Osta elleste-solo

63.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on Solo Elleste?

Yksi hormonikorvaushoidosta, Elleste Solo (HRT). Tämä hormonikorvaushoito vaatii estradiolin hemihydraattia, joka on estrogeeni (naishormoni). Elleste Solo on tarkoitettu vaihdevuodet ohittaneille naisille, joilla on vaihdevuosioireita, ja sitä käytetään estämään osteoporoosin eteneminen, kun muut lääkkeet eivät sovi (luun hauraus).

Voinko päästä verkkoon Elleste Solon kanssa?

Jos se on turvallista tehdä sairaushistoriasi mukaan, online-lääkäri voi määrätä Elleste Solon verkossa. Aloita suorittamalla nopea online-kuuleminen. Toimitus on saatavilla seuraavana päivänä.

Vaihdevuosikomplikaatiot, kuten kuumat aallot, mielialan vaihtelut, epäsäännöllinen aika, yöhikoilu ja emättimen vaivat (kuten kutina ja kuivuus), johtuvat estrogeenimäärän munasarjojen erityksen vähenemisestä. Elleste Soloa käytetään, kun nämä vaikutukset ovat ristiriidassa päivittäisten tehtävien kanssa estrogeenitason palauttamiseksi. Tätä naishormonia voidaan käyttää myös luiden ohenemisen (osteoporoosin) välttämiseen ja siten halkeilemiseen nopeasti.

Kuinka käyttää Elleste Soloa

Elleste Solo tulee tabletteina (annos: 1 mg tai 2 mg) tai ihon l√§pi (annos: 40 őľg tai 80 őľg). Oireiden vuoksi sinulle m√§√§r√§tty annos riitt√§√§. Kun pureskelet pilleri√§ tai ihon l√§pi, kun lis√§√§t laastarin, estrogeeni saavuttaa kehon ruoansulatuskanavan kautta.

Tablettitietokoneet

Tabletit alkavat verenvuodon ensimmäisenä päivänä, jos kuukautiset ovat normaalit; jos sinulla on epäsäännöllisiä kuukautisia, tabletit alkavat milloin tahansa. Niele koko tabletti vesilasillisen kanssa päivässä, mieluiten samaan aikaan. Ota tabletit folioliuskassa esitetyssä järjestyksessä ja aloita seuraavana päivänä toinen nauha, kun olet lopettanut sen.

Laastarit kanssa

Laastarit alkavat 5 p√§iv√§n kuluessa ensimm√§isest√§ verenvuotop√§iv√§st√§, jos sinulla on normaalit kuukautiset; jos sinulla on ajoittaisia ‚Äč‚Äčjaksoja, laastarit alkavat milloin tahansa. Puhdista, kuiva, ehj√§ iho laastareiden tulisi olla kiinni yleens√§ vy√∂t√§r√∂n alapuolella (esimerkiksi pakarat tai alaselk√§) eik√§ miss√§√§n l√§hell√§ rintoja. Poista laastari pussista ja poista sitten liimapuolelta pienempi takakansi ja tartu poimitun ihon alueeseen.

Poista jäljellä oleva takakansi toisella kädellä samalla kun tasoitat laastaria yhdellä kädellä ja napsautat tiukasti. Käytä kahta laastaria joka viikko, säädä laastari 3-4 päivän kuluttua (samoina päivinä viikossa). Taita vanha laastari, laita se tyhjään laatikkoon ja hävitä se vastuullisesti. Uimisen ja suihkun aikana laastari ei liukastu pois, jos se on kiinnitetty syvästi.

Kenen käyttö Elleste Sololla on sallittua?

Elleste Solo on tarkoitettu postmenopausaalisille naisille. Tämä hormonikorvaushoito ei ole ehkäisyväline eikä se ole tarkoitettu raskaana oleville naisille (tarvitaan varotoimenpiteitä). Tietyt komplikaatiot, mukaan lukien allergiat jollekin tämän lääkkeen osalle, rintasyöpä, hormonille reagoiva syöpä, selittämätön emättimen verenvuoto, kohdun limakalvon krooninen paksuuntuminen, tromboosi (veritulppa laskimossa) tai muut veren hyytymiseen tai maksaan liittyvät ongelmat epäonnistuminen, kieltää Elleste Solon käytön.

Varovaisuutta on noudatettava, jos sinulla on / on ollut epäsäännöllistä tai kohdun ulkopuolista vuorausta (endometrioosi), fibroideja, kohonnut verihyytymien tai estrogeenille herkän syövän riski, liiallinen verenpaine tai nesteen kertyminen, korkea veren rasva (triglyseridit), migreenipäänsäryt, epilepsia, diabetes, sappikivet, niveltulehdus, korvatulehdus (otoskleroosi) ja systeeminen lupus e. Varovaisuutta on noudatettava, koska Elleste Solo voi pahentaa näitä oireita tai parantaa mahdollisuuksia saada ne; vältä lääkkeen ottamista ja ota heti yhteys lääkäriin, jos epäilet näiden häiriöiden voivan heikentyä tai kehittyä.

Kit Elleste Solo esite 1mg

Elleste Solon haittavaikutukset

Naiset tuntevat yleensä sairauden ja vatsakrampit; heillä on päänsärkyä, verenvuotoa läpimurrosta, kohdun kohdun muodostumista, kipua rintojen ja jalkojen turvotuksessa; ja mielialan, libidon ja painon muutokset. Yleisemmin on ongelmia ruoansulatushäiriöiden, sairauksien ja kaasujen, sappikivien tai sappirakon, syöpäkivun, huimauksen, kohonneen verenpaineen, migreenin ja jalkakramppien kanssa. Naiset kokevat harvoin päänahan hiustenlähtöä, hiusten kasvua kehossa / kasvoissa, naarmuuntumista ja ihottumaa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta elleste-solo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet