Osta clobetasol

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Clebetasolia käytetään?

Clebetasol 0.0.00 05% on ajankohtainen ihovoide, jota käytetään erilaisten lievien tai äärimmäisten iho- ja päänahkahäiriöiden, kuten ihotulehduksen, ekseeman, keskivaikean tai vaikean psoriaasin (krooninen autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa kehon iholle turvotettuja, kutisevia ja hilseileviä laastareita) hoitoon. ), jäkälä planus (tulehduksellinen ihosairaus) ja diskoidinen lupus erythematosus (autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa toistuvan hilseilevän ihottuman). 0,5 prosenttia Clebetasolista lievittää oireita, kuten naarmuuntumista, punoitusta, kuivuutta, kuoriutumista, hilseilyä ja kipua.

Kuinka klobetasoli toimii?

Synteettist√§ kortikosteroidia klobetasolia, joka on suuritehoinen tulehduskipul√§√§ke, joka on voimakkaampi kuin hydrokortisoni, l√∂ytyy Clobetasolista. Est√§m√§ll√§ tulehdusyhdisteiden, kuten prostaglandiinien ja leukotrieenien, kehittymisen, jotka ovat hormonimaisia ‚Äč‚Äčaineita, jotka ovat aktiivisia tulehdusprosessissa, toimii 0,05% klobetasolista klobetasolissa.

Clobetasolissa klobetasoli kapenee ja supistuu usein aiheuttaen verisuonten laajenemisen (laajenemisen) ja vuotamisen, jolloin tulehdusreaktio voimistaa muita ihon tulehdussoluja. Klobetasolin 0,05 prosentin vaikutus klobetasolissa vähentää tulehduksellisten ihosairauksien oireita, etenkin niitä, jotka eivät reagoi vähemmän aktiivisiin steroideihin tyydyttävästi.

Mitä Clobetasol sisältää?

Klobetasoli sisältää 0,05 prosenttia vaikuttavaa ainetta klobetasolipropionaattia, jota käytetään tulehduksellisten ihosairauksien hoitoon. Se sisältää myös kloorikresolia kerma-emäksessä (0,1 prosenttia) säilöntäaineena.

Ihotulehduksen hoito klobetasolilla

Klobetasoli sisältää 0,05 prosenttia klobetasolia, erittäin voimakasta anti-inflammatorista kortikosteroidia, joka toimii estämällä prostaglandiinin, tulehdusprosessiin osallistuvan hormonin kaltaisen aineen, kehityksen. Tulehdus tapahtuu klobetasolin kanssa monissa ihosairauksissa, mukaan lukien ihotulehdus ja klobetasoli. 0,05 prosentilla on taipumus lievittää ihotulehduksen oireita, minimoimalla kutina, punoitus, kuivuus ja epämukavuus, joista ellei sitä hoideta, voi tulla äärimmäisiä.

Mitä eroa on Clobetasol-voiteen ja Clobetasol-voiteen välillä?

Clobetasol-voide voidaan hieroa iholle nopeasti rasvoittumatta eikä se ole liian kuiva iholle. Murtuneelle, hilseilevälle iholle Clobetasol-voide on parempi, koska se sisältää öljyn ja veden yhdistelmän, joka auttaa pitämään kosteutta ja välttää haihtumista.

Mitä haittavaikutuksia Clobetasolilla on?

Palaminen, turvotus, naarmuuntuminen, halkeilu, halkeamat ja kuivuus levityskohdassa ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia Clobetasol-hoidon aikana, samoin kuin hypopigmentaatio (ihopigmentin menetys) ja ihon surkastuminen. Klobetasolin pitkäaikainen käyttö voi lopettaa tehokkaan toiminnan lisämunuaisissa, jotka sisältävät endogeenisiä (luonnollisia) kortikosteroideja, ja tämä voi hidastaa imeväisten kasvua.

Milloin klobetasolia ei tarvita?

Jos käytät Clobetasol-valmistetta, et voi käyttää sitä.

  • Allerginen klobetasolille tai jollekin Clobetasol-komponentista
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Tuberkuloosi, aknen rosacea (krooninen ihosairaus), perioraalinen dermatiitti (kasvojen turvotus suun ymp√§rill√§), sieni-ihoinfektiot ja haavaumataudit ovat bakteeri-ihoinfektioita.
  • Haitallista iholle

Kuinka klobetasolia on tarkoitus käyttää?

Hieromalla ihoa pehmeästi, sinun on lisättävä 0,05 prosentin Clobetasol-ohutkalvo tartunnan saaneen ihoalueeseen kaksi tai kolme kertaa päivässä. Lääkkeen antamisen jälkeen voit aina pestä kätesi varmistaaksesi, että mikään ei pääse silmiin, nenään tai suuhun. Klobetasolia ei voida käyttää yli 2 viikkoa, ja se on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. Voit noudattaa lääkärisi neuvoja, jos oireet eivät muutu 2 viikon kuluttua.

Kuinka kauan Clobetasolia voidaan käyttää?

Klobetasolia ei voida käyttää yli 2 viikkoa, ja se on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. Voit noudattaa lääkärin neuvoja, jos oireet eivät muutu 2 viikon kuluttua.

Unohdettu annos klobetasolia

Kun unohdat annoksen Clobetasol-annosta, ota se heti kun muistat, ellei seuraavaa annosta ole määrä suorittaa, tai lykätä puuttuvaa annosta. Kaksinkertaista annosta ei tule käyttää.

Kuinka klobetasolia varastoidaan?

S√§ilyt√§ Clobetasol pime√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C: ssa.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta clobetasol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet