Osta estraderm-mx

83.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on MX Estradermista?

Hormonikorvaushoito (HRT) Estraderm MX putoaa liimamaskin muotoon. Laastari sisältää estrogeenihormonia ja sitä myydään neljänä painona. Estraderm MX -valmistetta käytetään lievittämään vaihdevuosien oireita iholle lisättynä ja sitä voidaan käyttää myös luita heikentävään osteoporoosiin.

Postmenopausaaliset naiset käyttävät tätä lääkettä, kun viimeisen luonnollisen vaiheen jälkeen on kulunut vähintään 12 kuukautta. Hän ei vaadi lääketieteellistä hoitoa, kun nainen menee vaihdevuodet, mutta toisille oireet voivat olla riittävän vakavia häiritsemään hänen normaalia elämää. Naisilla, jotka ovat alttiimpia osteoporoosille, on suurempi riski vaihdevuosien aikana vahingoittaa luita. Yksi monista ostettavissa olevista hormonikorvaushoitokursseista, joissa käsitellään näitä oireita, on Estraderm MX.

Estraderm MX: n käyttö on tarkoitettu naisille, joilta on poistettu kohtu. Jos kohtu ei ole korvattu, progestogeenihoitoa Estraderm MX: llä määrätään noin puolelle jokaisesta kuukaudesta. Tätä seosta kutsutaan HRT-yhdistelmäksi. Lääkäri lähettää ehdottomasti progestogeenia tablettimuodossa, kun sinulle annetaan yhdistelmähormonikorvaushoitoa, ja selventää näiden pillereiden antamista.

Kuinka Estraderm MX toimii?

Jokaisessa Estraderm MX -tyynyssä on runsaasti estrogeenihormonia. Estrogeeni vapautuu ja imeytyy ihoon ennen kuin se pääsee käyttäjän verenkiertoon, kun ihoon lisätään laastaria. Yhtä laastaria käytetään aina Estraderm MX: llä, kunnes on aika vaihtaa se seuraavaan. Laastarit tarttuvat vyötärön alle karvattomalle ihoalueelle. Potilaat kiinnittävät laastareita enimmäkseen pakaran alueelle, mutta voidaan yrittää myös alaselää, lonkkaa tai vatsaa.

Estraderm MX -laastareita on neljä vahvuutta, ja on tärkeää, että valitset pienimmän mahdollisen tehokkaan annoksen. Jos lääke annetaan, lääkäri tai apteekki voi selvittää tarkalleen, miten tätä lääkettä voidaan käyttää. Jos olet edelleen hämmentynyt Estraderm MX: n oikeasta käytöstä, voit ottaa yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin.

Kuinka kauan minulla on Estraderm MX?

Estraderm MX -valmistetta voidaan käyttää vain niin kauan kuin mahdollista, mikä vaihtelee potilaan ja oireiden vakavuuden mukaan.

Uusi laastari voidaan lisätä kolmen tai neljän päivän välein kahdesti viikossa. Sinun tulisi puhua lääkärille ajoittain siitä, tarvitsetko edelleen neuvontaa.

MX de Estraderm

Mitkä ovat Estraderm MX: n haittavaikutukset?

Estraderm MX -laastareiden käyttäjät ovat tallentaneet laajalti joitain haittavaikutuksia. Todennäköisimpiä tapahtumia ovat seuraavat:

  • Tietoja laastarin paikasta, ep√§mukavuudesta, punoituksesta ja naarmuuntumisesta
  • Rinnat ovat arat, kipe√§t tai turvonnut
  • Verenvuoto kuukautisten v√§lill√§
  • P√§√§ns√§rky
  • Tunne turvonnut tai sairas

√Ą√§rimm√§isemm√§t, vaikka silti paljon harvinaisemmat, ovat muita mahdollisia merkkej√§. Jos sinulla on kuitenkin erityisen vahingollisia oireita tai viittaat vakavaan terveysongelmaan, voit soittaa l√§√§k√§rillesi mahdollisimman pian keskustellaksesi niist√§.

Voinko käyttää Estradermin MX: tä?

Estraderm MX: n tai muun tyyppisen hormonikorvaushoidon käyttö tuo riskejä, jotka on otettava huomioon ennen hoidon aloittamista. Lääkäri kertoo sinulle ja perheellesi lääketieteellisestä taustasta ennen jatkamista ja suorittaa fyysisen tutkimuksen. Voit käydä lääkärin luona päivittäisissä tarkastuksissa, jos aloitat Estraderm MX: n käytön (vähintään kerran vuodessa). Päivittäiset keskustelut lääkärisi kanssa siitä, kuinka käytät Estraderm MX: tä ja onko sen käytön jatkamisen arvoinen.

Mitä tapahtuu, kun Estraderm MX -laastari irtoaa?

Jos Estraderm MX -laastari irtoaa ihostasi ennen kuin aiot poistaa sen, se ei tartu ihoon uudelleen. Käytä toista laastaria tietyssä ihon osassa sen sijaan, että yrität tuoda sitä takaisin. Muista valita ihoalue, joka on puhdas, kuiva, kosteusemulsio, mieluiten vyötärön alapuolella.

Seuraavina päivinä palauta laastarit samalla alkuperäisellä rutiinilla riippumatta päivästä, jolloin laastari putosi.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta estraderm-mx”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet