Osta diane-35

73.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Diane-35 ilman reseptiä

Mihin Diane 35 käytetään?

Diane 35 -tabletteja käytetään naisten hoitoon, joilla on vakavia androgeenisyyden oireita (androgeenien ylituotanto), mikä voi johtaa androgeenisen liiallisen tuotannon aiheuttamiin olosuhteisiin, kuten hirsutismi (ei-toivotut hiukset) ja androgeeninen hiustenlähtö (hiustenlähtö). Näihin tiloihin liittyy usein akne, tulehdus ja seborrhoea (rasvainen iho liian suuren talin takia). Diane 35 -tabletit vähentävät androgeeniriippuvien tilojen oireita, joissa oraalinen antibiootti tai paikallinen hoito yksinään ei ole onnistunut.

Diane 35 -tabletteja voidaan käyttää myös suun kautta otettavaan ehkäisyyn samaan aikaan kuin niitä käytetään androgeeniriippuvien tilojen hoitoon, mutta niitä ei tule käyttää yksinään ehkäisyyn. Diane 35 -tabletteja voidaan käyttää munasarjojen monirakkulatauti-oireyhtymän hoitoon, jonka aiheuttaa myös ylimääräinen androgeeni ja johon yleensä liittyy akne ja hirsutismi.

Kuinka Diane 35 toimii?

Diane 35 -tabletit sisältävät etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja syproteroniasetaatin yhdistelmän, joka on progestogeenijohdannainen ja on myös antiandrogeeni. Nämä kaksi hormonia toimivat yhdessä kääntääkseen liiallisen androgeenin vaikutukset samalla kun suojaavat raskaudelta. Vaikka androgeeneja, joista yksi on testosteroni, pidetään pääasiassa mieshormoneina, naiset tuottavat myös androgeeneja, vaikkakin paljon pienemmissä määrissä. Androgeeneilla on useita tehtäviä naisen kehossa, mukaan lukien murrosikään liittyvät muutokset, kuten häpykarvojen kasvu, luukadon estäminen, libido ja estrogeenin tuotanto.

Mitä Diane 35 sisältää?

Diane 35 sisältää 21 tablettia, joiden vaikuttavat aineet koostuvat etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja syproteroniasetaatin, joka on progestogeeni ja myös antiandrogeeni, yhdistelmästä, joka toimii yhdessä kääntääkseen liikaa androgeenia ja samalla suojaamalla raskaudelta. . Ne sisältävät myös laktoosimonohydraattia, maissitärkkelystä, povidonia 25, magnesiumstearaattia, sakkaroosia, povidonia 700 000, makrogolia 6000, kalsiumkarbonaattia, talkkia, glyserolia 85%, titaanidioksidia, rautaoksidipigmenttiä (keltainen), rautaoksidipigmenttiä (punainen), montaglykolivaha, glyseroli.

Aknehoito Diane 35: llä

Diane 35 -tabletit sisältävät etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja syproteroniasetaatin yhdistelmän, joka on progestogeenijohdannainen ja on myös antiandrogeeni. Nämä kaksi hormonia toimivat yhdessä kääntääkseen liikaa androgeenia. Vaikka androgeenit ovat pääasiassa mieshormoneja (kuten testosteronia), naiset tuottavat myös androgeeneja, vaikkakin paljon pienemmissä määrissä, jotka ovat välttämättömiä murrosikään liittyville muutoksille, kuten häpykarvojen kasvulle, luukadon estämiselle, libidolle ja estrogeenituotannolle.

Jotkut naiset tuottavat kuitenkin liian monta androgeenia, ja tämä voi aiheuttaa liiallisen talin (ihon talirauhasten tuottaman öljyn) tuotannon, joka estää hiusrakkulat aiheuttaen aknen ja / tai seborrhean (rasvainen iho liiallisesta sebumista).

Syproteroni tablettimuodossa Diane 35 estää androgeenien tuotannon munasarjoissa ja sitoutuu androgeenireseptoreihin ihon palosebaceous-yksikköjen tietyissä soluissa (nämä sisältävät talirauhasia, jotka tuottavat talia ja karvatuppia), estäen androgeeniriippuvan talin stimulaation ja hiukset. Etinyyliestradiolikomponentti parantaa syproteronin vaikutusta vähentämällä verenkierrossa olevien androgeenien määrää lievittäen oireita, kuten aknea.

Diane 35 ehkäisyä varten

Diane 35 -tabletit sisältävät etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja syproteroniasetaatin yhdistelmän, joka on progestogeenijohdannainen ja on myös antiandrogeeni. Nämä kaksi hormonia toimivat yhdessä kääntääkseen liiallisen androgeenin vaikutukset samalla kun suojaavat raskaudelta. Progestogeenin (syproteronin) ja estrogeenin (etinyyliestradiolin) yhdistelmä Diane 35 -tableteissa tarjoaa tehokkaan ehkäisyn estämällä ovulaation, estämällä kohdun limakalvon kehittymisen siten, että hedelmöitetty muna ei voi istuttaa ja kasvaa, ja estämällä kohdunkaulan eritteiden ohenemisen siten, että siittiöt eivät pääse läpi.

Diane 35 transsukupuoliseen hormonihoitoon

Diane 35 -tabletit sisältävät etinyyliestradiolin, synteettisen estrogeenin ja syproteroniasetaatin yhdistelmän, joka on progestogeenijohdannainen ja on myös antiandrogeeni. Syproteronikomponenttia voidaan käyttää spironolaktonin korvikkeena transsukupuolisten naisten ja naisten hormonihoidon antiandrogeenikomponenttina, jos tarvitaan pieniä annoksia antiandrogeenia.

Mitkä ovat Diane 35: n sivuvaikutukset?

Yleisimmät haittavaikutukset, kun otetaan Diane 35 -tabletteja, ovat: rintojen arkuus, rintakipu, vatsakipu, pahoinvointi, turvotus ja päänsärky, ihottuma ja kutina, unettomuus ja masennus. Harvinaisempia sivuvaikutuksia ovat: migreeni, nesteen kertyminen, muutokset painossa, muutokset libidossa.

Milloin Diane 35: tä ei tule käyttää?

√Ąl√§ k√§yt√§ Diane 35: t√§

 • k√§yt√§t toista suun kautta otettavaa ehk√§isymenetelm√§√§, koska Diane 35 est√§√§ ovulaatiota ja est√§√§ siten hedelm√∂ittymisen
 • olet allerginen etinyyliestradiolille tai syproteronille tai jollekin Diane 35 -tablettien aineosalle
 • sinulla on suvussa tai aikaisemmin ollut rintasy√∂p√§, kohdun limakalvon karsinooma tai maksasairaus
 • sinulla on korkea verenpaine, lipidih√§iri√∂t tai migreeni
 • sinulla on ollut syv√§ laskimotromboosi, tromboemboliset h√§iri√∂t, syd√§nkohtaus tai aivohalvaus
 • sinulla on diabetes ja verisuonimuutoksia
 • olet diabeetikko, joka otat diabetesl√§√§kkeit√§ tai insuliinia keskustelematta l√§√§k√§risi kanssa, koska Diane 35 -tablettien syproteroni voi vaikuttaa glukoositoleranssiin
 • sinulla on ep√§normaali sukupuolielinten verenvuoto tuntemattomasta syyst√§
 • olet raskaana tai suunnittelet raskautta.
 • k√§yt√§t muita l√§√§kkeit√§, joilla voi olla yhteisvaikutuksia Diane 35: n kanssa, kuten kouristusl√§√§kkeit√§, kuten fenytoiini ja
 • karbamatsepiini, barbituraatteja, infektiol√§√§kkeit√§, kuten rifampisiini, rifabutiini, nevirapiini, sienil√§√§kkeiden griseofulviini, antibiootteja, kuten penisilliini, m√§kikuismaa sis√§lt√§v√§t valmisteet

Mitkä ovat Diane 35: n terveysriskit?

Yhdistetyt ehk√§isypillerit, kuten Diane 35, voivat lis√§t√§ tromboosin (verihyytymien) riski√§, ‚Äč‚Äčjolla voi olla vakavia seurauksia hyytym√§n muodostumispaikasta riippuen. Rintasy√∂v√§n riski on my√∂s lis√§√§ntynyt.

Kuinka Diane 35 tulisi ottaa?

Ota Diane 35 nielty kokonaisena vesilasillisen kanssa kerran päivässä samaan aikaan joka päivä ja noudata annettuja ohjeita. Jokainen Diane 35 -pakkaus sisältää 21 pilleriä, ja sinun on otettava yksi tabletti päivässä 21 päivän ajan ja sitten sinulla on 7 vapaapäivää, jonka aikana sinulla pitäisi olla kuukautisvuoto. Kun sinulla on ollut 7 päivää ilman pillereitä, aloita uusi pakkaus seuraavana päivänä (päivä 8), vaikka et ole lopettanut verenvuotoa. Jos sinulla on maha-suolikanavan ongelmia, kuten oksentelua tai ripulia 3-4 tunnin sisällä pillerin ottamisesta, tämä on sama kuin pillerin puuttuminen, ja sinun tulee ottaa muita ehkäisyvälineitä seuraavien 7 päivän ajan.

Sinun on otettava Diane 35 jatkuvasti tehokkaan ehk√§isyn varmistamiseksi. Jos k√§yt√§t Diane 35: t√§ aknen tai hirsutismin vuoksi, ihon kunto voi kest√§√§ useita kuukausia kokonaan tai oireet saattavat heikenty√§ merkitt√§v√§sti, ja sinun on ehk√§ otettava Diane 35 useita kuukausittaisia ‚Äč‚Äčjaksoja. Ota Diane 35 niin kauan kuin l√§√§k√§ri suosittelee. Kun k√§yt√§t Diane 35 -insuliinia, sinun ei pit√§isi k√§ytt√§√§ ylim√§√§r√§ist√§ hormonaalista ehk√§isyvalmistetta, koska se altistaa sinut liialliselle hormoniannokselle eik√§ ole v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ tehokkaalle ehk√§isylle.

Kuinka kauan sinun pitäisi ottaa Diane 35?

Sinun tulisi ottaa Diane 35 jatkuvasti tehokkaan ehkäisyn varmistamiseksi ja niin kauan kuin lääkäri suosittelee. Sinun pitäisi odottaa aknesi katoavan kokonaan muutaman kuukauden kuluessa, mutta erityisen vaikeissa tapauksissa voi olla tarpeen hoitaa pidempään, ennen kuin täysi hyöty näkyy. Sinua saatetaan kehottaa jatkamaan Diane 35 -tablettien ottamista vielä muutaman kuukauden ajan aknen häviämisen jälkeen ja siirtymään sitten toiseen suun kautta otettavaan ehkäisyvalmisteeseen.

Lataa esite Diane-35

Diane 35: n jäänyt annos

Jos unohdat ottaa Diane 35 -annoksen ja tabletin ottaminen kestää alle 12 tuntia, ota se heti kun muistat ja ota seuraava annos tavalliseen aikaan. Olet edelleen suojattu raskaudelta.

Jos unohdat ottaa Diane 35 -annoksen ja tabletin ottaminen kestää yli 12 tuntia, seuraa näitä ohjeita auttaaksesi sinua päättämään, mitä tehdä:

 • viikko 1: Ota viimeinen tabletti heti kun muistat ja ota seuraava tabletti normaaliaikana, mik√§ voi tarkoittaa 2 tabletin ottamista yhdess√§ p√§iv√§ss√§. Ehk√§isyteho voi heikenty√§ ja sinulla on raskausvaara, ellet ryhdy muihin ehk√§isyv√§lineisiin seuraavien 7 p√§iv√§n aikana.
 • Viikko 2: Ota viimeinen tabletti heti kun muistat ja ota seuraava tabletti normaaliaikana, mik√§ voi tarkoittaa 2 tabletin ottamista yhdess√§ p√§iv√§ss√§. Sinulla ei ole raskauden vaaraa eik√§ sinun tarvitse ryhty√§ ylim√§√§r√§isiin ehk√§isyv√§lineisiin.
 • viikko 3: Ota viimeinen tabletti heti kun muistat, ja ota seuraava tavalliseen aikaan, mik√§ voi tarkoittaa 2 tabletin ottamista yhdess√§ p√§iv√§ss√§. Ota loput tabletit ja aloita seuraava pakkaus v√§litt√∂m√§sti ilman taukoa. Sinulla ei ehk√§ ole vieroitusvuotoa, mutta olet silti suojattu raskaudelta.

Kuinka Diane 35 tulisi säilyttää?

Pid√§ Diane 35 -tablettejasi kalenteripakkauksessa, kunnes k√§yt√§t niit√§. S√§ilyt√§ huoneenl√§mm√∂ss√§ alle 25 ¬į C.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta diane-35”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet