Osta competact

152.90

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on Competact-ohjelma?

Competact on oraalinen lääke, jota käytetään tyypin 2 diabeteksen tehokkaaseen hoitoon, erityisesti ihmisille, jotka ovat ylipainoisia tai kykenemättömiä parantamaan elämäntapaansa. Tätä lääkettä suositellaan myös potilaille, joilla on verensokeri, jotka eivät pysty säätelemään metformiinia korkeimmalla siedetyllä tasolla.

Competact on saatavana tablettimuodossa ja toimii vähentämällä verensokeritasoa. Sitä voivat käyttää sekä miehet että yli 18-vuotiaat naiset tyypin 2 diabeteksessa.

Kuinka Competact toimii?

Tyypin 2 diabetes on sairaus, joka vaatii vähentynyttä haiman toimintaa ja joka ei kykene tuottamaan riittävää insuliinia veren glukoosipitoisuuden kohentamiseksi. Competactissa käytetään kahta vaikuttavaa ainetta: pioglitatsoni ja metformiini; jokaisella on oma toimintatapa.

Pioglitatsonin (diabeteslääkkeen muoto, joka tunnetaan nimellä tiatsolidiinidioni tai glitatsoni) ainesosan on tarkoitus parantaa lihas-, rasva- ja maksasolujen vastetta insuliinille, mikä varmistaa, että keho voi käyttää luonnollista insuliinia. Pioglitatsoni vähentää myös maksassa vapautuvan glukoosin määrää ja ylläpitää haiman insuliinia tuottavien solujen (beetasolut) toimintaa.

Metformiini (eräänlainen diabeteslääke, joka tunnetaan nimellä biguanidi) toimii estämällä glukoosin tuotantoa maksasoluissa ja vähentämällä sen imeytymistä verenkiertoon suolistosta saannin jälkeen. Se lisää myös lihassolujen insuliiniherkkyyttä.

Mitkä ovat Competactin käytön edut?

Competactia käytettäessä voidaan oppia useita etuja.

  • Potilaille, joiden glukoosipitoisuutta ei voida hallita pelk√§st√§√§n metformiinin avulla, Competact on t√§rke√§ l√§√§ke.
  • Competact sis√§lt√§√§ kaksi erillist√§ vaikuttavaa ainetta, sis√§lt√§en kummankin roolit tyypin 2 diabetekseen liittyvien komplikaatioiden hoidossa.
  • Lukuisat kliiniset tutkimukset ovat vahvistaneet l√§√§kkeen tehokkuuden ja osoittaneet, ett√§ se voi s√§√§t√§√§ verensokeritasoa sek√§ heti aterioiden j√§lkeen ett√§ aterioiden v√§lill√§.
  • Tyypin 2 diabeteksen kohdalla Competactia ehdotetaan toisen linjan hoidoksi erityisesti ylipainoisille potilaille, jotka eiv√§t pysty yll√§pit√§m√§√§n asianmukaista glykeemist√§ s√§√§tely√§.
Kuinka käyttää Competactia

Competactin avulla voit ottaa yhden pillerin, joko ruoan kanssa tai ilman, aamulla ja yhden illalla. Tätä voidaan vähentää ottamalla tabletit aterian yhteydessä tai heti aterian jälkeen, jos huomaat, että tabletit aiheuttavat vatsavaivoja. Lasillinen vettä tulee niellä heidän kanssaan. Tyypillisesti suositellaan pioglitatsonin lisäämistä tasaisesti järjestelmään potilailla, jotka siirtyvät pelkästään Metformiinista Competactiin, jotta voit helposti saavuttaa käytettävissä olevan annoksen. Tämän lääkkeen mukana tulevien muistiinpanojen on aina oltava luettavissa.

Mitä Competact-annoksia on saatavana

Competact-tabletteja on ilmoitettu ostettavan vain online-lääkäriltä 15 mg: n ja 850 mg: n annoksilla pioglitatsonille (hydrokloridina) ja metformiinihydrokloridille. On selvää, että tällä on optimaalinen tehokkuus ja pieni sivuvaikutusten mahdollisuus.

Noin 15mg / 850mg

Kenen sivuvaikutukset tunnet Competactilla?

Useissa lääketieteellisissä kokeissa, jotka ovat osoittautuneet onnistuneeksi ja turvalliseksi käyttää, Competact on tutkittu tieteellisesti. Kaikilla reseptilääkkeillä on kuitenkin mahdollinen haittavaikutusten mahdollisuus. Suosittuja sivuvaikutuksia ovat:

Ruoansulatuskanavan tilat, kuten ripuli ja oksentelu

√Ą√§rimm√§isen harvinaisia ‚Äč‚Äčhaittavaikutuksia voivat olla

Kutina, ihon punoitus ja B12-vitamiinin menetys.

Vaikka olet erittäin epävarma, soita lääkärille neuvoja ja lisätietoja, jos sinulla on kysyttävää tietystä sivuvaikutuksesta tai jos sinulla on allerginen reaktio tämän lääkkeen käytön aikana.

Mitkä ovat Competactin käytön takeet?

  • Ennen Competact-pillereiden ottamista on harkittava useita vaiheita.
  • T√§t√§ hoitoa k√§ytett√§ess√§ alkoholia tulisi v√§ltt√§√§.
  • Voit lihoa pioglitatsonilla (p√§√§ainesosa). Sinun tulisi seurata painoasi p√§ivitt√§in, ja jos painosi nousee, kerro siit√§ l√§√§k√§rillesi.
  • Jos sinulla on ollut munuaisten vajaatoiminta / sairaus, syd√§nsairaus / iskut tai maksan vajaatoiminta, et voi k√§ytt√§√§ Competactia.
  • Competactia ei ole hyv√§ksytty k√§ytett√§v√§ksi imetyksen tai imetyksen aikana.
  • Kun k√§yt√§t Competactia, voit silti k√§√§nty√§ l√§√§k√§rin puoleen, jos tarvitset leikkausta yleisanestesiassa. T√§m√§ johtuu siit√§, ett√§ insuliini yleens√§ s√§√§telee verensokeritasoa, joten sinua pyydet√§√§n v√§ltt√§m√§√§n t√§m√§n l√§√§kkeen ottamista 48 tuntia ennen toimenpidett√§.

Kuinka voin ostaa Competactin turvallisesti verkosta?

Voit aloittaa nopean ja helpon online-tapaamisen tilaamalla Competact-tabletit verkossa lääkäriltä verkossa napsauttamalla yllä olevaa linkkiä. Yksi lääkäreistämme tarkistaa tapaamisesi, joka määrittää sopivuutesi kliinisten oireidesi vakavuuden ja käytettävissä olevan annoksen suhteen. Jos kuulustelusi hyväksytään, voit ostaa tämän lääkityksen mukavasti ja kerätä sen seuraavana päivänä nopean jakelupalvelumme kautta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta competact”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet