Osta femoston

139.70

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mitä se on Femoston?

1 / 10mg 84 Femoston-tablettia (estradioli / didrogesteroni) on hormonikorvauslääke. Kaksi naishormonien muotoa ovat estrogeeni (estradioli 1 mg) ja progestogeeni (hydrogesteroni 10 mg). Femostonia käytetään vähintään 6 kuukautta postmenopausaalisten ihmisten viimeisestä kuukautiskierrosta. Sitä käytetään vaihdevuosien jälkeisten komplikaatioiden hoitoon ja osteoporoosin välttämiseen.

Kuinka Femoston työskentelee siellä?

Estrogeenin normaalit kehitystasot alkavat laskea naisen vaihdevuosien aikana. Kaksi naishormonia löytyy Femostonista; estrogeeni (estradiolihemihydraatti) ja progestogeeni (didrogesteroni), jotka täydentävät naisen normaalia tasoa ja torjuvat vaihdevuosien oireita.

Mitkä ovat Femostonin haltuunoton edut?

Kuumat aallot (kasvot, niska ja rinta), epäsäännölliset kuukautiset, yöhikoilu, painonnousu, ohenevat hiukset ja mielialan vaihtelut sisältävät vaihdevuosien oireita.

Nämä vaikutukset voivat häiritä myös jokapäiväistä elämää, joten THR-hoitojen, kuten Femostonin, käyttö voi parantaa kehon hormonaalista tasapainoa.

Kuinka saan Femostonin käyttämään?

Femoston on reseptilääke. Ole hyvä ja ota lääkärin ohjeet ja lue lääkepakkauksen mukana oleva potilastiedote. Oireiden lievittämiseksi lääkäri yrittää antaa pienimmän mahdollisen annoksen.

Yksi tabletti p√§iv√§ss√§ nielem√§ll√§ koko vesilasillisen kanssa suunnilleen samaan aikaan p√§iv√§st√§. Tabletit on merkitty viikonp√§ivill√§, jotta tied√§t, ett√§ otat sen oikein. Tabletti sis√§lt√§√§ vain estrogeenia pakkauksen p√§ivin√§ 1‚Äď14 ja tabletti sis√§lt√§√§ sek√§ estrogeenia ett√§ progestogeenia p√§ivin√§ 15‚Äď28. Voit aloittaa seuraavan seuraavan heti, kun olet valmis.

Jos sinulla on päivittäisiä jaksoja, voit aloittaa ensimmäisen verenvuotopäivän Femostonilla. Sinun tulisi aloittaa lääkitys milloin tahansa, jos sinulla ei ole päivittäisiä syklejä. Jos et käytä muuta hormonikorvaushoitoa, sinun on aloitettava Femoston-valmisteen käyttö seuraavana päivänä edellisen paketin valmistumisen jälkeen.

Monille Femostonia käyttäville naisille tulee kuukausittainen verenvuoto, kuten sykli, vaikka monet eivät tunne verenvuotoa ollenkaan. Voit kuitenkin ilmoittaa lääkärillesi, jos löydät virheitä.

Annostus Femoston

Femoston naishormonien muodossa sisältää vaikuttavia aineita. Tableteille on saatavana kaksi erillistä annosta, ja lääkäri voi suositella heikointa mahdollista annosta.

Puolet tableteista sisältää 1 mg estradiolia (hemihydraattina) Femoston 1/10: ssa ja toinen puoli sisältää seoksen, jossa on 1 mg estradiolia (hemihydraattina) ja 10 mg didrogesteronia. Puolet tableteista sisältää 2 mg estradiolia (hemihydraattina) Femoston 2/10: ssa ja toinen puoli sisältää seosta, jossa on 2 mg estradiolia (hemihydraattina) ja 10 mg didrogesteronia.

Voit ottaa Femoston-tabletin heti kun tiedät, jos et ota sitä, ellei myöhästy yli 12 tuntia. Sinun pitäisi päästä eroon unohdetusta tabletista tässä tilanteessa ja jatkaa lääkkeen ottamista normaalisti.

Jos otat enemmän kuin voit Femostonille, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmia. Sinulla voi kuitenkin olla sivuvaikutuksia, kuten rintojen arkuus, heikkous tai iho-ongelmat (kuten akne). Voit soittaa lääkärillesi, jos olet huolissasi.

Femoston’s

Mahdolliset haittavaikutukset

Kuten muutkin lääkkeet, vaikka kaikki eivät kärsii niistä, Femoston voi aiheuttaa haitallisia vaikutuksia.

Verrattuna naisiin, jotka eivät käytä hormonikorvaushoitoa, seuraavat oireet tunnistetaan useammin hormonikorvaushoitoa käyttävillä naisilla.

  • Kohdun limakalvon ep√§s√§√§nn√∂llinen kehitys tai sairaus (kohdun limakalvon liikakasvu tai sy√∂p√§)
  • Munasarjojen sy√∂p√§
  • Jalkojen tai keuhkojen laskimossa verihyytym√§t (laskimotromboembolia)
  • Syd√§nsairaus
  • Aivohalvaus
  • Jos hormonikorvaushoito alkaa 65-vuotiaasta tai vanhemmasta, mahdollinen muistin menetys
  • Katso lis√§tietoja n√§ist√§ haittavaikutuksista osiosta 2.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta femoston”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet