Osta diamox

85.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Diamoxia käytetään?

Erilaisia ‚Äč‚Äčsairauksia hoidetaan Diamox 250 mg -kapseleilla. N√§it√§ ovat tapaukset, joissa nesteen erityst√§ on hallittava, kuten joissakin glaukooman muodoissa; tietyt kohtaush√§iri√∂t, kuten epilepsia; ja auttaa helpottamaan diureesia (ylim√§√§r√§isen nesteen poistaminen munuaisista) olosuhteissa, joissa nesteen kertyminen (turvotus) on harvinaista, kuten kongestiivinen syd√§men vajaatoiminta tai l√§√§kkeen aiheuttama turvotus.

Näiden erilaisten sairauksien hoidossa Diamox 250 mg tabletit ovat onnistuneita, ja ne toimivat samalla prosessilla lievittämään niihin liittyviä oireita.

Kuinka Diamox toimii?

Diamox 250 mg tabletit sisältävät asetatsolamidia, joka on tehokas hiilidioksidientsyymin estäjä, joka on läsnä kehon eri kudoksissa ja joka katalysoi hiilidioksidin nopean muutoksen bikarbonaatti-ioneiksi, säilyttää happoemäksen tasapainon veressä ja muissa kudoksissa ja auttaa poistamaan hiiltä kudoksista.

Vesipitoisen huumorin tai silmän nesteen kehittyminen silmässä perustuu hiilidioksidiin nesteen pumppaamiseksi silmään kapillaareista (pienet verisuonet). Estää hiilihappoanhydraasia silmässä ja tämä häiritsee bikarbonaatti-ionien tuotantoa ja lopulta suodatusprosessia, mikä vähentää vesipitoisen huumeen eritystä silmässä. Asetatsolamidi 250 mg: n Diamox-tableteissa

Vaikutus on silmänsisäisen paineen lasku, joka lievittää näköhermopainetta ja auttaa vähentämään näön heikkenemistä kohonneen glaukoomaan liittyvän silmänpaineen vuoksi. Asetatsolamidi 250 mg: n Diamox-tableteissa estää hiilihappoanhydraasia keskushermoston hermosoluissa tai hermosoluissa, mikä voi auttaa säätelemään epäsäännöllisiä, paroksismaalisia (usein lyhyitä) vuotoja, toistuvia (hermosolujen välittäviä signaaleja) neuroneja, jotka voivat aiheuttaa kohtauksia, kuten epilepsia.

Asetatsolamidilla 250 mg: n Diamox-tableteissa on myös diureettinen vaikutus hiilen estonsa vuoksi. Tämä aktiivisuus alentaa vetyionien pitoisuutta munuaisputkissa ja lisää natriumin, kaliumin, bikarbonaatin ja veden erittymistä, mikä auttaa eliminoimaan ylimääräisen kudosveden, joka voi syntyä tällaisten olosuhteiden, kuten kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan, vuoksi.

Mikä sisältää Diamoxin?

Diamox 250 mg tabletit sisältävät asetatsolamidia, voimakasta hiilihappoanhydraasin estäjää, jota käytetään monenlaisten sairauksien, mukaan lukien glaukooma, hypertensio ja sydänsairaudet, hoitoon. Dikalsiumfosfaattia, maissitärkkelystä, magnesiumstearaattia, povidonia ja natriumtärkkelysglykolaattia käytetään kaikkia.

Diamox-glaukooman hoito

Diamox 250 mg tabletit sisältävät asetatsolamidia, kehon eri kudoksissa olevaa voimakasta hiilianhydraasientsyymin estäjää, joka katalysoi hiilidioksidin nopean muuntumisen bikarbonaatti-ioneiksi, säilyttää happo-emäksen tasapainon veressä ja muissa kudoksissa ja auttaa hiiltä dioksidia kudoksista. Vesipitoisen huumorin eli silmän nesteen kehittyminen silmässä perustuu hiilidioksidiin suodatettaessa neste silmään kapillaareista (pienet verisuonet).

Diamox 250 mg -kapseleissa asetatsolamidi vähentää hiilihappoanhydraasia silmässä ja tämä häiritsee bikarbonaatti-ionien tuotantoa ja lopulta suodatusprosessia, mikä vähentää vesipitoisen silmän eritystä. Vaikutus on silmänsisäisen paineen lasku, joka lievittää näköhermopainetta ja auttaa vähentämään näön heikkenemistä kohonneen glaukoomaan liittyvän silmänpaineen vuoksi.

Diamox turvotuksen yhteydessä (nesteen kertyminen)

Diamox 250 mg tabletit sisältävät asetatsolamidia, kehon eri kudoksissa olevaa voimakasta hiilianhydraasientsyymin estäjää, joka katalysoi hiilidioksidin nopean muuntumisen bikarbonaatti-ioneiksi, säilyttää happo-emäksen tasapainon veressä ja muissa kudoksissa ja auttaa hiiltä dioksidia kudoksista. Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa turvotusta tai nesteen kertymistä tai sellaisten häiriöiden seurauksena kuin kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, jolloin sydänlihas muuttuu hitaaksi eikä kykene pumppaamaan tehokkaasti.

Tämä antaa veren kerätä kapillaareihin tai pieniin verisuoniin, jotka läpäisevät, aiheuttaen tulehdusta ja turvotusta, ja neste virtaa kudosten läpi, missä se kerääntyy. Munuaisten proksimaalisissa tubuluksissa asetatsolamidi tablettimuodossa Diamox 250 mg vähentää hiilihappoanhydraasia, parantaa natriumin, kaliumin, bikarbonaatin ja veden erittymistä, ja tämä diureettinen vaikutus auttaa poistamaan ylimääräisen kudosveden ja lievittämään turvotuksen vaikutuksia joissakin olosuhteissa, kuten kongestiivinen sydämen vajaatoiminta.

Diamox-esite

Mitkä ovat Diamoxin sivuvaikutukset?

Kun otetaan 250 mg Diamox-pillereitä, yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia ovat: päänsärky, huimaus, heikkous, ruokahaluttomuus, jano, parestesia (kihelmöinti tai puutuminen sormenpäissä, varpaissa ja kasvoissa), polyuria (virtsaamista tarvitaan useammin kuin normaali), punoitus, ärtyneisyys.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Diamoxia?

Diamox 250 mg tabletteja ei voida käyttää, jos

 • Olet allerginen asetatsolamidin, sulfonamidin tai sulfonamidin johdannaisille tai jollekin Diamoxx-aineosalle.
 • Munuaisten tai maksan vajaatoiminta
 • Sinulla on diabetes viittaamatta l√§√§k√§riin ja asetatsolamidi saattaa heikent√§√§ glukoosipitoisuutta ja sinun on ehk√§ muutettava resepti√§si.
 • Natriumin tai kaliumin pitoisuudet veress√§ ovat alhaiset.
 • On toistuva suljetun kulman glaukooma, joka ei ole kongestiivinen,
 • Addisonin tauti v√§hent√§√§ lis√§munuaisten toimintaa.
 • Saa soodak√§sittelybikarbonaattia
 • L√§√§kkeet, jotka sitoutuvat Diamoxiin, ja muut hiilihappoanhydraasin est√§j√§t, aspiriini tai muut salisylaatit, amfetamiinin stimulantit, litiumin mielialan h√§iri√∂t, ep√§s√§√§nn√∂llisen pulssin kinidiini, infektion vastainen metanamiini, epilepsial√§√§kkeet, kuten fenytoiini, immunosuppressiivinen syklosporiini, antikoagulantit, kuten varfariini , foolihapon antagonistit, kuten metotreksaatti, pyrimetha

Kenen lääkkeiden kanssa Diamox toimii?

Erilaiset farmaseuttiset lääkkeet häiritsevät Diamoxia, eikä niitä tule käyttää, kun käytät Diamoxia tai vasta lääkärin keskustelun ja ohjeiden jälkeen:

 • L√§√§kkeet, jotka aiheuttavat vakavan reaktion Diamoxille: aspiriini tai muut salisylaatit
 • Diamoxiin vaikuttavat l√§√§kkeet: aspiriini tai muut salisylaatit
 • Diamoxiin vaikuttavat l√§√§kevalmisteet: amfetamiinia stimuloivat aineet, foolihapon antagonistit, kuten metotreksaatti, pyrimetamiini tai trimetopriimi, immunosuppressiiviset siklosporiini, diabetesl√§√§kkeet, mielialan ongelmat litiumilla, anti-infektiivinen metanamiini, epilepsial√§√§kkeet, kuten fenytoiini, antikonvulsantit, syd√§nsairaudet anti-arridian hormoni digoksiini

Kuinka he ottavat Diamoxin?

Ota 250 mg Diamox-tabletit ruoan kanssa, lasillisen viiniä tai ilman. Annostuksesi riippuu lääkityksestä ja saamastasi diagnoosista, joka voi olla kerran päivässä aamulla nesteen kertymiseen, kerran päivässä glaukoomalle tai erillisinä annoksina. Lääkärisi määräämän ajan, joka voi olla 1-2 päivää nesteen kertymiseen tai pidempään muissa olosuhteissa, voit ottaa 250 mg: n Diamox-pillerit.

Kuinka kauan Diamoxin on tarkoitus kestää?

Lääkärisi määräämän ajan, joka voi olla 1-2 päivää nesteen kertymiseen tai pidempään muissa olosuhteissa, voit ottaa 250 mg Diamox-tabletit.

Unohdettu Diamox-annos

Jos unohdat 250 mg: n annoksen Diamox-pillereit√§, ota yksi heti kun muistat, ellei seuraava annos er√§√§nny, joten unohda ohitettu annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Diamox on tallennettu?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa voit pit√§√§ Diamox 250 mg -tabletit alle 30 ¬į C: ssa.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta diamox”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet