Osta efracea

85.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Efracea, mikä se on?

Efracea-tableteissa on doksisykliiniksi kutsuttu lääke, joka tunnetaan tetrasykliiniantibiootina eikä ole sidoksissa penisilliiniin. Tämän tyyppistä antibioottia lääkärit käyttävät usein kasvojen ruusufinnioireiden hoitoon aikuisilla ja monissa muissa infektiomuodoissa.

Kuinka Efracea toimii?

Efracea-kapselit sisältävät doksisykliiniä pitoisuutena 40 mg / tabletti. Kapselien vapautuminen on muuttunut (niin, että ne imeytyvät hitaasti verenkiertoon) ja sillä voi olla anti-inflammatorinen vaikutus ruusufinniin ilman toivottua antibioottista aktiivisuutta muilla kehon alueilla.

On mahdollista antaa farmaseuttisia lääkkeitä ruusufinjalle, mukaan lukien efrakea, helpon ja huomaamattoman online-lääkäripalvelumme kautta.

Kuinka ottaa Efracea Efracea -valmistetta

Annos on yksi kapseli päivässä, joka tulisi ottaa aamulla. Jokainen Efracea-kapseli tulee ottaa istuen tai seisten runsaan nesteen kera, koska tämä estää ruokatorven epämukavuutta. Koska tietyt elintarvikkeet tai lääkkeet, erityisesti maitotuotteet ja tietyt antasidit, tekevät niistä vähemmän tehokkaita, kapseli tulisi ottaa 2-3 tuntia ennen kulutusta.

Joitakin viikkoja saatat joutua ottamaan Efracea-kapseleita, ennen kuin näet vaikutukset. Voit puhua lääkärille, jos kuuden viikon kuluttua ei ole edistytty, jotta lääkitys voidaan tarkistaa.

Sopiiko Efracea minulle?

Joissakin olosuhteissa Efracea-kapseleita voidaan käyttää varoen tai niitä ei suositella lainkaan.

Näitä ovat esimerkiksi ihmiset, joilla on maksavaivoja, joille on tehty leikkaus pohjukaissuolen ohittamiseksi ja jotka ovat raskaana tai imettävät, sairaus nimeltä achlorhydria (ei mahahappoa).

Jos käytät muita lääkkeitä, joko lääkärisi hyväksymiä tai apteekista tilattuja, voit silti ottaa yhteyttä lääkäriisi. Efracea-tabletit eivät välttämättä sovi tai niitä voidaan käyttää varoen, jos käytät syklosporiinia, muita antibiootteja, antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä) tai kinapriilia.

Suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita käyttäville naisille voi olla mahdollista vähentää sen tehoa ottamalla Efracea-kapseleita samanaikaisesti.

Oracea-esite

Mitkä ovat Efracea-tuotteen sivuvaikutukset?

Efracea-tablettien käytöstä voi olla haittavaikutuksia, mutta kaikilla ei voi olla niitä.

Tähän voi liittyä nenän, kurkun tai sivuonteloiden tulehdus, sieni-infektiot, ahdistuneisuus, kohonnut verenpaine, ripuli, vatsakipu tai selkä tai suun kuivuminen. Allergiset oireet, pahoinvointi ja oksentelu, ihoreaktiot ja epäsäännöllinen ihon reaktio auringonvaloon voivat olla muita harvinaisempia sivuvaikutuksia. Sinun tulisi välttää Efracean käyttöä ja keskustella lääkärin kanssa, jos sinulla on jokin näistä oireista.

Jos haluat lisätietoja mahdollisista sivuvaikutuksista, lue pakkauksen mukana oleva potilaan pakkausseloste ennen minkään toimenpiteen aloittamista. Esitteeseen on mahdollista tutustua myös verkossa.

Ruusufinni-kuulemisia on saatavilla lääkärin verkkosivustolla, mikä voi johtaa reseptihoitoihin, jos todetaan, että ne sopivat sinulle.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta efracea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet