Osta finacea

106.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tehdä ostoksia Finaceasta verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi aknen korjauslääkkeistä, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena ostaa verkossa.

Osta kuvaamaton Finacea

Mitä tälle lääkkeelle suositellaan?

Finacea-geeliä ja vaahtoa (atselaiinihappo) käytetään ruusufinnien aiheuttamien kuoppien, vaurioiden ja turvotusten (ihosairaus, joka aiheuttaa punoitusta, punastumista ja näppylöitä kasvoissa) estämiseksi. Aknen aiheuttamia näppylöitä ja turvotusta hoidetaan Finacea-voiteella.

Finacea kuuluu huumeiden perheeseen, joka tunnetaan dikarboksyylihappoina. Minimoimalla ihon turvotuksen ja punoituksen, se auttaa parantamaan ruusufinni. Se toimii tuhoamalla huokosia tartuttavat bakteerit ja vähentämällä keratiinin, luonnollisen aineen, joka voi vaikuttaa aknen kasvuun, tuotantoa.

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

Finacea tulee geelin√§, vaahtona ja voiteena, joka voidaan lis√§t√§ p√§√§nahkaan. Yleens√§ sit√§ k√§ytet√§√§n kahdesti p√§iv√§ss√§, aamulla ja y√∂ll√§. Sen k√§ytt√§minen suunnilleen samaan aikaan p√§iv√§ss√§ muistuttaa sinua jatkamaan Finacean k√§ytt√∂√§. Seuraa huolellisesti l√§√§kkeen ohjeita ja pyyd√§ l√§√§k√§ri√§ tai apteekkia kuvaamaan jotain, jota et ymm√§rr√§. K√§yt√§ Finaceaa tarkasti ohjeiden mukaan. √Ąl√§ k√§yt√§ sit√§ useammin tai harvemmin kuin l√§√§k√§risi suosittelee tai ohjeiden mukaan.

Sinun tulisi olla varovainen, ettei Finacea (atselaiinihappo) ole suussa tai silmissä. Huuhtele ne runsaalla vedellä, jos silmissäsi on Finacea, ja soita lääkärillesi, jos silmäsi ovat ärtyneet.

Finacean vaahto on syttyv√§√§. Pid√§ et√§√§ll√§ avotulesta ennen Finacea-vaahdon lis√§√§mist√§. √Ąl√§ tupakoi lyhyen aikaa sen j√§lkeen.

Käytä geeliä, vaahtoa tai voidetta seuraavasti:

 • Pese tarttunut iho vedell√§ ja lempe√§ll√§ saippualla tai saippuattomalla puhdistusvoiteella ja huuhtele pehme√§ll√§ pyyhkeell√§. Jos sinulla on ruusufinni, pyyd√§ l√§√§k√§ri√§ m√§√§r√§√§m√§√§n puhdistusaine alkoholisten puhdistusaineiden, tinktuurien, hankausaineiden, supistavien aineiden ja kuorintakemikaalien v√§ltt√§miseksi.
 • Ravista hyvin ennen Finacea-vaahdon k√§ytt√∂√§.
 • Lis√§√§ tartunnan saaneelle iholle ohut kerros geeli√§ tai kermaa. Hiero l√§√§ke huolellisesti, mutta pehme√§sti ihoon. Levit√§ ohut vaahtokalvo, joka peitt√§√§ huulet, leuat, otsa ja nen√§ koko kasvoille.
 • √Ąl√§ k√§√§ri, sido tai levit√§ k√§sitelty√§ aluetta sidoksilla.
 • Kun l√§√§kitys on kuivunut, sinun tulisi lis√§t√§ meikki√§ ihollesi.
 • Kun olet lopettanut l√§√§kkeen antamisen, pese k√§tesi saippualla ja vedell√§.

Mitä erityisiä ravitsemusohjeita odotan noudattavan?

Vältä ruokia ja nesteitä, jotka aiheuttavat punoitusta tai punoitusta, jos sinulla on ruusufinni. Alkoholijuomat, mausteiset ruoat ja kuumat juomat, kuten kahvi ja tee, voivat sisältää näitä.

Jatka normaalia ruokavaliotasi, kunnes lääkäri neuvoo sinua toisin.

Mitä teen, jos unohdan annoksen tätä lääkettä?

Heti kun muistat, lisää puuttuva annos. Jos kuitenkin on melkein seuraavan injektion aika, jätä ohitettu annos väliin ja jatka päivittäistä annostusta. Korvaa unohtunut annos älä ota kaksinkertaista annosta.

Mitä tämän lääkkeen sivuvaikutuksia huomaan?

Finacea voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kerro lääkärillesi, jos kaikki nämä oireet ovat vakavia tai eivät poistu: Seuraavat oireet voivat vaikuttaa Finacea-geelillä, -vaahdolla tai -kermalla hoidettavaan ihoon.

 • Kutina
 • Kiihkeydell√§
 • Kutina
 • Kihelm√∂inti
 • Herkkyys Merkitys
 • Kuivuus

On todennäköistä, että jokin haittavaikutuksista on vakavia. Vältä Finacean käyttöä ja ota heti yhteys lääkäriin tai hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jompikumpi näistä oireista:

 • P√§√§n, kurkun, kielen, huulten tai silmien turvotus
 • Nielemis- tai tuuletusongelmat
 • K√§heys
 • Ihottuma
 • Nokkosihottuma
 • Muita haittavaikutuksia voi aiheuttaa Finacea. Jos sinulla on ep√§tavallisia ongelmia l√§√§kkeen ottamisen yhteydess√§, soita l√§√§k√§rille.

15 prosenttia Finacea-geeliä.

Finacea-tilaus (ei reseptiä)

Tilaa Finacea yllä olevan taulukon avulla. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tämän online-lääketieteen tarjoajan luona, kun olet mukana vaihtoehtoisessa aknenhoitolääkityksessä. Jos haluat, niin:

Osta Finacea ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / tuotteita aknen hoitoon;
Lue lisää hoidon aknen yksityiskohdista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta finacea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet