Osta famvir

404.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Famviria käytetään?

Famvir-tabletteja käytetään herpesviruksen aiheuttamien iho- ja limakalvomuutosten hoitoon. Näitä sairauksia ovat herpes simplex -viruksen (HSV) aiheuttama alkuvaiheen ja krooninen sukuelinten herpes immuunikompetenteilla aikuisilla sekä toistuvat sukupuolielinten herpesepisodit immuunipuutteisilla aikuisilla (HIV-infektion takia) ja uusiutumisen estämiseksi sekä immuunikompetenteilla että heikentyneillä aikuisilla.

Sukuelinten herpes leviää tyypillisesti seksuaalisen kosketuksen aikana sellaisten merkkien kanssa, jotka sisältävät rakkuloita ja haavaumia, jotka pistävät tai naarmuttavat sukupuolielimiä ja ovat yleensä HSV-1: n aiheuttamia, mutta voivat johtua HSV-1: stä tai HSV-2: sta.

Famvir-tabletteja käytetään myös varicella zoster -viruksen (VZV) aiheuttaman herpes zosterin (herpes zoster) parantamiseen, joka myös laukaisee vesirokon, mukaan lukien silmän vyöruusu silmää ympäröivällä alueella tai itse silmässä (kutsutaan myös nimellä HSV-3) . Herpes zoster aiheuttaa ihottumaa jokaisessa kehon osassa, myös ihossa, tuskallisilla rakkuloilla.

Kuinka Famvir toimii?

Famvir-tabletteihin kuuluu famsikloviiri, viruslääke, jota käytetään vyöruusun ja sukuelinten herpesin hoitoon. Famciclovir-tabletit Famvir on profylaktinen pensikloviiriin nähden ja muuttuu nopeasti pensikloviiriksi, joka on erittäin selektiivinen biologisesti aktiivisille DNA-viruksille HSV-I, HSV-II ja VZV.

Pensikloviiri on nukleosidianalogi, joka estää virus-DNA-polymeraasientsyymiä viruksilla infektoiduissa soluissa. Viruksen entsyymi, nimeltään tymidiinikinaasi (TK), muuttaa pensikloviirin muotoon, jonka solukinaasit muuttavat pentsikloviiritrifosfaatiksi (entsyymit, jotka siirtävät fosfaattiryhmiä).

Mitä Famvir sisältää?

Famvir-tabletit sisältävät vaikuttavana aineena famsikloviiria, profylaktista pensikloviiria, viruslääkettä, jota käytetään herpesin ja vyöruusun hoitoon sukuelimissä.

Mitä sivuvaikutuksia Famvirilla on?

Päänsärky, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu, huimaus, ihottuma ja kutina ovat yleisimmin havaittuja Famvir-pillereiden haittavaikutuksia.

Milloin Famviria ei ole asianmukaista käyttää?

Jos käytät Famvir-pillereitä, et voi käyttää niitä.

  • Famcikloviiri tai jokin Famvirin aineosista on allerginen
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
  • K√§yt√§t Famvir-probenesidiin liittyvi√§ l√§√§kkeit√§ kihtiin, vedenpid√§tysdiureetteihin, raloksifeeniin osteoporoosiin.

Kuinka Famvir on tarkoitettu otettavaksi?

Riippuen hoidettavastasi ja lääkärin neuvosta, voit ottaa Famvir-pillerit, nieltyinä kokonaisina, lasillisen vettä, ruoan kanssa tai ilman, kaksi tai kolme kertaa päivässä 5-7 päivän ajan. Sinun tulee käydä hoidossa mahdollisimman pian ensimmäisten oireiden ilmaantuessa ja jatkaa Famvir-pillereiden käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt.

Kuinka kauan Famvir vie sinut?

Sinun tulee käydä hoidossa mahdollisimman pian ensimmäisten oireiden ilmaantuessa ja jatkaa Famvir-pillereiden käyttöä niin kauan kuin lääkäri on määrännyt.

Hylätty Famvir-annos

Kun menet√§t annoksen Famvir-pillereit√§, ota se heti kun muistat, paitsi jos seuraava annos on er√§√§ntynyt ja ohitat puuttuvan annoksen. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka he säilyttävät Famviria?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa Famvir tulisi pit√§√§ alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta famvir”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet