Osta femoston-conti

139.70

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä Conti Femostonista on?

Femoston on hormonikorvaushoito (HRT), jota käytetään vaihdevuosioireiden lievittämiseen. Vaihdevuodet tarkoittavat, että naisen aika loppuu eikä hän luonnollisesti tule raskaaksi. Tämä on luonnollinen ilmiö, joka tapahtuu, kun nainen vanhenee. Ero naishormonien, kuten progestogeenin ja estrogeenin, tasapainossa laukaisee vaihdevuodet Рmunasarjat eivät sisällä niin paljon estrogeenihormonia.

Vaihdevuosien epämiellyttävät vaikutukset johtuvat estrogeenipisarasta. Merkit voivat olla sekä fyysisiä että henkisiä, ja niitä voi olla sietämätöntä käsitellä joillekin naisille. Oireita ovat mielialan vaihtelut, kuumat aallot, epäsäännölliset tunnit, yöhikoilu ja emättimen kuivuminen tai naarmuuntuminen.

Miten Conti Femoston -valmistetta otetaan

Tämä lääkeaine on saatavana erivahvuisina tabletteina. Annoksen on laskettava lääkäri, joka pystyy arvioimaan oireet, hormonitasot, riskitekijät ja tulokset. Potilaan reaktion perusteella annosta voidaan suurentaa tai pienentää ajan myötä. Normaali aloitusannos on estradioli / didrogesteronitabletit 1 mg / 5 mg, mutta tämä voi vaihdella.

Jos annos on määritetty, vain yksi tabletti otetaan joka päivä. Lounas on valinnainen, mutta määräämme koko lasin nestettä. Femoston Conti -tabletit toimitetaan läpipainopakkauksissa jokaisen kuukausi-merkityn päivän kohdalla, jotta tablettien ottaminen päivittäin on helpompaa. geneeriset tuotemerkit voivat vaihdella. Yleensä tablettien tai pakettien välillä ei voi olla taukoja: yksi tabletti otetaan joka päivä. Harvoissa tapauksissa lääkärin määräykset voivat vaihdella.

Hoitojakso voi olla useita kuukausia tai vuosia. Jälleen pienin tehokas annos on edullinen mahdollisimman lyhyeksi ajaksi.

Kuinka Femoston Conti toimii

Tässä lääkkeessä käytetään kahta vaikuttavaa ainetta:

Estradioli on estrogeenihormoni, joka on vastuussa muun muassa naisten seksuaalisten ja lisääntymisominaisuuksien kehittymisestä ja ylläpitämisestä.

Didrogesteroni, progestiinihormoni, joka on välttämätön kohdun limakalvon tuotannolle ja hajoamiselle Vaihdevuosien aikana progestiini estää kohdun limakalvon laajenemisen kohtuun nähden.

Naisilla, joilta on poistettu kohtu, ei ole välttämätöntä ottaa progestogeenia; hormonihoito yksin tekee niin.

Progestiineja käytetään joskus yksinään, kuten ehkäisyyn (kutsutaan minipillereiksi), hedelmällisyyshoitoon ja tiettyjen sairauksien hoitoon.

Femoston’s

Mahdolliset Femoston-Conti-haittavaikutukset

L√§√§kkeet ja niiden sivuvaikutukset voivat vaikuttaa monin tavoin yksitt√§isiin potilaisiin. Kaikki haittavaikutukset, joiden katsotaan liittyv√§n t√§h√§n l√§√§kkeeseen, kuvataan alla. Katso my√∂s t√§rke√§ osa yksityiskohtia yll√§. Ainoastaan ‚Äč‚Äčsiksi, ett√§ sivuvaikutus mainitaan t√§ss√§, ei tarkoita, ett√§ kaikki tai t√§t√§ l√§√§kett√§ k√§ytt√§v√§t potilaat kohtaavat t√§m√§n tai muut haittavaikutukset.

 • Rintojen paine, arkuus tai laajentuminen
 • Suolistotilat, kuten oksentelu ja pahoinvointi, vatsakipu, turvotus, ruoansulatush√§iri√∂t, ilmavaivat.
 • Kuukautisten verenvuoto tai tiputtelu. Katso yll√§ olevat yksityiskohdat.
 • Migreeni tai p√§√§ns√§rky.
 • Kandidiaasi em√§tin.
 • Kohdun fibroidin mittakaavan kasvu.
 • Veden kertyminen, joka aiheuttaa turvotusta (turvotusta).
 • Premenstruaaliset merkit.
 • Masennus, pelko, mielialan vaihtelut tai √§rtyneisyys.
 • Seksuaalinen ruokahalu muuttuu.
 • V√§symys
 • Huimaus
 • Painon muutokset
 • Varren kouristukset
 • Kohonnut verenpaine.
 • Lis√§√§ntynyt sarveiskalvon kaarevuus, mik√§ voi tehd√§ piilolinsseist√§ hankalia.
 • Kehon reaktiot kuten naarmuuntuminen ja ihottumat.
 • Ep√§s√§√§nn√∂lliset ruskeat t√§pl√§t, yleens√§ otsaan, ihoon (kloasma).

Osta Conti Femoston

Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta femoston-conti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet