Osta detrusitol

129.80

Katso apteekki 

Kuvaus

Mitä tälle lääkkeelle suositellaan?

Virtsarakon yliaktiivisuuden ehkäisemiseksi käytetään tolterodiinia (tila, jossa virtsarakon lihakset supistuvat hallitsemattomasti aiheuttaen usein virtsaamista, kiireellisen virtsaamistarpeen ja kyvyttömyyden hallita virtsaamista). Tolterodiini kuuluu farmaseuttisten tuotteiden perheeseen, jota kutsutaan antimuskariinilääkkeiksi. Se toimii rauhoittamalla virtsarakon lihaksia ja välttämällä virtsarakon supistumista.

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

Tolterodiini tulee pitk√§vaikutteisena (pitk√§vaikutteisena) suun kautta otettavana tablettina ja kapselina. Tavallisesti tabletit otetaan kahdesti p√§iv√§ss√§. Aikaa vapauttavat kapselit otetaan yleens√§ nesteen kanssa kerran p√§iv√§ss√§. Seuraa huolellisesti l√§√§kkeen ohjeita ja pyyd√§ l√§√§k√§ri√§ tai apteekkia kuvaamaan jotain, jota et ymm√§rr√§. Ota vain Tolterodine ohjeiden mukaan. √Ąl√§ ota l√§√§k√§ri√§ enemm√§n tai v√§hemm√§n tai useammin kuin m√§√§r√§tty.

Niele kaikki pitkitetysti vapauttavat kapselit; älä leikkaa, pureskele tai murskaa niitä.

 • Kun aloitat Tolterodine Orion -tablettien k√§yt√∂n,
 • Jos olet allerginen tolterodiinille, fosoterodiinifumaraatille (Toviaz), muille l√§√§kkeille tai tolterodiinin pitkitetysti vapauttavien tablettien tai kapseleiden ainesosille, ilmoita asiasta l√§√§k√§rillesi ja apteekkiin. Kysy apteekista luettelo ainesosista.
 • Kerro l√§√§k√§rille ja apteekkihenkil√∂kunnalle, mit√§ olet tekem√§ss√§ tai aiot ottaa reseptil√§√§kkeill√§, l√§√§kkeill√§, vitamiineilla, ravintolisill√§ ja yrttituotteilla. Huomaa seuraavat seikat: amiodaroni (Nexterone, Pacerone); antihistamiinit atatsanaviirin kanssa (Reyataz, Evotaz); klaritromysiini; syklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune); donepetsiili (Aricept, Namzaric); erytromysiini (EES, Ery-Tab, muut); galantamiini (Razadyne); itrakonatsoli, Namzaric); (Onmel, Sporanox). Tolsura); l√§√§kkeet √§rtyv√§n suolen oireyhtym√§√§n, liikesairauteen tai Parkinsonin tautiin; ketokonatsoli; prokaiinamidi; ritonaviiri (Norvir, Kaletra, Technivie, Viekira); rivastigmiini (Exelon); sakinaviiri (Invirase); sotaloli (Betapace, Sorine, Sotylize); ja vinblastiini. L√§√§k√§ri saattaa joutua s√§√§t√§m√§√§n reseptisi annosta tai hallitsemaan sivuvaikutuksiasi tarkasti.
 • Kerro l√§√§k√§rille, onko sinulla tai on joskus ollut glaukooma (kohonnut silm√§npaine, joka voi johtaa n√§k√∂h√§vi√∂√∂n), virtsaumpi (kyvytt√∂myys tyhjent√§√§ virtsarakko kokonaan tai kokonaan) tai mahalaukku (mahalaukun hidas tyhjeneminen).
 • Kerro l√§√§k√§rille, onko sinulla tai jollakin perheess√§si ollut tai on joskus ollut pidentynyt QT-aika (harvinainen syd√§nsairaus, joka voi aiheuttaa nopeita syd√§menly√∂ntej√§, py√∂rtymist√§ tai ennenaikaista kuolemaa), vai onko sinulla tai on joskus ollut komplikaatioita virtsarakon kanssa , vatsa tai suolisto, mukaan lukien ummetusongelmat, myasthenia gravis (hermoston heikent√§v√§ lihasten toimintah√§iri√∂) tai munuais- tai maksasairaus.
 • Kerro l√§√§k√§rille, jos olet raskaana, jos aiot tulla raskaaksi tai imet√§t. Ota heti yhteys l√§√§k√§riin, jos tulet raskaaksi tolterodiinihoidon aikana.
 • Sinun tulisi olla tietoinen siit√§, ett√§ tolterodiini voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta, n√§√∂n h√§m√§rtymist√§ tai muita n√§k√∂ongelmia.
 • Lopeta autojen tai juoksevien laitteiden liikkuminen, kunnes tied√§t, miten t√§m√§ l√§√§ke vaikuttaa sinuun.

Mitä teen, jos unohdan annoksen tätä lääkettä?

Jos annos unohtuu, ota se heti kun muistat sen. Ohita kuitenkin ohitettu annos ja jatka päivittäistä annostusta, jos on melkein aika ottaa seuraava annos. Korvaa unohtunut annos älä ota kaksinkertaista annosta.

Detrusitol-pakkausseloste

Mitä haittavaikutuksia tämä lääke voi aiheuttaa?

Tolterodiini voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos kaikki nämä oireet ovat vakavia tai eivät poistu, kerro lääkärillesi:

 • Suun kuivuminen
 • Happamuus
 • P√§√§ns√§rky
 • Ummetus
 • Ripulipotilaat
 • Kuivat silm√§t Kuivat silm√§t
 • Rasvainen iho
 • Paine polvissa
 • Paine vatsaan
 • Liiallinen uupumus
 • Virhe virtsarakon tyhjent√§misess√§
 • Virtsatessa tuskaa
 • Painonnousu
 • Ahdistus ja ahdistus

On todennäköistä, että jokin haittavaikutuksista on vakavia. Vältä tolterodiinin käyttöä, jos sinulla on jokin seuraavista oireista ja ota heti yhteys lääkäriin tai hakeudu ensiapuun:

 • P√§√§n, kurkun, kielen, huulten tai silmien turvotus
 • Nielemis- tai tuuletusongelmat

Mitä tiedän tämän lääkkeen varastoinnista ja hävittämisestä?

Se vaikuttaa tämän lääkkeen tai kaikkien muiden lääkkeiden toimintaan, kun tätä lääkettä otetaan yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Säilytä sitä poissa auringosta, ylimääräisestä lämmöstä ja kosteudesta huoneenlämmössä ja (ei kylpyhuoneessa).

Koska useat paketit (kuten viikoittaisten pillereiden ja silmätippojen, voiteiden, laastareiden ja inhalaattoreiden pakkaukset) eivät ole lapsiturvallisia ja pienet lapset voivat helposti avata ne, on välttämätöntä pitää kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja ulottuvilta. . Sulje usein suojakorkit ja laita lääke nopeasti turvalliseen paikkaan, joka on ylös- ja alaspäin sekä näkyvistä ja hallinnasta poissa, jotta pienet lapset eivät voi myrkyttää.

Mitä merkittävämpiä yksityiskohtia minun on tarkoitus tietää?

Pidä lääkärin luona kaikkia käyntejä varten.

√Ąl√§ anna kenenk√§√§n ottaa l√§√§kityst√§. Selvit√§ apteekkihenkil√∂kunnallasi olevat kysymykset reseptin t√§ytt√§misest√§.

On tärkeää, että sinulla on luettelo kaikista lääkkeistä, joita käytät reseptilääkkeisiin ja ilman reseptiä (OTC), sekä kaikista muista käyttämistäsi asioista, kuten vitamiineista, kivennäisaineista tai muista ravintolisistä. Voit ottaa tämän luettelon mukanasi joka kerta, kun otat yhteyttä lääkäriin tai jos pääset sairaalaan. Myös hätätilanteissa otettavat tiedot ovat tärkeitä.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta detrusitol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet