Osta eurax-crema

75.90

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Eurax Creamia käytetään?

Eurax Cream on ajankohtainen voide, jota käytetään kutinasta ja epämukavuudesta johtuvien useiden syiden hoitoon. Mukana ovat auringonpolttama ja lämpöihottuma; kuiva ekseema, joka tunnetaan myös nimellä atooppinen dermatiitti ja joka on merkitty kuivilla kutisevilla laastareilla; paksuuntunut iho; kutiava dermatiitti, joka voi olla ärsyttävä tai allerginen reaktio; allergiset reaktiot, kuten ihottumat ja nokkosihottuma; ihottumat; suonikohjut; hyönteisenpuremat.

Eurax Cream 10% -valmistetta käytetään myös ihon sisään pääsevän lois punkin, Sarcoptes scabiei -bakteerin aiheuttamien syyppien hoitoon.

Se aiheuttaa äärimmäisiä naarmuja, kun punkki kaivuaa, ja se voi myös aiheuttaa allergisen reaktion, jonka oireita ovat ihottuma, jota pidetään pieninä punaisina röyhkeinä raajoissa ja rungossa, yleensä hyvin kutiava; kyhmyjä myös groyne tai kainalossa. Tulehduskohdassa, yleensä sormenpäiden välissä, kämmenten, jalkojen, ranteiden, nilkkojen, pakaroiden ja emättimen iholla, voidaan nähdä myös koloja. Eurax Cream antaa oireenmukaista kutinaa ja jopa estää syyhy tartunnan.

Kuinka Eurax Cream toimii?

10% Eurax-emulsiovoiteesta sisältää krotamitonia, kutinaa lievittävää (kutinaa estävää) lääkettä, jota käytetään kutinaa lievittäviin oireisiin, ja akarisidia, jota käytetään syyhyinfektion parantamiseen. Kutina on oire, joka aiheutuu ihon hermokuitujen aktivoitumisesta useilla reiteillä, mukaan lukien histamiinin kemiallinen stimulaatio.

Vanilloid 4 Transitory Potential (TRPV4) on kalsiumionikanava, joka sijaitsee ääreishermoston ihossa ja aistihermoissa ja jolla on merkitystä kutinan tunteen aikaansaamisessa. Epäillään Crotamitonin kutinaa ehkäisevää vaikutusta Eurax Cream -öljyssä estämällä TRPV4: ää, mikä vähentää kutinaa1,2.

Eurax Cream -tuotteessa krotamitoni saa ihon myös jäähtymään haihtuessaan, mikä edistää vastapysähdystä, jonka uskotaan lisäävän sen kutinaa estävää vaikutusta. Eurax-kerman sisältämän Crotamitonin uskotaan toimivan akarisidinä tukahduttamalla punkin moottorimekanismin, mikä estää peruuttamattomasti säännölliset satunnaiset liikkeet, jotka tuhoavat syyhy punkin. Crotamiton in Eurax Cream imeytyy nopeasti ihoon ja lievittää kutinaa tehokkaasti 6-10 tuntia ja parantaa syyhyä 3-5 päivän ajan.

Mikä sisältää Eurax-kermaa?

Aktiivinen ainesosa krotamitoni (10% w / w), kutinaa estävä aine, jota käytetään oireiden aiheuttamaan kutinaan, ja akarisidit, joita käytetään syyhyinfektion parantamiseen, sisältyvät Eurax Creamiin. Mukana ovat kaikki 940 karbomeeria, glyseroli, metyylihydroksibentsoaatti, propyylihydroksibentsoaatti, GP 200 polawax, trietanoliamiini ja tislattu vesi.

Kutina hoito Eurax-voiteella

Eurax Cream sisältää kutinaa ehkäisevää (antipruriittista) krotamitonia, jota käytetään ajankohtaisena lääkkeenä oireiden lievittämiseksi useista kutinan ja ihoärsytyksen aiheuttamista tekijöistä. Mukana ovat auringonpolttama ja lämpöihottuma; kuiva ekseema, joka tunnetaan myös nimellä atooppinen dermatiitti ja joka on merkitty kuivilla kutisevilla laastareilla; paksuuntunut iho; kutiava dermatiitti, joka voi olla ärsyttävä tai allerginen reaktio; allergiset reaktiot, kuten ihottumat ja nokkosihottuma; ihottumat; suonikohjut; ja hyönteisten puremat.

Epäillään Crotamitonin antipruriittisen vaikutuksen Eurax Cream -valmisteessa tukahduttavan ääreishermoston aistien hermosolujen aktivoitumisen, joilla on merkitystä ihon kutina-aistien tehostamisessa; myös jäähdyttämällä ihoa, kun se haihtuu, minkä uskotaan lisäävän sen kutinaa estävää vaikutusta, mikä luo vastahäiriön. Crotamiton in Eurax Cream kerma tunkeutuu helposti ihoon ja lievittää kutinaa tehokkaasti 6-10 tunnin ajan.

Mitä sivuvaikutuksia Eurax Creamilla on?

Eurax Creamia käytettäessä yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia ovat kosketusherkkyys tai allergia levityskohdassa.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Eurax Creamia?

Jos käytät Eurax-kermaa, sinun ei tarvitse

  • Olet vastustuskykyinen krotamitonille tai jollekin Eurax Cream -tuotteelle.
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Sinulla on murtunut iho, ihon vuotava tila, erittyv√§ haava, vakava ekseema tai eritt√§in turvonnut iho.

Kuinka käytämme Eurax Creamia?

Sinun tulisi käyttää Eurax-voidetta kutinan vähentämiseksi lisäämällä sitä 2-3 kertaa päivässä sairastuneelle alueelle. Sinun tulisi käyttää Eurax-voidetta syyhyjen hoitoon levittämällä sitä kerran päivässä, yleensä yöllä, sairastuneelle alueelle 3-5 päivän ajan.

Pese lämpimästi, kuivaa iho hyvin ja hiero sitten Eurax-voide koko vartaloon (lukuun ottamatta kasvoja ja päänahkaa) ennen Eurax-voiteen levittämistä, kunnes se on täysin imeytynyt. Lopeta kosketus huuliin, silmiin ja silmäluomiin, koska tämä voi aiheuttaa tulehduksen. Sinun tulisi jatkaa Eurax-voiteen käyttöä terveydenhuollon tarjoajan ehdottamana ajanjaksona.

Kuinka kauan Eurax Cream -valmistetta odotetaan käytettävän?

Terveydenhuollon tarjoajan määräämän ajan kuluessa voit jatkaa Eurax-voiteen käyttöä.

Unohdettu Eurax-kerma-annos

Kun unohdat annoksen Eurax-kermaa, ota se heti kun tiedät, ja lykätä puuttuvaa annosta, jos ei ole aika ottaa seuraava annos. Kaksinkertaista annosta ei tule käyttää.

Kuinka Eurax Cream on tarkoitus säilyttää?

Sinun tulisi s√§ilytt√§√§ Eurax-kerma kylm√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta eurax-crema”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet