Osta eloine

293.79

Katso apteekki 

Kuvaus

Oletko mukana ostamassa Eloine-verkkoa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Ehkäisylääkkeet sisältävät tätä lääkettä, ja monet lääkärit suosittelevat sen turvallista ostaa verkossa.

Tilaa Eloine ilman reseptiä verkossa

Osta verkkokaupasta Eloine

Eloine on yksi monista suun kautta annettavan ehkäisyn muodoista. Se vaatii kahta hormonia, jotka toimivat yhdessä estääkseen raskauden, estrogeenihormonin ja progestiinihormonin. Eloine on erittäin voimakas ehkäisymuoto, kun sitä käytetään oikein. Eloine on eräänlainen 28 päivän lääke, mikä tarkoittaa, että 28 päivän ajan otat yhden pillerin päivässä ja aloitat sitten seuraavan pakkauksen. 4 pillereistä on inerttejä laatikossa.

Tarvitsetko Eloine-reseptin?

Kyll√§, ostat Eloinen verkossa, tarvitset reseptin GMC: n / EU: n hyv√§ksym√§lt√§ l√§√§k√§rilt√§. Voit saada Eloinen reseptin helposti ja v√§litt√∂m√§sti yksinkertaisella online-l√§√§k√§rin nimitt√§misprosessilla. Valitse tilattava tuote, napsauta ”Aloita konsultointi” ja t√§yt√§ annettu lyhyt l√§√§ketieteellinen kyselylomake. Se l√§hetet√§√§n yleens√§ sinulle 24 tunnin sis√§ll√§, jos sit√§ pidet√§√§n reseptisi kannalta tarpeellisena. Muussa tapauksessa sinulle maksetaan kokonaishyvitys.

Kuinka Eloine toimii?

Eloinen käytetään kahta vaikuttavaa ainetta. Etinyyliestradioli, luonnollisen estrogeenihormonin synteettinen muoto, on ensimmäinen ja drospirenoni, progestiinihormonityyppi, toinen. Nämä toimivat rinnakkain pitääkseen munan vapautumasta munasarjoihin ja hedelmöittymättä.

Koska Eloine ei auta suojautumaan sukupuoliteitse tarttuvilta infektioilta, sukupuolen turvallisuuden varmistamiseksi sinun tulisi käyttää myös kondomia.

Mitä ainesosia käytetään Eloinen?

Eloine sisältää kaksi sukupuolihormonia, joten se on yhdistelmäehkäisyvalmiste. Etinyyliestradiolina tunnettu luonnollinen estrogeeni on ensimmäinen hormoni ja toinen synteettinen progesteroni, joka tunnetaan nimellä drospirenoni.

Naisen säännöllisten kuukautisten aikana nämä hormonit toimivat samalla tavalla kuin normaalisti. Yhdessä ne estävät munasolujen vapautumisen ja estävät siittiöiden lyömisen kohtuun.

Kuinka kauan tarvitsen Eloinen ottamista?

Kolmen viikon ajan Eloine voitiin ottaa joka päivä ja se pysäytettiin vain yhdeksi viikoksi. Sinulle tehdään säännöllinen verenvuoto ja oireet viikon aikana. Jatka kurssia uudelleen seitsemän päivän kuluttua.

Eloine on ehk√§isypilleri, joka pienin√§ annoksina on eritt√§in voimakas. Se sis√§lt√§√§ v√§hemm√§n estrogeenia kuin normaali yhdistelm√§l√§√§ke, mik√§ v√§hent√§√§ mahdollisten hormonivaikutusten riski√§, ‚Äč‚Äčkuten turvotusta, v√§symyst√§ ja p√§√§ns√§rky√§. Jokaisessa pakkauksessa on 24 vaaleanpunaisen estrogeeni- ja progesteronitablettia sek√§ nelj√§ valkeahkoa valkoista tablettia, joissa ei ole vaikuttavia aineita.

Eloine on eräänlainen oraalinen ehkäisyvalmiste, joka sisältää keholle kahta vaikuttavaa ainetta:

  • Estradiolietinyyli (estrogeenihormoni)
  • Tietoja drospirenonista (progestiinihormoni)

Pysäyttämällä ovulaation tapahtumisen kuukaudessa, Eloine toimii. Kohdun peittävän liman määrä myös nousee, mikä tekee siitä raskaampaa ja siten siittiöiden vaikeampaa suorittaa matkansa ja hedelmöittää muna.

Eloine voi olla turvallisempi käyttää kuin useimmat ehkäisypillerit, koska sitä käytetään viipymättä neljä viikkoa päivässä.

On tärkeää muistaa, että suhteessa perinteiseen yhdistelmälääkkeeseen pienemmät annos pillerit, kuten Eloine, lisäävät epäsäännöllisen verenvuodon riskiä. Vanhemmat naiset suosivat yleensä pieniannoksisia pillereitä; kaiken ikäisten naisten on kuitenkin hyvä käyttää niitä.

Bayer tuottaa Eloine-valmistetta, joka koostuu kahdesta synteettisestä hormonista: estrogeenista, joka on progesteroni, ja sitä saa vain lääkemääräyksellä.

Eloine Flyer ilmaiseksi

Kuinka Eloine toimii

Eloine toimii estämällä kohdun sisäisiä toimintoja ja pysäyttäen kehosi valmiuden raskauteen. Tätä kutsutaan ovulaatioksi, joka on aika, jolloin urospuolinen sperma vapauttaa munasarjan, joka on valmis hedelmöittämään munasarjat, ja se johtuu tiettyjen hormonitasojen laskusta. Siitä alkaa kehittyä sikiö, kun muna on hedelmöitetty. Jos muna ei ole hedelmöitetty, se hajoaa ja poistuu kehosta kuukautisten aikana.

Eloine toimii ”t√§ydent√§m√§ll√§” hormonitasoja, jotka laskevat t√§n√§ aikana, huijaamalla kehon uskomaan, ett√§ ovulaatio on jo tapahtunut. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ muna ei vapautu munasarjoista.

Se vaikuttaa myös kohdun seinämän sakeuteen, mikä tekee munan istuttamisen mahdottomaksi. Kohdunkaulaneste painuu samanaikaisesti, mikä tekee siittiöiden siirtymisestä emättimeen ja hedelmöittävän munan vielä vaikeampaa.

Ei-lääketieteelliset abortin vaihtoehdot

Naisten kondomit: ei vain raskauden ehkäisemiseksi, vaan myös sukupuolitautien välttämiseksi. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tällä hetkellä vain yksi tuotemerkki, nimeltään Femidom. Sen on osoitettu tuottavan 95 prosentilla.

Mies kondomit: raskauden välttäminen ja sukupuolitautien estäminen Sen on osoitettu olevan 98% tehokas.

Reseptilääkkeitä annetaan lääkärin harkinnan mukaan lääkärin kanssa.

Jokainen Eloine-kurssi sisältää kahden tyyppisiä pillereitä: 24 vaaleanpunaista ja 4 valkoista. Valkoiset, nimeltään placebot, ovat inerttejä eivätkä sisällä mitään, mikä vaikuttaisi kehoosi. Vaaleanpunaiset tabletit sisältävät edellä mainittuja vaikuttavia aineita, joista kukin tulisi ottaa 24 päivän ajan päivässä. Sen jälkeen voit ottaa valkoisen lumelääkkeen 4 päivän ajan joka päivä.

Testosteronitasosi laskee nelj√§n ”passiivisen” p√§iv√§n aikana ja aiheuttaa verenvuotoa. Jokainen uusi pakkaus on aloitettava seuraavana p√§iv√§n√§ edellisen pakkauksen valmistumisen j√§lkeen, vaikka sinulla on jo verenvuotoa.

Joka päivä on tärkeää ottaa Eloine-tabletit samaan aikaan. Jokaisella pillerillä on jokaisen kurssinsa päivänä tarra, joten tiedät tarkalleen milloin ne otetaan.

Elimistö ei ole käyttänyt pilleriä kokonaan, jos oksennat pian pillerin nielemisen jälkeen tai sinulla on äärimmäinen ripuli, mikä heikentää sen tehoa. Lue oheisen laatikon materiaali saadaksesi täydelliset ohjeet siitä, mitä tehdä tässä tapauksessa.

Eloinen haittavaikutukset

100: sta Eloine-vaikutuksen sivuvaikutukset vaikuttavat 1-10 henkilöön. Jos sinä kohtaat heidät, he voivat sisällyttää
  • Pahoinvointi
  • Mielialan vaihtelut
  • P√§√§ns√§rky
  • Kipu rintakeh√§ss√§
  • Ajat ovat ep√§tasaisia
  • V√§lien puuttuminen
  • Voit ottaa yhteytt√§ l√§√§k√§riisi tai apteekkiin, jos sinulla on kysytt√§v√§√§ yll√§ olevista tiedoista.
Eloine-komento (tiskin ulkopuolella)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Eloinen. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että otat yhteyttä tähän online-lääketieteen tarjoajaan, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta ehkäisylääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Eloine ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / ehkäisyvälineitä;
Opi kaikki kondomeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta eloine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet