Osta evorel-conti

77.09

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä Conti Evorel on?

Hormonikorvaushoito (hormonikorvaushoito), jota käytetään vaihdevuosioireita alkaneiden naisten hoitoon, on Evorel Conti.

Kuinka Evorel Conti toimii?

Estrogeenin normaalit kehitystasot alkavat laskea naisen vaihdevuosien aikana. Koska se sisältää naishormoneja, estrogeenia ja progestogeenia, joita vapautuu jatkuvasti, Evorel Conti tunnetaan jatkuvana sekoitettuna hormonikorvaushoitona. Nämä hormonit täydentävät naisen normaalia tasoa ja kompensoivat vaihdevuosioireita.

Mitä etuja Evorel Conti -ohjelmalla on?

Kuumat aallot (kasvot, niska ja rinta), epäsäännölliset kuukautiset, yöhikoilu, painonnousu, ohenevat hiukset ja mielialan vaihtelut sisältävät vaihdevuosien oireita.

Hormonikorvaushoitolääkkeiden, kuten Evorel Conti, käyttö parantaa normaalia hormonitasapainoa, koska nämä vaikutukset keskeyttävät myös jokapäiväisen elämän.

Kuinka voin käyttää Contia Evorelista?

Evorel Conti on reseptilääke. Ole hyvä ja ota lääkärin ohjeet ja lue lääkepakkauksen mukana oleva potilastiedote. Evorel Conti -valmistetta on saatavana useina annoksina, ja lääkäri voi pyrkiä antamaan vaikutuksesi hoitamaan mahdollisimman pienen annoksen.

Evorel Conti toimitetaan liimalaastarilla, jota voidaan käyttää jatkuvasti, kunnes uusi on aika korvata se. Sinun on korjattava Evorel Conti -laastari kahdesti viikossa (3-4 päivän välein), mikä saavutetaan yleensä paremmin samoina kahdina päivinä viikossa (kuten maanantaina ja torstaina).

Voit aloittaa Evorel Conti -valmisteen käytön milloin tahansa sopivana päivänä, jos et käytä tällä hetkellä minkäänlaista hormonikorvaushoitoa. Voit aloittaa Evorel Conti -valmisteen käytön edellisen syklin päättymistä seuraavana päivänä riippumatta siitä, oletko siirtymässä syklisestä vai samanaikaisesta hormonikorvaushoidosta.

Varmista, että iho on puhdas ja kuiva, jotta voit lisätä tyynyn, ja leikkaa liimapohja paljastamaan tahmea käsi. Kiinnitä laastari vatsasi, reidesi tai pakarasi ihoon ja paina sitä kevyesti noin 10 sekuntia pitämällä sormenpäitäsi kiinni tahmeasta kädestä. Koska tämä voidaan hieroa kankaalla, vältä vyötäröaluetta äläkä koskaan lisää laastaria rintoihin tai niiden lähialueelle. Рkun vaihdat tyynyä, yritä vaihtaa kohtaa hieman, jotta iho ei ärtyisi.

Laastarit on rakennettu selviytymään jokapäiväisestä käyttäytymisestä, kuten liikunnasta, uinnista ja suihkussa, joten sinun ei tarvitse ajatella sitä. Varmista kuitenkin, että kaikki on edelleen toiminnassa, muista tarkistaa se näiden tapahtumien aikana.

Ensimmäisten viikkojen aikana sinulla voi olla pieni verenvuoto tai tiputtelu, joten voit soittaa lääkärille, jos se on vakava tai pysyvä.

Evorel Conti -annos

Evorel Conti -laastareiden pinta-ala on 16 cm2 ja ne sisältävät 3,2 mg estradiolia (mikä vastaa 50 mikrogramman vapautumista 24 tunnin välein) ja 11,2 mg noretisteroniasetaattia (mikä vastaa 170 mikrogramman vapautumista 24 tunnissa).

Jos käytät Evorel Contia liikaa, poista laastari. Sen käyttötavasta johtuen tämä on mahdotonta, mutta jos teet niin, oireita voivat olla rintojen arkuus ja / tai emättimen verenvuoto. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat.

Tee se heti kun muistat, jos et vaihda korjaustiedostoa. Korvaa √§skett√§in toteutettu korjaus samoille p√§iville kuin alkuper√§inen kalenteri riippumatta siit√§, mihin p√§iv√§√§n jotain tapahtuu. √Ąl√§ unohda unohtaa unohtamista.

Evorel Conti -laastareiden mahdolliset haittavaikutukset

L√§√§kkeet ja niiden sivuvaikutukset voivat vaikuttaa monin tavoin yksitt√§isiin potilaisiin. Kaikki haittavaikutukset, joiden katsotaan liittyv√§n t√§h√§n l√§√§kkeeseen, kuvataan alla. Katso my√∂s t√§rke√§ osa yksityiskohtia yll√§. Ainoastaan ‚Äč‚Äčsiksi, ett√§ sivuvaikutus mainitaan t√§ss√§, ei tarkoita, ett√§ kaikki tai t√§t√§ l√§√§kett√§ k√§ytt√§v√§t potilaat kohtaavat t√§m√§n tai muut haittavaikutukset.

 • Punoitus tai naarmuuntuminen laastarin k√§ytt√∂paikassa.
 • Suolistotilat, kuten oksentelu ja pahoinvointi, vatsakipu, turvotus, ruoansulatush√§iri√∂t, ilmavaivat.
 • Kuukautisten verenvuoto tai tiputtelu. Katso yll√§ olevat yksityiskohdat.
 • Kandidiaasi em√§tin.
 • Kohdun fibroidin mittakaavan kasvu.
 • Rintojen paine, arkuus tai suurentuminen.
 • Veden kertyminen, joka aiheuttaa turvotusta (turvotusta).
 • Migreeni tai p√§√§ns√§rky.
 • Premenstruaaliset merkit.
 • Masennus, pelko tai mielialan vaihtelut.
 • Seksuaalinen ruokahalu muuttuu.
 • V√§symys
 • Huimaus
 • Painon muutokset
 • Varren kouristukset
 • Kohonnut verenpaine.
 • Lis√§√§ntynyt sarveiskalvon kaarevuus, mik√§ voi tehd√§ piilolinsseist√§ hankalia.
 • Kehon reaktiot kuten naarmuuntuminen ja ihottumat.
 • Ep√§s√§√§nn√∂lliset ruskeat t√§pl√§t, yleens√§ otsaan, ihoon (kloasma).
 • Maksan vajaatoiminta ja keltaisuus.
 • Sappirakon sairaus.
 • Haimatulehdus.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta evorel-conti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet