Osta dermovate

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Dermovate

Ja mikä on Dermovate?

Dermovate on steroideihin perustuva voide, jota käytetään pääasiassa tulehduksen ja ihoärsytyksen lievittämiseen. Ihosairauksien, kuten ekseeman ja psoriaasin, hoidossa dermovate-emulsiovoide on yleisimmin käytetty ja sitä voidaan käyttää muissa iho-olosuhteissa. Klobetasolipropionaatti, jota käytetään ajankohtaisena kortikosteroidina, on Dermovaten vaikuttava aine.

Dermovate-lääkkeet mukaan lukien vähentävät tulehdusta, jota keho voi tuottaa, kun keho tuottaa tiettyjä yhdisteitä, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä. On selvää, että nämä kemikaalit vahingoittavat verisuonia, jotka aiheuttavat alueen punoituksen ja turvotuksen. Kun Dermovate lisätään infektoituneelle alueelle, tuotettujen ärtyneiden yhdisteiden määrä vähenee, mikä minimoi punoituksen ja turvotuksen.

Mitä annosta suositellaan?

  • Levit√§ kahdesti p√§iv√§ss√§ sairastuneelle alueelle, koska tauti vahvistaa ja v√§hent√§√§ v√§litt√∂m√§sti Dermovate-voiteen k√§ytt√∂√§.
  • Varmista ennen voiteen levitt√§mist√§, ett√§ iho on kirkas.
  • Pese k√§tesi voiteen levitt√§misen j√§lkeen
  • Suurille ihoalueille ei suositella k√§ytett√§v√§ksi m√§√§ritetty√§ p√§iv√§m√§√§r√§√§ pidemp√§√§n.

Onko haittavaikutuksia?

Jokainen reagoi eri tavoin, kuten muihin huumeisiin. Dermovate-emulsiovoiteen tyypilliset haittavaikutukset löytyvät alla:

  • Punainen, kutiava iho ja kutiava iho
  • Ihon alueilla pigmentti tahroja
  • Ihon laihtuminen, mik√§ on helppo jakaa
  • Betnovaten edut

Tulehdusta estävät aineet ovat kortikosteroideja, kuten beetametasonivaleraatti. Kun keho vapauttaa tulehduskemikaaleja vasteena allergeenille tai kivulle, iho tulehtuu. Nämä kemikaalit suurentavat verisuonia, jotka aiheuttavat ihon turvotuksen, kutisevan ja tuskallisen. Estämällä soluja vapauttamasta merkittävää määrää näitä kemikaaleja, kortikosteroidit tukahduttavat kehon tulehdusreaktion.

Betnovate on saatavana myös betametasonista valmistettuna reseptivoiteena. Sillä on samanlaiset terapeuttiset ominaisuudet, mutta koska sillä ei ole merkkiä, se voidaan hinnoittaa halvemmalla. Betnovate tulee myös voiteena, geelinä ja pisaroina kerman tai öljyn lisäksi.

Betnovate aknen ja vikojen puremien varalta

Betnovate on voide steroideista. Siksi akne-viat tai arvet, sitä ei pitäisi sisällyttää. Se voi jopa pahentaa aknea tietyissä tilanteissa. Sitä voidaan käyttää myös vikojen puremien aiheuttamaan tulehdukseen, koska Betnovate on tarkoitettu tulehduksellisten ihosairauksien, kuten ekseeman ja ihotulehduksen, hoitoon.

Betnovate vastaan ‚Äč‚ÄčDermovate

Betnovate on steroidi, kun taas Dermovate on ihon hoito. Kutinaa, ekseemaa, psoriaasia ja ihottumaa suositellaan; Dermovate voidaan määrätä myös hiustenlähtöön. Klobetasolipropionaatti on Dermovaten tärkein ainesosa. Vahvempi näistä kahdesta on Dermovate. Tupakan yhteydessä näitä ei voida käyttää.

Ainekset kerma Betnovate

Betnovate Cream sisältää 0,1% beetametasonia (valeraattina), 1000 setomakrogolia, kloorikresolia, keto-stearyylialkoholia, pehmeää valkoista parafiinia, nestemäistä parafiinia, fosfaattinatriumhappoa, fosforihappoa, natriumhydroksidia ja tislattua vettä.

Dermovate-tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Dermovaten yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tämän online-lääketieteen tarjoajan luona milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa ekseemalääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta Dermovate ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä / tuotteita ekseemalle;
Lue lisää tietoa ekseemasta.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta dermovate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet