Osta Clindamycin

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko ostaa Clindamycinia verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi STD-lääkkeistä, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta reseptilääke Clindamycin

Mitä klindamysiini tarkoittaa?

Farmaseuttisen lääkityksen yleinen nimi Cleocin, joka on antibiootti, jota käytetään joidenkin akuuttien bakteeri-infektioiden hoitoon, on klindamysiini.

Klindamysiini kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan linkosamidi- tai linkomysiiniantibiootteina. Se toimii estämällä bakteereja luomasta proteiinia, jota he tarvitsevat kehossaan replikoimaan ja siirtämään infektioita.

Mistä syystä klindamysiiniä käytetään?

Laaja-alaisten bakteeri-infektioiden ehkäisyyn käytetään klindamysiiniä. Klindamysiini on antibiootti, joka estää bakteerien kehittymisen. Se vain hoitaa bakteeri-infektioita tällä antibiootilla. Virusinfektioiden hoidossa se ei onnistu (esim. Flunssa).

Klindamysiini aknen tapauksessa

Aknen parantamiseksi klindamysiiniä voidaan lisätä ihoon. Se kuuluu nimellä Cleocin T tai Clindamycin Phosphate, emulsiovoiteen, voiteen tai geelin muodossa.

Parempien tulosten saavuttamiseksi odota 30 minuuttia ennen klindamysiinin levitt√§mist√§ iholle kasvojen tai tartunnan saaneen alueen pesun j√§lkeen. Klindamysiini√§ k√§ytett√§ess√§ iho voi hieman √§rty√§, joten varo hell√§varaisia ‚Äč‚Äčpuhdistusaineita ja kosteusvoiteita, jotka eiv√§t en√§√§ √§rsyt√§ ihoa.

 • Klindamysiinin haittavaikutukset
 • Klindamysiinin tyypilliset sivuvaikutukset

Jos jokin seuraavista tyypillisistä klindamysiinin haittavaikutuksista ei poistu tai vaikene, ilmoita asiasta lääkärillesi tai hakeudu ensiapuun.

 • Liev√§ naarmuuntuminen tai ihottuma
 • Kipu vatsassa, pahoinvointi
 • Haittavaikutukset ja vakavat reaktiot

Jos sinulla on jokin seuraavista oireista Clindamycin Orion -tablettien käytön aikana, soita heti lääkärillesi tai hakeudu ensiapuun:

Ihon ongelmat, kuten nokkosihottuma, ihottuma, punoitus, ihon kuorinta tai löystyminen

 • Silmien keltainen esiintyminen iholla, kynsill√§ tai valkoisilla (keltaisuus)
 • Oksentelu, √§√§rimm√§inen ep√§mukavuus tai ripuli mahassa
 • Verenpaineen laskun merkit vaihtelevat py√∂rtymisest√§ huimaukseen
 • Paine tai nielemisvaikeudet; n√§r√§stys tai √§skett√§in muodostunut hapon regurgitaatio; kipu rintalastan alapuolella; (ruokatorven tulehduksen merkit)
 • Laskimoiden turhautuminen (jos saat Clindamycin-injektioita)
 • Kuume tai toipuminen kehon kipuista
 • Klindamysiini ja greippimehu

Kun otat Clindamysiiniä, sinun tulee lopettaa greippien kulutus ja greippimehun juominen.

Greippimehu estää elimistön kykyä hajottaa klindamysiiniä, mikä voi aiheuttaa lääkkeen lisääntymisen veressä vaarallisen korkealle tasolle.

Tietoja klindamysiinistä

Klindamysiiniannos

Klindamysiini tulee 150 milligrammassa (mg) ja 300 mg kapselissa. Et voi ottaa enempää kuin 4800 mg klindamysiiniä päivässä, ja tämä annos annetaan tyypillisesti vain ihmisille, joille injektoidaan klindamysiiniä reiteen.

Ota ruoan kanssa tai ilman ruokaa, mutta usein täynnä lasillista vettä, ota Clindamycin Sandoz, jotta se ei häiritse suusi.

Ja jos oireesi muuttuvat ja sinusta tuntuu paremmalta, on erittäin tärkeää, että jatkat lääkkeen ottamista määrättyyn tapaan, kunnes se on ohi.

Klindamysiinitilaus (tiskiltä)

Yllä olevasta taulukosta sinun tulee tilata klindamysiini. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteellisellä tarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-lääkityksessä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä klindamysiini;
Katso lisää sukupuolitautien / tuotteiden lääkkeitä;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Clindamycin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet