Osta condyline

85.80

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Condyline ilman reseptiä verkossa

Condyline, mikä se on?

Condyline on lääke, joka sisältää 0,5 prosenttia vaikuttavaa ainetta podofyllotoksiinia. Se on neste, joka toimitetaan muovisten applikaattorien kanssa, jotka ovat saatavana 3,5 ml: n astiassa.

Condyline, joka on laajalle levinnyt seksuaalisesti aktiivisten miesten ja naisten infektio, oli yksi ensimmäisistä lääkkeistä, joilla oli lupa hoitaa sukupuolielinten syyliä. Vaikka infektiolla ei ole hengenvaarallisia vaikutuksia, oireet ovat epämiellyttäviä ja erittäin tarttuvia. Vaikuttavana aineena Condyline käyttää podofyllotoksiinia, lääkettä, joka on peräisin Podophyllum Indian viiniköynnöksen juurista.

Vaikka sukupuolielinten syyli-infektio on yleisempää nuorilla aikuisilla, jotka ovat seksuaalisesti aktiivisia, vanhemmat ihmiset voivat myös saada taudin. Tällaisissa tapauksissa Condyline on myös osoittautunut onnistuneeksi lääkkeeksi.

Mihin käytät Condylineä?

Condyline on ajankohtainen iholiuos, jota k√§ytet√§√§n parantamaan sukupuolielinten syyli√§, mik√§ tarkoittaa ”vaikuttaa ihoon” ihon merkityksess√§.

Vaikuttava aine on podofyllotoksiini, joka estää syyliä kehittymästä tai halkeilemasta. Condyline on onnistunut ja tehokas lääkitys, jolla on suuri menestysrekisteri, joka parantaa kolmen päivän kuluessa myös sukupuolielinten syyliä. Sekä miehillä että naisilla Condyline on hyvin sopeutunut. Verkkoapteekkimme kautta voit tilata Condyline-lääkkeen ilman, että sinun tarvitsee käydä henkilökohtaisesti lääkärin luona.

Mistä tiedät, onko sinulla sukupuolielinten syyliä?

HPV-infektio, ihmisen papilloomavirus, laukaisee sukupuolielinten syyliä. Syyliä ovat pienet kasvut peniksen, emättimen tai peräaukon ympärillä. Emättimen tai peräaukon yhdynnän aikana ne siirtyvät yleisimmin, mutta ne voivat välittyä myös ei-tunkeutuvalla viestinnällä. Ensimmäisen taudinpurkauksen aikana on aina suositeltavaa, että perhelääkäri tai GUM Clinic havaitsee väitetyt sukupuolielinten syyliä.

Vaikka syylät eivät ole heikentäviä tai syöpää aiheuttavia, Condyline-kaltaisilla lääkkeillä monet ihmiset haluavat poistaa ne. Yksi yleisimmistä sukupuoliteitse tarttuvista sairauksista on HPV: tilastot osoittavat, että jossain vaiheessa puolet kaikista seksuaalisesti aktiivisista henkilöistä kärsii HPV: stä. Naisilla sukupuolielinten syyliä esiintyy huomattavasti useammin kuin miehillä.

Kuinka Condyline toimii?

Läpinäkyvä ajankohtainen liuos, joka sisältää podofyllotoksiinia, on Condyline 0,5 prosentin liuos. Podofyllotoksiini liittyy tartunnan saaneiden solujen ytimiin, kun ne ovat kiinnittyneet syyliihin. Solujen kyky erilaistua ja lisääntyä kohdennetaan, mikä estää syyliä kehittymästä. Ne korvataan terveillä ihosoluilla, kun alkuperäiset syylisolut kuolevat. Haittavaikutukset ovat harvinaisia, mutta niihin voi liittyä polttamisen / pistelyn tunne levityksen yhteydessä ja epämukavuutta tai punoitusta vahingoittuneella alueella toisinaan.

Kuka on halukas käyttämään Condylineä?

Yli 18-vuotiaiden miesten ja naisten tulisi käyttää Condyline-valmistetta, mutta asiantuntija voi varoittaa heitä. Tätä lähestymistapaa ei tule käyttää nuorille ja alle 18-vuotiaille aikuisille. Myös imettävät tai imettävät naiset eivät ole tukikelpoisia, samoin kuin henkilöt, joilla on podofyllotoksiini-allergioita.

Kuinka kauan kestää, että havainnot näkyvät?

Nämä vaikutukset näkyvät tyypillisesti ensin kolmen päivän kuluttua, ja noin neljän viikon kuluttua syyliä häviävät kokonaan. Syylät voivat muuttua valkoisiksi ennen häviämistä. Condyline-valmistetta voidaan käyttää vain ulkoiseen hoitoon; älä lisää sitä limakalvon pehmytkudokseen, kuten peräaukkoon tai emättimeen. Noudata annettuja ohjeita.

HPV: tä ei käsitellä kokonaan Condyline-valmisteen kanssa. Keho näyttää kuitenkin päästä eroon infektiosta ajan myötä yksin. Syöpä voi johtua tällaisista HPV-kannoista, vaikka tämä eroaa kannasta, joka aiheuttaa sukupuolielinten syyliä. Condylineä käytettäessä syyliä voi myös levitä, joten ota käyttöön esimerkiksi turvallisuutta ja pese seksilelujen jakaminen sovellusten välillä.

5 mg / ml Condyline 3,5 ml

Miksi valita online-lääkäri?

Mietitkö, mistä saat liuoksen Condylinesta? Oikeassa paikassa olet. Tarjoamme:

  • Nopea toimitus: tilaa ennen klo 16 Saada hoitosi heti seuraavana p√§iv√§n√§, ja
  • Ilmainen konsultointilaitos verkossa yhden lisensoidun GMC-l√§√§k√§rin kanssa
  • Diskreetti paketti ja huomaamaton palvelu: Meill√§ ei ole apteekin tuotemerkki√§ tai logoa pakkauksissamme, joten voit saada hoitosi mist√§ tahansa.
  • Isossa-Britanniassa toimivat l√§√§k√§rit ja GMC-rekister√∂ity Yhdistynyt kuningaskunta
  • Saatavilla on vain todistettuja reseptil√§√§kkeit√§,
  • Apteekkien yleisen neuvoston ja hoidon laatukomitean valtuuttama.

Mitkä ovat Condylinen käytön edut?

Tarttuvimmat ovat ulkoisesti esiintyvien sukupuolielinten syylien merkit. Yli 60 prosentissa tapauksista nämä ulkoiset taudinpurkaukset välittävät taudin toiselle henkilölle yhdessä hallitsemattomassa seksuaalisessa kosketuksessa. Ensimmäisten kolmen käyttöpäivän aikana Condyline on helppo antaa näille ulkoisille merkeille ja hoitaa niiden leviämistä. Tämä ratkaisu poistaa sukupuolielinten syyliä 4 viikon kuluessa huolellisella antamisella. Se tekee riskialttiista kirurgisista toimenpiteistä, kuten kryoterapia ja elektrokauteri, tarpeettomaksi ja auttaa potilaita hoitamaan toipumisprosessia.

Condyline-korvikkeet

Syylien fyysinen poistaminen on ainoa ei-lääketieteellinen vaihtoehto Condyline-liuokselle. Vakavammissa tilanteissa tätä käytetään myös vasta sen jälkeen, kun muut hoitovaihtoehdot on käytetty loppuun. Saatat joutua tapaamaan perhelääkärisi kanssa.

Warticon-kerma ja Aldara-kerma, ajankohtainen lääkelääke, joita on saatavana myös apteekista, ovat muita vaihtoehtoja sukupuolielinten syyliä hoidettaessa. Aldara aktivoi immuunijärjestelmän infektion torjumiseksi, joka tyypillisesti 2-4 kuukauden kuluessa saa sukupuolielinten syyliä puhkeamaan. Warticon-voide sisältää saman annoksen kuin Condyline, mutta sitä pidetään yleensä yksinkertaisempana antaa naisille.

Condyline-tilaus (tiskiltä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Condylinen. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme sinua myös käymään tämän online-lääketieteen tarjoajan luona, kun olet mukana täydentävässä STD-lääketieteessä. Jos haluat, niin:

Osta Condyline ilman reseptiä;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta condyline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet