Osta diflucan

63.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta reseptilääke Diflucan

Mihin he käyttävät Diflucan Onea?

Diflucan One 150 mg -kapselia käytetään emättimen kandidiaasin, emättimen hiiva-infektion, jolla on merkittäviä oireita emättimen kutinasta ja epämukavuudesta, sekä valkoisista ja hajuttomista emätinpurkauksista. Suun kautta otettuna Diflucan One voi lievittää oireita ensimmäisen päivän jälkeen, mutta voi kestää useita päiviä, jotta se onnistuu täysin.

Kuinka Diflucan One toimii?

Flukonatsoli, laajakirjoinen sienilääke, joka kuuluu triatsoli-sienilääkeyhteisöön, löytyy Diflucan One -kapseleista. Flukonatsoli on voimakas ja ainutlaatuinen sienientsyymin estäjä, joka tarvitaan ergosterolin synteesiin Diflucan Onessa, joka on olennainen osa sienisolukalvoa, jota ei löydy eläinsoluista. Diflucan Onessa oleva flukonatsoli heikentää sienisolun kalvoa, jolloin solun sisältö vuotaa, tappaa sienen, estää infektion leviämisen ja lievittää infektion aiheuttamia oireita, kuten kutinaa ja tulehdusta.

Mitä he tuottavat Diflucan Onessa?

Fluconazole 150 mg, laajakirjoinen sienilääke, jota käytetään monien sieni-infektioiden hoitoon ja välttämiseen, löytyy Diflucan One -kapseleista. Liivatetta, laktoosia, maissitärkkelystä, piidioksidia, magnesiumstearaattia, natriumlauryylisulfaattia, titaanidioksidia ja patenttisinistä väriä ja gelatiinikapselipinnoitetta käytetään kaikkia.

Emättimen kandidiaasihoito Diflucan Onella

Diflucan Fluconazole, laajakirjoinen synteettinen sienilääke, jota käytetään Candida albicans -hiivan aiheuttaman emättimen kandidiaasin hoitoon, sisältää yhden 150 mg: n tabletin. Yleisimmät kandidiaasin infektiokohdat ovat limakalvot, erityisesti emättimessä. Itse asiassa Diflucan Onessa oleva flukonatsoli estää ergosterolisynteesiä, joka on olennainen osa sienisolukalvoa, joka tuhoaa ja estää sienen leviämisen. Tällä tavoin 150 mg Diflucan One -kapseleita lievittää emättimen kandidiaasin oireita, mukaan lukien emättimen kutina ja epämukavuus, sekä valkoiset ja hajuttomat emätinvuodot.

Mitkä ovat Diflucan Onen sivuvaikutukset?

Kun otat Diflucan One 150 mg -tabletteja, yleisimpiä havaittuja haittavaikutuksia ovat: vatsavaivat, vatsakrampit, pahoinvointi ja oksentelu, ripuli, ihottuma, kuume, ummetus, huimaus, kuumat aallot, kihelmöinti.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Diflucan Onea?

Jos käytät Diflucan One 150 mg -tableteissa, sinun ei pitäisi

 • Allerginen flukonatsolille tai muulle farmaseuttiselle aineelle, joka sis√§lt√§√§ atsolia tai mit√§ tahansa Diflucan One 150 mg -kapseleiden ainesosaa
 • Olet raskaana tai imet√§t ilman l√§√§k√§rin kuulemista.
 • Sinulla on syd√§nkohtaus tai maksasairaus
 • K√§yt√§t muita l√§√§kkeit√§, jotka h√§iritsev√§t Diflucan Onea, mukaan lukien virusl√§√§kkeet, kuten rifampiini, rifabutiini tai tsidovudiini, terfenadiini tai astemitsoli allergioiden, sisapridin refluksoinnin, fenytoiinin, hydroklooritiatsididiureettien, diabeettisten l√§√§kkeiden, kuten glipitsidin, tolbutamidin tai glibofylamidin, takrolimuusi ja syklosporiini-immunosuppressantit, jotkut bentseenin est√§j√§t

Mitä lääkkeitä Diflucan One -kapselit yhdistävät?

Eri lääkkeet häiritsevät Diflucan One 150mg -valmistetta, eikä niitä tule käyttää Diflucan One 150mg -valmistetta käytettäessä tai vasta sen jälkeen, kun lääkäri on neuvonut sinua ja neuvonut sinua

 • L√§√§kkeiden lis√§√§ntyneet sivuvaikutukset: Sisapriidi refluksille voi aiheuttaa syd√§nvaivoja;
 • Diflucan Onea aiheuttavat l√§√§kkeet: rifampiini, rifabutiini tai tsidovudiinivirus; diureetti hydroklooritiatsidi;
 • L√§√§kevalmisteet, joihin Diflucan One vaikuttaa: fenytoiinin kouristuskohtaukset, diabetesl√§√§kkeet, kuten glipitsidi, tolbutamidi tai glibenklamidi; astman teofylliini, takrolimuusi ja syklosporiini-immunosuppressantit; tietyt bentsodiatsepiinit, kuten midatsolamidi

1 kapseli Diflucan 150 mg

Kuinka Diflucan One oli tarkoitus ottaa?

Diflucan One 150 mg -tabletti voidaan ottaa milloin tahansa päivästä, nieltynä kokonaisena vesilasillisen kera, hedelmien kera tai ilman. Koska sen oletetaan olevan yksi oraalinen lääke, voit ottaa Diflucan Onea vain yhtenä annoksena. Ensimmäisen päivän jälkeen oireet voivat alkaa hiipua, mutta voi kestää muutaman päivän, ennen kuin se onnistuu täysin.

Kuinka kauan otat Diflucan One -tabletteja?

Koska sen oletetaan olevan yksi oraalinen lääke, voit ottaa Diflucan Onea vain yhtenä annoksena.

Kuinka Diflucan One oli tarkoitus säilyttää?

Pid√§ 150 mg Diflucan One -kapseli l√§pipainopakkauksissa ennen k√§ytt√∂√§ ja s√§ilyt√§ alle 30 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa kylm√§ss√§, kuivassa paikassa.

Mikä lääke tämä on?

Flukonatsoli on lääke ja on sienilääke. Sitä käytetään tiettyjen sieni- tai hiiva-infektioiden parantamiseen tai niiden välttämiseen.

Tätä lääkettä voidaan käyttää muihin käyttötarkoituksiin, ja jos sinulla on kysyttävää, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

YHTEISEN MERKIN NIMI (t): Diflucan

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

Suun kautta, ota t√§m√§ l√§√§ke. Noudata l√§√§kepullon ohjeita. Ravista ennen k√§ytt√∂√§ ennen k√§ytt√∂√§. Mittaa oraalisuspensio erityisesti leimatulla lusikalla tai purkilla. Jos sinulla ei ole sellaista, kysy apteekista. Kotitalouksien lusikat eiv√§t ole luotettavia. Ota se ennen tai j√§lkeen ruokinnan. Ota p√§ivitt√§in l√§√§kkeesi. √Ąl√§ ota l√§√§kityst√§ useammin kuin tarvitaan. Ja jos sinusta tuntuu paremmalta, √§l√§ unohda annoksia tai lopeta l√§√§kityksen ottaminen aikaisin. √Ąl√§ lopeta l√§√§kityksen ottamista, paitsi l√§√§k√§risi m√§√§r√§√§m√§ll√§ tavalla.

Yliannostus: Jos sinusta tuntuu, että olet ottanut enemmän tätä lääkettä kuin sinun pitäisi, soita nopeasti myrkytyskeskukseen tai hätäosastoon.

HUOMAUTUS: T√§m√§ l√§√§ke olisi tarkoitettu vain sinulle. √Ąl√§ jaa kenellek√§√§n t√§t√§ l√§√§kett√§.

Mitä teen, jos menetän annoksen tätä lääkettä?

Kun annos puuttuu, k√§yt√§ sit√§ mahdollisimman nopeasti. Ota vain annos, jos on aika ottaa seuraava annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaisia ‚Äč‚Äčtai ylim√§√§r√§isi√§ annoksia.

Mitä haen tätä lääkettä ottaessani?

Säännölliset tarkastukset saat lääkäriltä tai terveydenhuollon tarjoajalta. Saatat tarvita verikokeita, jos olet käyttänyt tätä lääkettä pitkään. Kun olosuhteet eivät muutu, kerro siitä lääkärillesi tai terveydenhuollon tarjoajalle. Parantumiseksi tietyt sieni-infektiot voivat vaatia viikkoja tai kuukausia hoitoa.

Alkoholilla voidaan parantaa potentiaalista riskiä maksaasi. Lopeta alkoholijuomat.

√Ąl√§ harrastaa seksi√§, ennen kuin olet saanut l√§√§kityksen loppuun, jos sinulla on sukupuolielinten infektio. Voit k√§ytt√§√§ terveyssiteit√§, joita voit k√§ytt√§√§. √Ąl√§ tamponeja. K√§yt√§ puhtaita alusvaatteita puuvillan kanssa, ei muovisia.

Missä aion säilyttää lääkettä?

Pidä se lasten ulottumattomissa.

Säilytä lääkettä välillä 5-30 astetta C huoneenlämmössä (41 ja 86 astetta F). Pidä pullo lukittuna kunnolla. Poista 2 viikon kuluttua kaikki lääkeaineet.

HUOMAUTUS: Tämä taulukko on yhteenveto. Se ei kata kaikkia mahdollisia tietoja. Keskustele lääkärin, apteekkihenkilökunnan tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, jos sinulla on huolta tästä lääkkeestä.

Mitä haittavaikutuksia voin huomata ottaessani tätä lääkettä?

Jos sinulla on jompikumpi näistä haittavaikutuksista, kerro asiasta lääkärillesi tai terveydenhuollon tarjoajalle mahdollisimman pian:

 • Kasvojen allergia, naarmuuntuminen tai ihottuma, huulten, leuan, kielen tai kurkun turpoaminen, allergiset reaktiot
 • Tumma pissa
 • Tunne heikkoutta tai huimausta
 • Sykkeen ep√§s√§√§nn√∂llisyys tai rintakipu
 • Punoitus, rakkulat, ihon kuorinta tai l√∂ystyminen, jopa suun vuori
 • Hengitysongelmia
 • Melko harvinaiset mustelmat tai verenvuodot
 • Oksentelu
 • Kasvojen tai silmien keltaisuus

Haittavaikutukset, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin hoitoa (kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon tarjoajalle, jos ne jatkuvat tai tulevat huolestuttaviksi)

 • Makuaistin muutokset
 • Ripulipotilaat
 • P√§√§ns√§rky
 • Vatsan ep√§mukavuus tai pahoinvointi
Diflucanin tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Diflucanin yllä olevan taulukon avulla. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteellisellä tarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-lääkityksessä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Diflucan;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta diflucan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet