Osta exforge

85.80

Katso apteekki 

Kuvaus

Mitä Exforge käyttää

Exforge, jota kutsutaan myös hypertensioksi, käytetään kohonneen verenpaineen säätelyyn.

Heillä molemmilla on verenpaine. Tämä paine kannustaa verta kiertämään koko kehon. Eri vuorokaudenaikoina verenpaineesi voi olla erilainen sen mukaan, kuinka kiireinen tai hermostunut olet. Kun verenpaine pysyy korkeammalla kuin se haluaa olla, varsinkin kun olet rauhallinen ja rento, sinulla on korkea verenpaine (korkea verenpaine).

Korkea verenpaine lisää sydämesi ja verisuontesi työmäärää. Se tuhoaa verisuonet aivoissa, sydämessä ja munuaisissa, jos se kestää pitkään. Tämä voi johtaa aivohalvaukseen, sydänkohtaukseen tai munuaisten vajaatoimintaan. Sydänsairauksien riski nousee kohonnut verenpaine. Näiden häiriöiden riski pienenee alentamalla verenpainetta.

Valsartaania ja amlodipiinibesylaattia löytyy Exforgesta. Kahdella eri tavalla nämä lääkkeet lievittävät verenpainetta.

Valsartaani estää angiotensiini II: n, kehossa olevan yhdisteen, joka puristaa verisuonia ja nostaa verenpainetta, vaikutuksen. Verisuonet supistuvat ja verenpaine laskee, kun angiotensiini II -vaikutus tukkeutuu.

Amlodipiinibesylaatti estää kalsiumia kulkemasta sydän- ja verisuonisolujen läpi. Tämän seurauksena verisuonet rentoutuvat ja veren ja hapen virtaus sydämeen lisääntyy, mikä vähentää sen työmäärää.

Kuinka noutaa Exforge

Noudata kaikkia lääkärisi ja apteekkihenkilökunnan antamia suosituksia huolellisesti. Tällaiset ohjeet voivat poiketa tämän pakkausselosteen yksityiskohdista. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista ohjeita, jos et ymmärrä pakkauksen ohjeita.

Kuinka paljon on otettava

Lääkäri kertoo sinulle, kuinka monta tablettia sinun tulee ottaa päivässä. Yksi tabletti kerran päivässä on tavanomainen annos. Lääkäri voi määrätä suuremman tai pienemmän annoksen reaktion perusteella hoitoon.

Milloin se otetaan

Otat Exforge-annoksesi samaan aikaan joka päivä.

Se saa sinut myös muistamaan sen ottamisen, varsinkin jos otat sen osana päivittäistä rutiiniasi (esim. Aamiaishetkellä). Tämä lääkitys jatkaa toimintaansa seuraavaan injektioon saakka 24 tunnin ajan.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta exforge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet