Osta ciproxina

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ciproksiini, mikä se on?

Ciproksiini (siprofloksasiini) on antibiootti, joka on osa kinoloniryhmää. Sitä käytetään bakteeri-infektioiden, erityisesti rintakehän infektioiden, mahalaukun ja virtsateiden hyönteisten hoitoon. Perinteisesti sitä on annettu myös gonorrhea-lääkkeenä, mutta useimmat kannat ovat nyt vastustuskykyisiä, joten kefiksiimi annetaan tyypillisesti korvikkeena.

Kuinka Ciproxina toimii?

Liittämällä bakteerisolut ja estämällä DNA-giraasiksi kutsutun entsyymin toiminnan, siprofloksasiini tuhoaa bakteerit. Entsyymi auttaa bakteereja replikoitumaan ja kiinnittämään niiden DNA-pitoisuuden, joten bakteerit eivät voi lisääntyä tai pysyä terveinä, ennen kuin se lopettaa toimintansa ja kuolevat.

Jos saan Cyproxinea parantamaan gonorreaa, mitä teen?

On tärkeää, että kaikki gonorreasta hoidetut potilaat testataan uudelleen 6 viikkoa hoidon päättymisen jälkeen vakiintuneen lääkeresistenssin takia. Ehdotetaan myös, että ennen kuin sinulla on kaikki kunnossa seurantatutkimuksen aikana, sinun ei pitäisi olla suojaamatonta seksiä.

Voiko se aiheuttaa syproksiinin sivuvaikutuksia?

Pahoinvointi, ripuli ja ihottumat ovat tämän lääkkeen vakavimmat sivuvaikutukset. Harvemmin, muun muassa, ihmiset ovat raportoineet päänsärkyä, huimausta, unettomuutta ja ruokahaluttomuutta.

Se voi vain harvoin aiheuttaa maksan tai munuaisten komplikaatioita, uupumusta tai hallusinaatioita.

Huomaa, että tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista siprofloksasiiniin liittyvistä sivuvaikutuksista.

Tietoja Ciproxine

Kenen ei pitäisi ottaa Cyproxinea?

Syntymän tai imetyksen aikana siprofloksasiinia ei tule käyttää. Jos olet allerginen tällaiselle antibiootille, sitä ei myöskään voida hyväksyä. Siprofloksasiinia tulee käyttää varoen potilaille, jotka ovat yli 60-vuotiaita tai joille on tehty elinsiirto, munuaisten vajaatoiminta, anamneesissa aivojen tai hermoston toimintahäiriöitä tai jotka käyttävät kortikosteroideja. Jotta voit selvittää, sopiiko tämä lääke sinulle, sinun on kerrottava siitä lääkärillesi täysimääräisesti.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta ciproxina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet