Osta ezetrol

110.05

Katso apteekki 

Kuvaus

Mistä syystä Ezetrolia käytetään?

Ezetrol 10 mg -tabletteja (tunnetaan myös nimellä Zetia) käytetään veren kolesterolipitoisuuden (hyperkolesterolemia) ja muiden rasvojen (triglyseridiarvot) alentamiseen, sepelvaltimotautiin liittyvien sydän- ja verisuonikomplikaatioiden, mukaan lukien sydämen vajaatoiminta ja korkeaa kolesterolia aiheuttavan angina pectoriksen, vähentämiseen. . Kun pelkkä ruokavalio ei vähennä riittävästi kolesterolitasoa, Ezetrol 10 mg -tabletteja käytetään kohonneen kolesterolin hoitoon.

Vähärasvaisen ruokavalion lisäksi Ezetrol 10 mg tabletteja voidaan käyttää yksinään monoterapiana tai yhdessä muiden lipidejä alentavien lääkkeiden, kuten statiinien, kanssa. Yleensä ei ole merkkejä, kun sinulla on kohonnut kolesteroli, joka voi johtua ruokavaliosta tai olla geneettinen.

Ezetrol 10 mg -tabletteja käytetään kaiken tyyppisen taudin hoitoon, mukaan lukien primaarinen ja perheen hyperkolesterolemia, joka tunnetaan myös nimellä sitosterolemia, harvinainen perinnöllinen hyperkolesterolemia, joka johtuu kasvisterolien kohonneista veripitoisuuksista.

Kuinka Ezetrol toimii?

Ezetrol 10 mg -tabletit (tunnetaan myös nimellä Zetia) sisältävät etsetimibiä, joka vaikuttaa suoraan ohutsuolessa kolesterolin ja siihen liittyvien kasvisterolien estämiseksi suolen imeytymisestä. Tietyissä toiminnoissa keho tarvitsee kolesterolia, kuten rakentaa solukalvoja, tuottaa joitain hormoneja ja jakaa rasvaliukoisia vitamiineja elimistöön; mutta jos kolesterolia on enemmän kuin keho tarvitsee, se keskittyy valtimoiden seinämiin, joihin se voi muodostua, estäen valtimoita ja lisätä sydänsairauksien riskiä.

Ezetimibe 10 mg -tabletit vaikuttavat suoraan suolen seinämän sterolinkuljettajaan, joka säätelee kolesterolin ja ruokavalion fytosterolien imeytymistä estääkseen kolesterolin imeytymistä. Ruokavalion kolesterolin alentaminen myötävaikuttaa maksan kolesterolivarojen laskuun, ja se pyrkii minimoimaan seerumin kolesterolitason.

Mitä Ezetrol sisältää?

Vaikuttava aine ezetimibi, kolesterolin imeytymistä edistävä aine, jota käytetään veren kolesterolin alentamiseen, löytyy Ezetrol 10 mg -kapseleista. Ne sisältävät myös: kroskarmelloosinatriumia, laktoosimonohydraattia, magnesiumstearaattia, povidonia, natriumlauryylisulfaattia, mikrokiteistä selluloosaa.

Mitkä ovat Ezetrolin sivuvaikutukset?

Päänsärky, vatsakipu ja ripuli ovat yleisimmin raportoituja Ezetrolin käytön haittavaikutuksia. Lihaskipu, arkuus tai uupumus, joka ei johdu liikunnasta, käsien tai jalkojen pistely (parestesia), huimaus, ihonalainen turvotus ovat äärimmäisempiä haittavaikutuksia, jotka ovat harvinaisempia ja joihin voi kuulua: (angioödeema).

Milloin Ezetrolia ei tarvitse tarvita?

Jos käytät Ezetrol 10 mg pillereitä, et voi käyttää

  • Olet allerginen ezetimibille tai Ezetrolin jollekin muulle aineelle
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Onko maksasy√∂p√§
  • Ezetroliin sitoutuvia l√§√§kkeit√§ k√§ytet√§√§n, mukaan lukien: muut kolesterolia alentavat l√§√§kkeet, kuten kolestyramiini ja fibraatit, kuten klofibraatti, immunosuppressiivinen syklosporiini ja antikoagulantti varfariini, kuten sappihappoa sitovat aineet.

Kuinka Ezetrolia käytetään?

Ezetrol 10 mg -tabletit tulee ottaa vesilasillisen kanssa kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman. Kun käytät edelleen statiinilääkkeitä, kaikkia lääkkeitä on käytettävä samanaikaisesti. Sinun on otettava Ezetrol 10 mg -tabletit vähintään 2 tuntia ennen tai 4 tuntia sen jälkeen, jos käytät edelleen sappihappoa sitovaa lääkettä. Kolesterolitason laskeminen voi kestää jopa 2 viikkoa, ja voit jatkaa Ezetrol 10 mg -tablettien käyttöä niin kauan kuin lääkäri neuvoo.

Kuinka kauan Ezetrolin on tarkoitus kestää?

Kolesterolitason laskeminen voi kestää jopa 2 viikkoa, ja voit jatkaa Ezetrol 10 mg -tablettien käyttöä niin kauan kuin lääkäri neuvoo.

Missetty Ezetrol-annos

Jos j√§t√§t annoksen Ezetrol 10 mg pillereit√§, ota se heti kun muistat, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Ezetrolia säilytetään?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ Ezetrol 10 mg -tabletteja alle 30 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta ezetrol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet