Osta epipen

115.50

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mitä EpiPen käyttää?

EpiPen Auto-injector on h√§t√§toimenpide, joka tunnetaan nimell√§ anafylaksia tai anafylaktinen sokki √§killiselle ja vakavalle akuutille allergiselle reaktiolle, joka voi olla hengenvaarallinen, jos sit√§ ei hoideta. Anafylaksia on allergeenien aiheuttama √§√§rimm√§inen allerginen reaktio, joka on materiaali, jota vastaan ‚Äč‚Äčimmuunij√§rjestelm√§ reagoi mahdollisena vaarana.

Tietyt lääkkeet, kuten aspiriini ja penisilliini, ovat yleisimpiä anafylaksian lähteitä; tietyt elintarvikkeet, kuten maapähkinät, äyriäiset ja munat; mehiläisen tai ampiaisen pistely; ja lateksi. Anafylaksia vaikuttaa koko kehoon ja merkit etenevät 5-30 minuutin kuluessa altistumisesta.

Kuinka se toimii EpiPenin kanssa?

EpiPen Auto-injektorissa on adrenaliinia (epinefriini), joka on luonnollinen hormoni, jonka tuottavat lisämunuaiset ja jotkut hermosolut ja joka vapautuu stressin seurauksena.

Adrenaliinia käytetään suoraan vaikuttavana sympatomimeettisena lääkkeenä EpiPen Auto-injektorissa, joka toimii adrenergisenä stimulanttina, mikä tarkoittaa, että se sitoutuu adrenergisiin reseptoreihin ja indusoi tietyn vastauksen; se on myös vasopressori, eli se supistaa veren valtimoita.

Adrenaliinilla on monia fysiologisia reaktioita, mukaan lukien verisuonten supistuminen ja kutistuminen, kohonnut syke ja ilmakanavien laajeneminen, jotka kaikki johtavat valmiuteen ”taistella tai lent√§√§” -vasteeseen normaaleissa olosuhteissa.

Mitä EpiPenissä käytetään?

Aktiivinen lääke adrenaliini (epinefriini) (300 mcg / 0,3 ml), adrenerginen aine, jota käytetään anafylaksian hätälääkkeessä, löytyy EpiPen Auto-injectorista. Se sisältää myös natriumkloridia, suolahappoa ja natriummetabisulfiittia.

Mitkä ovat EpiPen-sivuvaikutukset?

Vaikka EpiPen Auto-injektoria käytetään, kun hengenvaarallisia anafylaksiamerkkejä esiintyy, sivuvaikutukset ovat suhteellisia. Niihin kuuluu kuitenkin takykardia (nopea sydämenlyönti), hengenahdistus, hengenahdistus (hengitysvaikeudet), huimaus, vaalea ihon sävy, paniikki, levottomuus, levottomuus, vapina, väsymys, päänsärky, pahoinvointi, oksentelu, unettomuus, raajojen kylmä, hikoilu, aistiharhat, sydämentykytys, kasvojen ja ihon ahdistuneisuus ja punoitus tai punoitus.

Milloin sitä ei voida käyttää EpiPenille?

Huomaa: EpiPen Auto-injektorin k√§ytt√∂√§ ei pit√§isi luonnostaan ‚Äč‚Äčkielt√§√§ k√§ytt√§m√§st√§ hengenpelastavana h√§t√§toimenpiteen√§.

Kenen tahansa tulisi antaa EpiPen-automaattisuihkutinta varoen:

  • Joilla on kohonnut verenpaine tai syd√§nsairaus.
  • Onko sinulla diabetes, kilpirauhasen tai ahdaskulmaglaukooma (korkea silm√§npaine)
  • Saat anestesian.
  • K√§yt√§t EpiPen-injektiol√§√§kkeit√§, jotka ovat vuorovaikutuksessa dopamiinin kanssa, ja tiettyj√§ masennusl√§√§kkeit√§, mukaan lukien monoamiinioksidaasin est√§j√§t ja trisykliset masennusl√§√§kkeet, kilpirauhashormoni, tietyt antihistamiinit, kuten difenhydramiini, toinen sympatomimeettinen aine, torajyv√§ migreenialkaloidit, paikalliset fentolamiinianesteetit, beetasalpaajat, kuten syd√§nkohtauksen propanolina,
  • Jotkut EpiPen¬ģ-injektorin ainesosat, joille olet allerginen
  • Adrenaliini, joka muodostaa natriumbikarbonaatin polymeerej√§, on kemiallisesti yhteensopimaton alkalien, metallien, hapettimien, natriumvarfariinin, hyaluronidaasin ja monien muiden l√§√§kkeiden kanssa.

Kuinka käyttää EpiPen-kynää?

Kaikkien anafylaksian vaarassa olevien henkilöiden tulisi pitää kiinni EpiPen Auto-injektorista ja käyttää sitä vain, jos tapahtuu anafylaktinen reaktio. Jos sinulla on joitain anafylaksian merkkejä, mukaan lukien hengitysvaikeudet, kasvojen tai kaulan turvotus, nopea syke, nokkosihottuma, äärimmäiset vatsavaivat, kuten vatsavaivat, oksentelu ja ripuli, se tulee käyttää välittömästi.

Sinun tulisi tietää, miten EpiPen Auto-injektoria tulisi käyttää, ja noudattaa lihaksensisäisen injektion ohjeita. Oikea annos on yksi 300 mcg: n injektio, joka annetaan ihoon, yleensä reiden yläreunaan, yli 30 kilogramman painoisille aikuisille. Suonensisäisen injektion välttäminen on tärkeää. EpiPen Auto-injektorin käytön jälkeen voit saada lääketieteellistä apua.

Kuinka he säilyttävät EpiPen-kynää?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ EpiPen-kyn√§√§si 15-25 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa. √Ąl√§ s√§ilyt√§ j√§√§kaapissa ja pid√§ poissa avoimesta valosta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta epipen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet