Osta evorel-sequi

77.09

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on Sequi Evorel?

Evorel Sequi on eräänlainen hormonikorvaushoito (HRT), jota käytetään vaihdevuosien oireiden lievittämiseen. Evorel Sequi on tyyny, joka laitetaan iholle ja päivitetään kahdesti viikossa, kun taas useimmat hormonikorvaushoidot edellyttävät päivittäisiä tabletteja. Laastarissa käytetään kahta vaikuttavaa ainetta, jotka jäljittelevät kahta naispuolista sukupuolihormonia, estrogeenia ja progesteronia.

Koska se sisältää kahden tyyppisiä laastareita, Evorel Sequi tunnetaan peräkkäisenä hormonikorvausmenettelynä. Yksi laastari tuottaa vain estradiolia, joka on estrogeenijohdannainen. Toinen muoto, progesteronin synteettinen versio, vapauttaa estradiolia ja noretisteronia.

Kahden viikon ajan käytät yhtä laastarin muotoa ja vaihdat sitten toiseen. Kuukautiskierron aikana, joka jäljittelee läheisimmin hormonien vaihtelua, joka voi lievittää oireita ja sivuvaikutuksia.

Vaihdevuodet

Naiset menev√§t nyt vaihdevuodet. Tyypillisesti t√§m√§ tapahtuu 45‚Äď55-vuotiaiden v√§lill√§. Munasarjoissasi kehittyy v√§hemm√§n ja v√§hemm√§n estrogeenia, kun saavut t√§h√§n ik√§√§n. T√§m√§n seurauksena kuukautiskierto pys√§htyy, mutta hormonitasojen nousu voi laukaista erilaisia ‚Äč‚Äčvaikutuksia, joilla voi olla merkitt√§v√§ vaikutus jokap√§iv√§iseen el√§m√§√§n.

L√§√§ketieteellisi√§ merkkej√§ ovat kuumat aallot, y√∂hikoilu, osteoporoosi ja silmien tai em√§ttimen kuivuminen (spontaani l√§mp√∂, ‚Äč‚Äčjoka kulkee kehon l√§pi aiheuttaen punoitusta, hikoilua ja liian nopeaa sykett√§). Hormonaaliset muutokset, kuten √§rtyneisyys, unettomuus ja masennus, voivat my√∂s aiheuttaa ahdistavia psykologisia vaikutuksia.

Kokemukset vaihdevuosioireista eroavat huomattavasti ihmisten välillä. Ne alkavat muutama vuosi ennen itse vaihdevuodet ja jatkuvat useita vuosia. Naisilla on keskimäärin oireita noin neljän vuoden ajan. Välttämällä alkoholia tai kofeiinia, lopettamalla tupakointi, harjoittelemalla säännöllisesti tai pysymällä rauhallisena, voit vähentää tiettyjen oireiden (erityisesti kuumien aaltojen) vaikutusta.

Hormonikorvaushoito lievittää vaihdevuosien vaikutuksia täydentämällä kehon normaalisti tuottamien hormonien määriä. Kaikki tuotteet ovat vain estrogeenia. Estrogeenitasojen sääntelemätön nousu voi kuitenkin johtaa kohdun (endometriumin) vuorauksen kasvuun ihmisillä, joilla on kohtu. Tämä lisäisi merkittävästi komplikaatioiden, kuten kohdun limakalvon syövän, riskiä. Siksi Evorel Sequi tuottaa hoitojakson toisella puoliskolla noretisteronia, synteettistä progesteronimuotoa.

Haitalliset seuraukset

Kun otat Evorel Sequiä, kaikilla ei ole haittavaikutuksia, mutta jos et, ne voivat sisältää

Ihon kutina tai turvotus, johon laastari kiinnitetään, mielialan muutokset, levottomuus, unihäiriöt, pahoinvointi, päänsärky, vatsakipu, ripuli, rintakipu, rintakipu, nivelkipu, painonnousu, verenvuoto murtumasta , pitkittyneet ajat, nesteen kertyminen

Vältä sen käyttöä ja keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, jos olet hermostunut näistä oireista tai jos lääkitys vaikuttaa sinuun muulla tavalla.

Sequi Evorel

Evorel Sequi -annos

Puolet Evorel 50 -laastareista ja puolet Evorel Conti -laastareista sisältyvät Evorel Sequi -sarjoihin. Evorel 50 -laastarit sisältävät 3,2 mg estradiolia, mikä vastaa 50 mikrogrammaa 24 tunnin vapautumisessa. Evorel Conti -laastareiden pinta-ala on 16 cm2 ja ne sisältävät 3,2 mg estradiolia (mikä vastaa 50 mikrogramman vapautumista 24 tunnin välein) ja 11,2 mg noretisteroniasetaattia (mikä vastaa 170 mikrogramman vapautumista 24 tunnissa).

Poista laastari, jos käytät liikaa Evorel Sequiä. Sen käyttötavasta johtuen tämä on mahdotonta, mutta jos teet niin, oireita voivat olla rintojen arkuus ja / tai emättimen verenvuoto. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat.

Tee se heti kun muistat, jos et vaihda korjaustiedostoa. Korvaa √§skett√§in toteutettu korjaus samoille p√§iville kuin alkuper√§inen kalenteri riippumatta siit√§, mihin p√§iv√§√§n jotain tapahtuu. √Ąl√§ unohda unohtaa unohtamista.

Kuinka minun on tarkoitus käyttää Evorel Sequiä?

Käytä Evorelia lääkärisi ohjeiden mukaan. Hakeudu lääkäriin, jos et ole positiivinen. Jos et ole käyttänyt minkään tyyppistä hormonikorvaushoitoa, kuukautiset eivät ole rutiinia tai jos vaihdat hormonikorvaushoidosta, joka ei aiheuta vieroitusverenvuotoa, sinun tulee käyttää Evorel-laastaria milloin tahansa.

Laastari vaihdetaan kahdesti viikossa. Päivittäisen hormonivaraston ylläpitämiseksi älä jätä aukkoa laastareihin. Vaihda laastari viikossa samalle kahdelle päivälle. Kaikkia neljää Evorel 50 -laastaria käytetään yksi kerrallaan viikoilla 1 ja 2, ja kaikkia neljää Evorel Conti -laastaria käytetään yksi kerrallaan viikoilla 3 ja 4.

Monet naiset k√§ytt√§v√§t yleens√§ reisi- tai pohjalaastaria. Ei saa viitata rintoihin tai niiden viereen. √Ąl√§ lis√§√§ laastaria kahdesti per√§kk√§in samalle ihokerrokselle. √Ąl√§ k√§yt√§ laastaria tiukalla vy√∂t√§r√∂ll√§ tai joustavien alueiden alla. Heti kun avaat turvataskun, lis√§√§ laastari puhtaalle, kuivalle ja kylm√§lle iholle.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta evorel-sequi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet