Osta Desloratadiini

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on desloratadiinilääkitys?

Desloratadiini on reseptilääke. Se esiintyy kolmessa erillisessä muodossa: paperi, tablettien hajoaminen ja oraalisiirappi. Molemmat muodot otetaan suullisesti.

Desloratadiinia on saatavana Clarinex-tuotenimellä. Sitä on saatavana myös geneerisenä lääkkeenä. Tuotemerkkilääkkeet maksavat yleensä vähemmän kuin tuotemerkin muunnelma. Tietyissä tapauksissa tuotemerkkilääkkeinä niitä ei ole saatavana kaikilla tasoilla tai kokoisina.

Miksi sitä käytetään

Suun kautta annettavaa desloratadiinitablettia käytetään kausiluonteisten ja monivuotisten allergisten nuhan oireiden lievittämiseen, sekä nenän että ei-nenän (allergiat). Sitä käytetään myös helpottamaan nokkosihottuman aiheuttamaa jatkuvaa kutinaa.

Tapa, jolla se toimii

Desloratadiini on huumeiden perheessä, joka tunnetaan nimellä antihistamiinit. Huumeiden luokka, joka toimii samalla tavalla, on huumeiden luokka. Samanlaisten sairauksien hoitamiseksi käytetään myös näitä lääkkeitä.

Desloratadiini estää estämällä kehon soluja vapauttamasta histamiinia. Se auttaa lievittämään allergisen nuhan oireita. Mukana on aivastelu, vuotava nenä ja turvonnut, vetiset, kutisevat silmät.

Annostus Desloratadiini

Ota se tarkalleen l√§√§k√§rin m√§√§r√§√§m√§ll√§ tavalla. √Ąl√§ ota sit√§ enemm√§n tai v√§hemm√§n tai pidemp√§√§n kuin on m√§√§r√§tty. Ohita m√§√§r√§tyt ohjeet.

Desloratadiinia määrätään yleisesti kerran päivässä. Noudata lääkärin ohjeita.

Tavallista desloratadiinitablettia ei tule litistää, pureskella tai jakaa. Niele koko tabletti.

Mittaa desloratadiinin nestemäisessä muodossa erityisellä annosmittauslusikalla tai -kupilla, ei normaalilla ruokalusikalla. Kysy apteekista yksi, jos sinulla ei ole annosmittausyksikköä.

Ottaa suussa hajoava hajoava Desloratadine-tabletti (Clarinex RediTabs)
 • Pid√§ tablettia l√§pipainopakkauksessa, kunnes l√§√§ke on turvallinen sinulle. Avaa laatikko ja l√§pipainop√§√§llyste poistuu tabletista. √Ąl√§ paina kalvoa tabletilla tai muuten voit tuhota tabletin.
 • Riko tabletti kuivilla k√§sill√§si ja laita se kielellesi. Se liukenee v√§litt√∂m√§sti.
 • √Ąl√§ pureskele koko tablettia. √Ąl√§ pureskele sit√§, anna sen sulaa suussa.
 • Niele, kun tabletti liukenee monta kertaa. Voit juoda vett√§ liuenneen pillerin nielemiseksi, jos haluat.
Desloratadiinin sivuvaikutukset

Suun kautta otettava tabletti Desloratadiini voi aiheuttaa uneliaisuutta. Se voi myös aiheuttaa muita haittavaikutuksia.

Monet laajalle levinneet sivuvaikutukset

Desloratadiinia käytettäessä kaikki merkittävimmät haittavaikutukset ovat

 • Kurkku kipe√§
 • Suun kuivuminen Suun kuivuminen
 • Paine lihaksissa
 • V√§symys
 • Unettomuus
 • Kouristukset kuukautisissa

Ne voivat kadota muutaman päivän tai muutaman viikon kuluttua, jos nämä oireet ovat vähäisiä. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, ovatko he vakavampia vai eivätkö he ole menossa mihinkään.

Vakavat kielteiset seuraukset

Jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia, ota heti yhteys lääkäriin. Tämän vakavia haittavaikutuksia ja oireita voivat olla

Allerginen vaste (yliherkkyys). Vaatii oireita:

 • Ihottumat iholla
 • Kutina
 • Nokkosihottuma
 • Huulten, kielen, kaulan ja kasvojen turvotus
 • Vastuuvapauslauseke: Tavoitteenamme on tarjota sinulle t√§rkeint√§ ja ajan tasalla olevaa tietoa. Koska huumeet vaikuttavat jokaiseen ihmiseen eri tavalla, emme voi taata, ett√§ kaikki mahdolliset haittavaikutukset sis√§ltyv√§t t√§h√§n yksityiskohtiin. T√§llaiset yksityiskohdat eiv√§t korvaa l√§√§ketieteellist√§ neuvontaa. Ota yhteytt√§ terveydenhuollon ammattilaiseen, joka tuntee sairautesi mahdollisista sivuvaikutuksista.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Desloratadiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet