Osta daktarin

72.60

Katso apteekki 

Kuvaus

Mikä on 2 prosentin geeli Daktarinilla?

Daktarin 2% -geeliä käytetään laajalti iho-infektioiden, kuten silsa, urheilijan jalka (jalkojen ihoinfektio), jock-kutina (pakarat, sisäreiden ja sukuelinten ihon sieni-infektiot) ja muiden sieni-infektioiden ehkäisyyn . Sitä voidaan käyttää myös pityriaasin hoitoon, jonka avulla vatsa, pää, jalat ja niska vaalentavat ihoa. Daktarin 2-prosenttinen geeli, sienilääke atsoli, estää sienien kehittymistä ihollasi ja hoitaa siten infektioita. Sitä käytetään geelinä, jauheena ja nestesumuna sekä voiteena. Saatavilla on myös eräänlainen peräpuikko, joka ruiskutetaan hoitoon emättimeen.

Annostus Daktarin 2% geeli

Daktarin 2-prosenttisen geelin annostus ja antamisen pituus riippuvat infektion tyypist√§, johon sit√§ k√§ytet√§√§n. Levit√§ sit√§ kahdesti p√§iv√§ss√§ tai l√§√§k√§risi ohjeiden mukaan. √Ąl√§ k√§yt√§ sit√§ pidemp√§√§n kuin m√§√§r√§tty aika. T√§m√§ ei paranna terveytt√§ tehokkaammin, joten se lis√§√§ sivuvaikutuksia. Lue ja noudata ohjeita oikein, kun k√§yt√§t em√§ttimen voidetta tai per√§puikkoa.

Mahdolliset haittavaikutukset

Lievä tulehdus iholla, johon sitä lisätään, tai polttava ja naarmuuntuva tunne kärsivällä alueella ovat mahdollisia haittavaikutuksia, joita Daktarin 2-prosenttisella geelillä saattaa olla. Sellaisina nämä merkit eivät tarvitse lääketieteellistä ohjausta. Jos sinulla on kuitenkin allerginen reaktio, kuten ihottuma, suun, kielen ja kasvojen turpoaminen tai nokkosihottuma, ota heti yhteys lääkäriin. Lääkäriä voidaan myös suositella lisääntyneestä punoituksesta, epämukavuudesta tai turvotuksesta sairastuneella alueella.

Kuinka käyttää 2 prosentin geeliä Daktarinille

Ennen kuin käytät Daktarin 2-prosenttista geeliä kyseisillä alueilla, alue on kuivattava. Lopeta synteettisistä kankaista valmistetut tiukat vaatteet ja valitse kevyet puuvillasta valmistetut vaatteet. Jopa, takaa, ettet suihkuta sitä silmiin. Pese silmäsi nopeasti kylmällä vedellä, jos jotain tapahtuu.

Tässä annetut yksityiskohdat keskittyvät lääkkeen suolaan ja aineeseen. Lääkkeen vaikutukset ja käyttötavat voivat vaihdella henkilöittäin. Ennen tämän lääkkeen käyttöä on parasta etsiä ihotautilääkäriä.

Mitkä ovat 2 prosentin geeli Daktarin -sovelluksen sovellukset?

Suun kautta kandidoosi

Daktarin 2-prosenttista geeliä käytetään Candida albicans -sienten aiheuttamien sieni-sieni-infektioiden hoitoon.

Kandidiaasi emätin

Candida albicans -sienten aiheuttamien emätininfektioiden hoidossa käytetään Daktarin 2% -geeliä.

Sieni-ihon infektio

Daktarin 2% -geeliä käytetään sienestä johtuvien ihoinfektioiden hoidossa. Sitä käytetään myös sienien aiheuttamien kynsisairauksien hoitoon.

Daktarin-geelin pääkohdat

Kuinka kauan vaikutus kestää?

Tämän lääkkeen vaikutus kestää keskimäärin 24 tuntia.

Mikä on toiminnan alku?

Näet tämän lääkeaineen korkeimman sylkipitoisuuden 7 tunnin kuluessa oraalisesta annostuksesta.

Onko varoituksia raskaudesta?

Ellei ehdottomasti vaadita, tämän lääkkeen käyttöä ei suositella imetyksen aikana. Ennen kuin suostut käyttämään tätä lääkettä, kysy lääkäriltä mahdollisista eduista ja vaaroista.

Aiheuttaako riippuvuus sen?

Dokumentoituja riippuvuusmalleja ei ole ollut.

Onko imetysvaroituksia?

Ei ole olemassa hyviä todisteita tämän lääkkeen käytöstä imettäville naisille. Kun lisäät ajankohtaista kermaa, käytä varoen. Ennen kuin suostut käyttämään tätä lääkettä, kysy lääkäriltä mahdollisista eduista ja vaaroista.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta daktarin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet