Osta differine-gel

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Differinea käytetään?

0,1 prosenttia Differine-kermaa, joka sisältää näppylöitä, mustapäitä ja mustapäitä, käytetään otsa-, rinta- tai selkäosan (komedonien) aknen hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös aknen kystien parantamiseen, jotka voivat olla syvällisiä, tuskallisia ja tulehtuneita. Differine 0,1% voide auttaa torjumaan ihon prosesseja, jotka luovat tukkeutuneet huokoset ja edistävät akneen liittyviä näppylöitä ja vikoja, mikä auttaa peittämään nämä ihon viat ja estämään tuoreen aknen puhkeamisen.

Mitä se sisältää?

0,1% Differinea-voide sisältää 0,1% adapaleenia, retinoidien kaltaista ainetta ja keratolyyttistä lääkettä, jota käytetään aknen parantamiseen näppylöiden, mustapäiden ja mustapäiden poistamiseksi ja uusien kehittymisen välttämiseksi.

Kuinka Differine toimii?

Adapaleenia, joka on retinoidien kaltainen aine ja keratolyyttinen lääke, joka sitoutuu tiettyihin ihosolun ytimen retinoiinihapporeseptoreihin, löytyy Differine 0,1 prosentin voiteesta ja vaikuttaa niiden toimintatapaan.

Akne liittyy myös murrosikään, koska talirauhaset voivat olla liian stimuloituneita vapautumalla androgeenihormoneihin (öljyä tuottavat rauhaset hiusrakkuloissa). Ihosolut ovat jumissa talissa muodostaen tulpan ihon pinnan alle, tukkien huokoset, jotka vetävät bakteereita hiusrakkulan vuorauksesta, niin että tukkeutuneet huokoset ärsyttävät ja tulehtuvat aiheuttaen aknepidemian.

Akneihin johtavan kuolleen ihon ja talin kertymisen säätelemiseksi Differine 0,1-prosenttinen voide tunkeutuu syvälle huokosiin ja estää myös ihon ulkokerroksen kovettumisprosessit (keratinisaatio ja kornifikaatio) helpottamalla vanhojen irtoamista. kovettuneita ihosoluja stimuloiden samalla uusien ihosolujen kehittymistä.

Differinen 0,1 prosentin kerma estää myös immuunisolut, jotka tulevat aknenmuodostuskohtaan, mikä estää tulehdusvasteen. Tämä vähentää huokosten tukkeutumista, infektioita ja tulehduksia, vähentää tuoreiden näppylöiden, mustapäiden ja mustapäiden esiintymistä sekä peittää olemassa olevat viat.

Differine-esite ilmaiseksi

Mitä Differine sisältää?

Aktiivinen ainesosa adapaleeni, joka on retinoidien kaltainen lääke ja ihosolujen aktiivisuutta muuttava keratolyyttinen lääke, sisältää 0,1 prosenttia Differine-voidetta. Voiteessa käytetään myös 934P-karbomeeriä, PEG-20-metyyliglukoosiseskvistearaattia, glyserolia, skvalaania, metyylihydroksibentsoaattia, propyylihydroksibentsoaattia, dinatriumedetaattia, fenoksietanolia, syklometikonia, natriumhydroksidia ja tislattua vettä.

Mitä eroa Differine-kerman ja geelin välillä on?

0,1 prosenttia Differine-emulsiovoidetta ja 0,1 prosenttia Differine-geeliä sisältää saman vaikuttavan aineosan, mutta emulsiovoide on sopivampi herkälle iholle, koska se imeytyy nopeasti ja helposti ja tarjoaa emulsiovoiteen.

Adapaleenia, joka on retinoidien kaltainen aine ja keratolyyttinen lääke, joka sitoutuu tiettyihin ihosolun ytimen retinoiinihapporeseptoreihin, löytyy Differine 0,1 prosentin voiteesta ja vaikuttaa niiden toimintatapaan.

Akne kehittyy talirauhasten (öljyntuotantirauhasten karvatupoissa) pitkittyneenä aktivoitumisena, joka tapahtuu myös vastauksena androgeenihormonien nousuun murrosikään, saa kuolleen ihon tukkeutumaan huokosiin ja osaltaan uusien, tarttuvien ja tulehduksellisten kehitykseen. näppylöitä, valkopäätä ja mustapäitä. Aknea edistävien mekanismien seuraamiseksi Differine 0,1-prosenttinen voide tunkeutuu syvälle huokosiin, estää huokosien tukkeutumisen ja auttaa poistamaan aknen puhkeamisen sekä poistamaan olemassa olevat viat.

Mitä haittavaikutuksia Differine-valmisteella on?

Kun käytetään Differine 0,1 prosentin voidetta, yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia ovat naarmuuntuminen, kuivuminen, punoitus, palaminen tai kuoriutuminen pistoskohdassa, mikä tapahtuu tyypillisesti toimenpiteen alussa ja voi tehdä siitä helppokäyttöisen.

Milloin Differinea ei ollut tarkoitus käyttää?

Jos käytät Differinea, et:

  • 0,1% Differine-emulsiovoiteen ainesosista on herkk√§ tai allerginen joillekin komponenteille.
  • Ovat tai voivat tulla raskaaksi tai raskaaksi
  • Sinulla on ekseema tai seborrooinen dermatiitti
  • Kuorivat aineet, supistavat aineet tai √§rsytt√§v√§t aineet valitaan siten, ett√§ ne voivat aiheuttaa lis√§aineiden √§rsytt√§vi√§ vaikutuksia.

Kuinka Differine on tarkoitettu käytettäväksi?

Kerran p√§iv√§ss√§, mieluiten y√∂ll√§ ennen nukkumaanmenoa, voit lis√§t√§ Differine 0,1 prosentin kermaa tartunnan saaneelle ihoalueelle. Puhdista iho pehme√§ll√§ saippualla tai muulla kuin saippualla k√§ytetyll√§ puhdistusaineella, huuhtele vedell√§, lis√§√§ pieni m√§√§r√§ puhtailla sormenp√§ill√§ ja harjaa iho pehme√§sti. √Ąl√§ k√§yt√§ suuria m√§√§ri√§ tai levit√§ useammin kuin on m√§√§r√§tty, koska iho ei ehk√§ kuura paremmin, mutta sivuvaikutusten, kuten ihon tulehduksen, riski voi kasvaa.

Lopeta kosketus pupillien, silm√§luomien, nen√§n ja suun alueisiin, jotka ovat helposti √§rtyneit√§, tai muihin alueisiin, joita ei ole tarkoitettu hoitoon. Ei saa viitata vaikeasti tulehtuneeseen ihoon tai avoimiin vaurioihin. Lopeta pitk√§aikainen altistuminen auringolle ja meikkien, voiteiden tai √∂ljyst√§ riippuvien hankaavien kauneudenhoitotuotteiden k√§ytt√∂. Differine-voidetta tulisi k√§ytt√§√§ m√§√§r√§tyn ajanjakson ajan 0,1 prosentilla. Aknen poistuminen kest√§√§ yleens√§ 4‚Äď8 viikkoa my√∂hemm√§n levitt√§misen j√§lkeen ja edistynyt paremmin.

Kuinka kauan aiot ottaa Differinen?

Määritetyn ajan, voit käyttää 0,1 prosenttia Differine kerma päivittäin, yleensä se kestää 4-8 viikkoa puhdistaa akne, enemmän edistystä seuraavan käytön jälkeen.

Differinen unohdusannos

Kun menet√§t 0,1 prosentin annoksen Differine Cream -voidetta, ota se heti kun tied√§t, ellei ole aika lyk√§t√§ puuttuvaa annosta seuraavaan annokseen. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka aion säilyttää Differinaa?

Alle 25 ¬į C: n l√§mp√∂tiloissa voit s√§ilytt√§√§ 0,1 prosentin Differine-kermaasi √§l√§ j√§√§dyt√§ sit√§.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta differine-gel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet