Osta evorel

77.09

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Evorel?

Evorel kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan hormonikorvaushoitona. Evorel sisältää estrogeenin (estradiolin) aktiivista komponenttia, joka on sukupuolihormoni. Evorel 25, Evorel 50, Evorel 75 ja Evorel 100 on saatavana 4 eri koossa. Kussakin laastarissa hormoni leviää tasaisesti ja liikkuu tasaisesti ihosi läpi verenkiertoon.

Evorel on määrätty vaihdevuosien komplikaatioille ja sitä voidaan käyttää myös vaihdevuosien läpikäyneillä ihmisillä, joilla on todennäköisemmin luuhäiriöitä osteoporoosin (hauraiden luiden) välttämiseksi. Evorelia, 50, 75 ja 100 käytetään vain silloin, kun muut osteoporoosin farmaseuttiset lääkkeet on testattu ensin ja eivät ole toimineet.

Korvaamalla munasarjojen yleensä tuottaman estrogeenin Evorel toimii. Estrogeenihormonin ottaminen toisinaan antaa kuitenkin kohdun limakalvon rakentaa ja paksua naisilla, joilla on kohtu. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää lisätä progestiinihormonia estrogeeniin. Tämä pyrkii puhdistamaan kohdun limakalvon ongelmien syntymisen välttämiseksi.

Evorelin aiheuttamat sivuvaikutukset

Lääkkeesi mukana olevassa lääketieteen esitteessä voit viitata täydelliseen luetteloon Evorelonin haittavaikutuksista. Löydät myös tietoa tästä (avautuu uudessa ikkunassa).

Kuinka Evorelia käytetään?

Käytä Evorelia lääkärisi ohjeiden mukaan. Hakeudu lääkäriin, jos et ole positiivinen. 100 mg estradiolia päivässä on suurin annos, joka sinulla voi olla. Aseta Evorel-laastari syklin loppuun tai viikon kuluttua toisen hormonikorvaushoidon lopettamisesta 5 päivän kuluessa verenvuodon alkamisesta.

Laastari vaihdetaan kahdesti viikossa. P√§ivitt√§isen hormonivaraston yll√§pit√§miseksi √§l√§ j√§t√§ aukkoa laastareihin. Vaihda laastari samana samana p√§iv√§n√§ viikossa. Monet naiset k√§ytt√§v√§t yleens√§ reisi- tai pohjalaastaria. Ei saa viitata rintoihin tai niiden viereen. √Ąl√§ lis√§√§ laastaria kahdesti per√§kk√§in samalle ihokerrokselle. √Ąl√§ k√§yt√§ laastaria tiukalla vy√∂t√§r√∂ll√§ tai joustavien alueiden alla. Heti kun avaat turvataskun, lis√§√§ laastari puhtaalle, kuivalle ja kylm√§lle iholle.

Avaa ja kuori irti repim√§ll√§ pussin kahta sivua lovien avulla. Poista laastari. Taita yl√∂s ja makaa puoliv√§liin alas selk√§nojalle siten, ett√§ suojatuki on sinua kohti. √Ąl√§ ly√∂ liiman sivua, se ei tartu kunnolla. Levit√§ ja paina: laastarin avoin puoli lis√§t√§√§n ihoon. Pudota selk√§nojan loppuosa ja paina loppuosa. Napsauta laastaria k√§mmenell√§si ja varmista, ett√§ se on kunnolla kiinni.

Komponentit

Evorelin vaikuttava aine on estradioli. Evorel 25 sisältää estradiolia 1,6 mg: lla ja tarjoaa estradiolia 25 mf päivässä. Evorel 50 sisältää 3,2 mg estradiolia, joka antaa 50 mg estradiolia päivässä. Evorel 75 tuottaa 4,8 mg estradiolia ja sisältää 75 mg estradiolia päivässä. Evorel 100 sisältää estradiolia 6,4 mg ja antaa estradiolia 100 mg päivässä.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta evorel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet