtuvaa bronkospasmia, joka antaa hengitysteiden l√∂ysty√§ ”rauhoittavalla” l√§√§kkeell√§.

Mitä Flixotidessa käytetään?

Flixotide-inhalaattorin (ilman CFC-yhdisteitä) vaikuttava aine on flutikasonipropionaatti, kortikosteroidi ja tulehdusta estävä aine, jota käytetään astmaa ehkäisevänä lääkkeenä. Se sisältää myös norfluraania (tunnetaan myös nimellä HFA 134a tai 1,1,1,2-tetrafluorietaani), CFC-vapaata ponneainetta, joka vapauttaa 250 mcg flutikasonia keuhkoihin aerosolina aina, kun käynnistät (painat alas) inhalaattoriasi. . Inhalaattorista löytyy vähintään 120 turvotusta.

Mitä inhalaattoreita on saatavana Flixotidin kanssa?

Flixotide-inhalaattori: tarjoaa lääkkeelle (flutikasonille) aerosolin, joka sisältää 120 annosta. Flixotide-inhalaattoria on saatavana 3 annosta:

 • 50 mikrog / suorituskyky (hengitettyn√§)
 • 125 mcg / suorituskyky (hengitettyn√§)
 • 250 mcg / tehokkuus (hengitettyn√§)

Flixotide Accuhaler: annat kuivana jauheena lääkkeesi (flutikasoni) ja se sisältää 60 annosta. Flixotide Accuhalerilla on 3 annosta:

 • 50 mcg / drogeeni (hengitettyn√§)
 • Sata mcg / suorituskyky (hengitettyn√§)
 • 250 mcg / tehokkuus (hengitettyn√§)

Voinko yhdessä muiden astman inhalaattoreiden kanssa käyttää Flixotidea?

Osana astman hoitostrategiaa astman oireiden ja pahenemisten lievitt√§miseksi ja keuhkojen toiminnan parantamiseksi Flixotide (CFC-vapaa) -inhalaattoria k√§ytet√§√§n pitk√§aikaisena ”ennaltaehk√§isev√§n√§” l√§√§kkeen√§ keuhkojen hengitysteiden √§rsytyksen ja turvotuksen v√§hent√§miseksi. Keuhkoputkien laajentaja bronkospasmien lievitt√§miseen voidaan my√∂s sis√§llytt√§√§ astman hoitopakettiin (keuhkoputkien tai pienten hengitysteiden supistuminen tai kaventuminen). Molempia on tarkoitus k√§ytt√§√§ yhdess√§ vain, jos l√§√§k√§ri on ne hyv√§ksynyt. Tarvittaessa voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s lyhytvaikutteista keuhkoputkia laajentavaa l√§√§kett√§ bronkospasmin lievitt√§miseksi astmakohtauksen aikana.

Flixotide-esite

Mitkä ovat Flixotidin haittavaikutukset?

Flixotide-inhalaattoria käytettäessä yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia (ilman CFC-yhdisteitä) ovat kurkkukipu tai kieli, joka voi johtua candida (sammas) tulehduksesta, kurkun käheydestä tai tulehduksesta ja ihon verenvuodosta (hematoma).

Milloin ei ole asianmukaista käyttää Flixotidea?

Jos käytät Flixotide-inhalaattoria, et

 • Olet allerginen flutikasonille tai jollekin Flixotide-inhalaattorin ainesosalle
 • L√§√§k√§riin k√§√§nt√§m√§tt√§ olet diabeetikko ja Flixotide-inhalaattorissa oleva flutikasoni voi nostaa glukoosipitoisuutta.
 • L√§√§k√§riin k√§√§nt√§m√§tt√§ olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imet√§t
 • Keuhkotuberkuloosi tai muut pitk√§aikaiset keuhkosairaudet
 • Muut l√§√§kkeet, kuten ritonaviiri HIV-infektioon ja sienil√§√§ke ketokonatsoli, voivat h√§irit√§ Flixotide-inhalaattoria.

Mitkä ovat uhkat Flixotidin hyvinvoinnille?

Flixotide-inhalaattorin (CFC-vapaa) pitkäaikainen käyttö voi saada endogeeniset (luonnolliset) kortikosteroideja tuottavat lisämunuaiset lopettamaan tehokkaan toiminnan. Tämä viivästyttää lasten kehitystä ja vaatii jatkuvaa valvontaa. Pitkillä jaksoilla käytettynä Flixotide-inhalaattori voi myös vähentää luun mineraalitiheyttä.

Paradoksaalinen bronkospasmi, mikä se on?

Paradoksaalinen bronkospasmi voi johtua kaikista sisäänhengitetyistä astmalääkkeistä, ja bronkospasmin lievittämiseen käytettävät hengitettävät lääkkeet pahenevat todella aiheuttaen hengityksen vinkumista, hengenahdistusta ja puristusta rinnassa. Voit kertoa lääkärille ja kysyä hänen neuvojaan, jos niin ilmenee.

Kuinka Flixotidea on tarkoitus käyttää?

Flixotide-inhalaattorin (ilman CFC-lääkkeitä) annostus (kuinka monta annosta) riippuu astman luonteesta ja iästä, ja sen tulee olla lääkärisi määräämä ja kuinka kauan käytät sitä. Yleensä yksi tai kaksi annosta otetaan kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Flixotide-inhalaattori ei välttämättä toimi automaattisesti, sen on tarkoitus olla pitkäaikainen lääke, jonka toiminnan aloittaminen voi viedä jopa muutaman viikon, ja täydellisen vaikutuksen tuntuminen voi kestää useita viikkoja. Ja jos paranet, sinun ei pitäisi lopettaa Flixotide-inhalaattorin käyttöä.

Kuinka käyttää inhalaattoria Flixotidin kanssa

Noudata Flixotide-inhalaattorin antamia ohjeita:

 • Ravista inhalaattoria ottamalla suukappaleen korkki.
 • Hengit√§ ulos ja laita suukappale suuhusi niin paljon kuin voit ja sitten
 • Aloita inhalaatio ja napsauta inhalaattorin yl√§osaa vapauttaaksesi flutikasoniannos samalla hengitt√§ess√§si suun kautta ja pid√§tt√§m√§ll√§ hengityst√§si muutaman sekunnin ajan, kunnes keuhkot ovat loppuneet.
 • Poista inhalaattori k√§yt√∂st√§ ja luonnollisesti rentoudu.
 • Vaihda suukappaleen suojus.

Huomaa: Käytä helpompaa hengittämistä käyttämällä välilevyä.

Kuinka monta annosta otat inhalaattoristasi Flixotidelle?

Kuinka monta annosta otat Flixotide-inhalaattorista, riippuu astman vakavuudesta ja iästäsi ja siitä, kuinka paljon lääkäri suosittelee sitä. Yleensä yksi tai kaksi annosta otetaan kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Flixotide-inhalaattori on inhalaattori, jolla on mitattu annos, joka antaa tarkalleen yhden annoksen per toimenpide (inhalaatio).

Kuinka kauan Flixotidea on tarkoitus käyttää?

Voit käyttää Flixotide-inhalaattoria jatkuvasti lääkärisi määräämän ajan. Ja jos paranet, sinun ei pitäisi lopettaa Flixotide-inhalaattorin käyttöä.

Flixotide-annoksen puuttuminen

Kun j√§t√§t annoksen Flixotide-inhalaattoria, ota se heti kun muistat, kunnes seuraava annos on odotettavissa ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka käytän Flixotidea sen säilyttämiseen?

On parasta s√§ilytt√§√§ Flixotide-inhalaattori (ilman CFC-yhdisteit√§) alle 30 ¬į C: ssa. Se ei toimi kunnolla kylm√§ll√§ s√§√§ll√§ ja pit√§√§ sen poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa inhalaattori j√§√§tymiselt√§. Vaihda suukappaleen korkki, kun et k√§yt√§ inhalaattoriasi.

Flixotidipyyntö (ei reseptiä)

Yllä oleva taulukko auttaa sinua tilaamaan Flixotidea. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa astmalääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Flixotide;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta flixotide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet