Osta clotrimazol

69.30

Katso apteekki 

Kuvaus

Missä aion pitää Clotrimazolia?

Sienilääke on klotrimatsoli (klo TRIM a zol). Sitä käytetään tietyntyyppisten sieni- tai hiiva-ihoinfektioiden ehkäisyyn.

Tätä lääkettä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin; jos sinulla on kysyttävää, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

Mitä kerron lääkärilleni ennen kuin otan tätä lääkettä?

Jos sinulla on kaikki nämä häiriöt, asiantuntijasi haluaa tietää:

  • Ep√§s√§√§nn√∂llinen tai allerginen reaktio klotrimatsolille, muulle sienil√§√§kkeelle tai l√§√§keaineelle, hedelm√§lle, v√§riaineelle tai s√§il√∂nt√§aineelle
  • Olet raskaana tai yrit√§t tulla raskaaksi
  • Imetys imetys

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

T√§m√§ l√§√§kitys on tarkoitettu vain ulkoiseen k√§ytt√∂√∂n. √Ąl√§ ota niit√§ suun kautta. Ohita m√§√§r√§tyt ohjeet. Pese kasvosi ennen ja j√§lkeen k√§yt√∂n. Pese k√§tesi vain ennen k√§ytt√∂√§, kun hoidat k√§si- tai kynsitulehdusta. Lis√§√§ vaikutusalueelle ohut kerros ja ymp√§r√∂iv√§lle alueelle pieni m√§√§r√§. Hiero varovasti sis√§√§n. √Ąl√§ tuo t√§t√§ kasviper√§ist√§ ainetta silmiin.

Jos n√§in tapahtuu, puhdista silm√§si runsaalla kylm√§ll√§ vedell√§. K√§yt√§ ajoittain t√§t√§ l√§√§kett√§. √Ąl√§ levit√§ ohjetta useammin. Ja jos uskot olevasi terveempi, suorita koko l√§√§k√§risi tai terveydenhuollon tarjoajan suosittelema kurssi. √Ąl√§ v√§lt√§ t√§m√§n l√§√§kkeen ottamista, paitsi l√§√§k√§risi ohjeiden mukaan.

Keskustele tämän lääkkeen käytöstä lapsilla pediatrin kanssa. Vaikka tätä lääkettä on käytetty pienten lasten tiettyihin häiriöihin, varoitukset ovat edelleen voimassa.

Yliannostus: Jos sinusta tuntuu, että olet ottanut enemmän tätä lääkettä kuin sinun pitäisi, soita nopeasti myrkytyskeskukseen tai hätäosastoon.

HUOMAUTUS: T√§m√§ l√§√§ke olisi tarkoitettu vain sinulle. √Ąl√§ jaa kenellek√§√§n t√§t√§ l√§√§kett√§.

Mitä teen, jos menetän annoksen tätä lääkettä?

Kun annos puuttuu, k√§yt√§ sit√§ mahdollisimman nopeasti. Ota vain annos, jos on aika ottaa seuraava annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaisia ‚Äč‚Äčtai ylim√§√§r√§isi√§ annoksia.

Mihin Clotrimazole voisi olla yhteydessä?

  • B amfoterisiini
  • Ajankohtaiset, nystatiinia sis√§lt√§v√§t tuotteet

Kaikkia mahdollisia yhteyksiä ei välttämättä ole luettelossa. Lähetä luettelo kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, yrtteistä, reseptilääkkeistä ja ravintolisistä terveydenhuollon tarjoajalle. Jos tupakoit, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita, kerro myös hänelle. Lääkkeesi voi häiritä joitain esineitä.

Mitä etsin, kun käytät tätä lääkettä?

Jos oireesi eiv√§t parane 7 p√§iv√§n kuluttua, kerro siit√§ l√§√§k√§rillesi tai terveydenhuollon tarjoajalle. √Ąl√§ k√§sittele itse√§si yli kahden viikon ajan.

Kuivaa haara perusteellisesti uinnin j√§lkeen, jos k√§yt√§t t√§t√§ l√§√§kett√§ jock-kutinaa varten. √Ąl√§ k√§yt√§ tiukkoja tai synteettikuituisia alusvaatteita, kuten v√§√§rennetty√§ silkki√§ tai nailonia. K√§yt√§ l√∂ys√§√§ puuvillaa.

Kuivaa jalka huolellisesti uinnin j√§lkeen, varpaiden v√§liss√§, jos k√§yt√§t t√§t√§ l√§√§kett√§ urheilijan jalkaasi. √Ąl√§ k√§yt√§ villa- tai muovisukkahousuja, kuten synteettist√§ silkki√§ tai nailonia. K√§yt√§ puhtaita puuvillasukkia ja vaihda ne v√§hint√§√§n kerran p√§iv√§ss√§. Jos jalkasi hikoilevat paljon, vaihda niit√§ enemm√§n. Harkitse usein sandaalien tai kenkien k√§ytt√§mist√§, jotka ovat hyvin ilmastoituja.

Mitä haittavaikutuksia minulla on klotrimatsolia käytettäessä?

Haittavaikutukset, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin hoitoa (jos ne jatkuvat tai ärsyttävät, ilmoita asiasta lääkärille tai terveydenhuollon tarjoajalle):

Allergisiin oireisiin kuuluvat ihottuma tai naarmuuntuminen, virtsaaminen, korvien, suun tai kielen turvotus.
Tulipalo, ihon ärsytys, ihon ärsytys

Kaikkia sivuvaikutuksia ei voida sisällyttää tähän luetteloon. Soita lääkärille saadaksesi ehdotuksia haittavaikutuksista.

Missä aion pitää Clotrimazolia?

Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä 2-30 astetta C huoneenlämmössä (36-86 astetta F). Et jäädy. Heitä viimeisen käyttöpäivän jälkeen lääkkeitä.

HUOMAUTUS: Tämä taulukko on yhteenveto. Se ei kata kaikkia mahdollisia tietoja. Keskustele lääkärin, apteekkihenkilökunnan tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, jos sinulla on huolta tästä lääkkeestä.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta clotrimazol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet