Osta Clobetasona Butyrate

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko ostaa Clobetasona-butyraattia verkosta? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääke kuuluu ekseemalääkkeisiin, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Clobetasona Butyrate Order (ei reseptiä)

Kun olet suorittanut online-kuulemisprosessin, osta Clobetasona Butyrate verkossa. Jokainen lääkäri tarkistaa tapaamisen. Reseptilääkäri kirjoittaa yksityisen reseptin, kunnes se on hyväksytty, ja apteekki antaa ja lähettää lääkkeesi.

Mikä on butyraatti klobetasonista?

Tämä lääke tunnetaan erittäin voimakkaana ajankohtaisena kortikosteroidina ja sen vaikuttava aine on klobetasonibutyraatti. Ajankohtaisiin kortikosteroideihin viitataan myös ajankohtaisina steroideina. Kosteuttaville aineille (pehmittäville aineille) tulehduksellisten ihosairauksien, kuten ekseeman ja dermatiitin, parantamiseksi käytetään usein paikallisia steroideja. Kun ekseeman tai dermatiitin laastarit puhkeavat, käytetään ajankohtaista steroidia.

Minimoimalla kipua, turvotusta ja punoitusta, Clobetasone-butyraatti lievitt√§√§ leimahduksen vaikutuksia. Se ei ole l√§√§kitys h√§iri√∂√∂n, mutta se auttaa lievitt√§m√§√§n oireita. Vaikka v√§hemm√§n tehokkaita ajankohtaisia ‚Äč‚Äčsteroideja suositellaan usein k√§ytett√§v√§ksi imev√§isik√§isille, lapselle, jolla on √§√§rimm√§inen ekseema k√§siss√§√§n tai jaloissaan, voidaan antaa lyhyt klobetasonibutyraattikuuri.

Lyhyitä klobetasonibutyraattikursseja voidaan suositella myös psoriaasin ehkäisyyn esimerkiksi otsaan, kyynärpäihin ja jalkojen alapuolelle.

Jos ihosi tartunnan saaneet alueet ovat märät tai tihkuvat, tai voide, jos iho on kuiva, sinulle voidaan antaa kerma. Reseptilääke on saatavana klobetasonibutyraattia. Pieniä Clobetasone Butyrate -paketteja ostetaan myös apteekista ilman reseptiä tietyissä olosuhteissa.

Komponentit

Klobetasonibutyraatti on aktiivinen komponentti. 1 g sisältää 0,5 mg (0,05 painoprosenttia) klobetasonibutyraattia. Glyseroli, glyserolimonostearaatti, keto-stearyylialkoholi, mehiläisvahan korvaus 6621, Arlacel 165, dimetikoni 20, kloorikresoli, sitraattinatrium, sitruunahappo ja suodatettu vesi ovat muita aineosia.

Hälytykset

Lasten pitäminen käsistä ja kuulosta. Jos olet allerginen jollekin tuotteelle, älä käytä ihoinfektioita, ryppyjä, äärimmäistä ihon punoitusta nenässä ja sen ympärillä sekä kutisevaa ihoa. Jos sinulla on psoriaasi, jos levität sitä murtuneelle iholle, jos levität sitä silmiesi tai silmäluomiesi lähelle, keskustele lääkärisi kanssa ennen sen käyttöä. Jos käytät muita lääkkeitä, jos imetät tai imetät, ilmoita asiasta lääkärille.

0,05 prosenttia 30 g klobetasonibutyraattivoide

Clobetasona Butyrate Order (ei reseptiä)

Voit tilata Clobetasona Butyraatin yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tämän online-lääketieteen tarjoajan luona milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa ekseemalääkkeessä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä klobetasonibutyraattia;
Katso lisää lääkkeitä / tuotteita ekseemalle;
Lue lisää tietoa ekseemasta.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Clobetasona Butyrate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet