Osta cimizt

68.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Ja mikä on Cimizt?

Cimizt on yhdistelmäehkäisypilleri, jonka valmistaa ja myy lääkeyhtiö Morningside Pharmaceuticals ja jota käytetään 21 suorana päivänä kuukausittain, minkä jälkeen seuraa seitsemän päivän tauko. Cimizt on erittäin luotettava vältettäessä tahatonta raskautta riippuen sen vaikuttavista aineista, jotka jäljittelevät onnistuneesti luonnollisesti kehittyneiden sukupuolihormonien, progesteronin ja estrogeenin toimintaa. Cimizt on 99-prosenttisesti turvallinen kaupan pidettävänä ehkäisyvalmisteena, ja lääketieteen ammattilaiset suosittelevat sitä laajasti.

Kuinka Cimizt on luotettava?

Kuten kaikki muutkin markkinoilla olevat ehkäisyvalmisteet, 99 prosentissa tapauksista Cimiztin katsotaan tarjoavan suojaa tahatonta raskautta vastaan, jos sitä käytetään asianmukaisesti ja lääkärin antamien ohjeiden ja / tai potilaan virallisessa pakkausselosteessa. Oraalisten ehkäisyvalmisteiden yhdistelmänä Cimizt-pillereitä, ts. Minipillereitä tai progesteronipillereitä, pidetään paljon tehokkaampina kuin vaihtoehto. Sinun tulisi ottaa ylimääräisiä varotoimia, jotta et koskaan unohda pilleriä, jotta varmistat, että turvallisuustaso on mahdollisimman korkea, ja ota se oikeassa 21 suoran päivän sarjassa, jota seuraa 7 päivän tauko.

Cimiztin täydellisen tuottavuuden varmistamiseksi toinen asia, jonka voit tehdä, on välttää (jos mahdollista) lääkkeiden ja hoitojen ottamista, jotka voivat heikentää sen toimintaa. Aineita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, sisältävät

 • Epilepsial√§√§kkeet
 • Tuberkuloosil√§√§kkeet
 • HIV / aids-l√§√§kkeet
 • Antibioottiset l√§√§kkeet
 • Vierre St.John’sista
 • Tietoja siklosporiinista

Kuinka Cimizt toimii?

Hänen ruumiinsa on läpäistävä tietyt valmistelut ja mekanismit, jotka tapahtuvat kuukausittain, jotta nainen tulee raskaaksi, kunhan nainen on lisääntymisikäinen. Ovulaatio, tietysti munan vapauttaminen munasarjasta, on merkittävin näistä prosesseista. Kun muna vapautetaan ja viedään munanjohtimeen, se voidaan hedelmöittää siemennesteellä.

Toisin sanoen lis√§√§ntyminen ei voi tapahtua ilman ovulaatiota. Ja t√§m√§ on suun kautta otettavan ehk√§isyvalmisteen toimintatavan keskipisteess√§. Cimizt toimii yksinkertaisimmillaan huijaamalla kehon ”ajattelemaan”, ett√§ ovulaatio on jo tapahtunut, joten munaa ei tarvitse vapauttaa.

Tämä toimintamekanismi on täysin riippuvainen sen vaikuttavista aineosista, nimittäin desogestreelistä (synteettinen progesteroni) ja estradiolietinyylistä (synteettinen estrogeeni). Ei ole yllättävää, että desogestreeli on Cimiztissä komponentti, joka lopulta estää ovulaatiota, koska progesteroni on avainhormoni, joka ohjaa ja ajoittaa ovulaatiota, kun taas etinyyliestradioli johtaa nesteen sakeutumiseen kohdunkaulassa, mikä johtaa suurempaan esteeseen siittiölle kun yrität päästä munaan.

Noin samaan aikaan kohdun sein√§m√§n kehittymist√§ ja irtoamista hallitsisi t√§m√§ yhdiste, jolloin hedelm√∂itetyn munan istuttaminen olisi mahdotonta. Siten, vaikka ovulaatio tapahtuu, muna ei viel√§k√§√§n kykene kypsym√§√§n ja hedelm√∂itetty solu erittyy kuukautisveress√§. T√§m√§ toimii kuitenkin er√§√§nlaisena ”varavaihtoehtona”, koska synteettinen progesteroni on eritt√§in onnistunut est√§m√§√§n yksin√§√§n ovulaation. Jopa muiden aktiivisten ainesosien kanssa sama toimintatapa on suosittu kaikkien yhdistelm√§ehk√§isyl√§√§kkeiden, mukaan lukien esimerkiksi Elevin, joka tunnetaan paremmin.

Lataa esite Cimizt

Voinko ostaa Espanjassa Cimiztin verkosta?

Joo, Cimiztin voi tilata verkosta, mutta sinun on pidettävä mielessä, että se on reseptilääke riippumatta siitä, miten päätät hankkia tämän ehkäisypillerin, ja sinänsä siihen pääsee vain laillisella lääkärin antamalla reseptillä. . Tämä ei kuitenkaan viittaa siihen, että et voi hankkia sitä verkosta! Todellisuudessa suurin osa Yhdistyneessä kuningaskunnassa työskentelevistä online-klinikoista antaa asiakkailleen online-ajanvarauksen erikoislääkärille, yleensä erikoistuneen paikan päällä olevan sovelluksen tai räätälöidyn lääketieteellisen kyselylomakkeen avulla, joka voi auttaa lääkäriä saamaan selkeän kuvan lääketieteellisestä taustasta ja kokemuksesta. potilas.

Lääkäri tekee tarkan päätöksen tilastasi ja soveltuvuudestasi käyttää Cimiztiä tämän tiedon perusteella. Jos kaikki menee hyvin, lääkemääräys toimitetaan rekisteröintijakson aikana tytäryhtiön apteekista antamaasi osoitteeseen.

Miten Cimiztiä otetaan?

Kuten todettiin, sinun tulee noudattaa lääkärisi antamia ohjeita teelle Cimiztin täydellisen tuottavuuden varmistamiseksi. Löydät kaikki nämä suositukset myös Cimiztin jokaisen laatikon virallisesta potilastiedotteesta. Yksityiskohtaiset ohjeet, täydellinen luettelo rekisteröidyistä sivuvaikutuksista ja erityisesti tietoa siitä, mitä tehdä, jos unohdat pillerin, löytyy tästä esitteestä.

Seuraavassa on joitain perusohjeita Cimiztin käytöstä sinulle. On kuitenkin erittäin tärkeää muistaa, että seuraavaa tekstiä ei voida käyttää korvaamaan virallista tietoa tai lääkärin neuvoja. Vaihtoehtoisesti yllä olevalla on tarkoitus olla havainnollistava toiminto, jonka avulla voit saada selkeämmän käsityksen siitä, mitä Cimiztin ottaminen voi tarkoittaa.

 • K√§yt√§ aina tarkasti ohjeiden mukaisesti
 • Voit ottaa 21 suoran p√§iv√§n ajan yhden tabletin p√§iv√§ss√§, mink√§ j√§lkeen seuraa 7 p√§iv√§n tauko.
 • Kun otat pillereit√§ joka p√§iv√§ samaan aikaan,
 • Nauhan nuolien avulla voit seurata edistymist√§ ja varmistaa, ettei pillereit√§ puutu.
 • Potilaan tiedotteesta l√∂yd√§t neuvoja hoidon jatkamiseksi ja mit√§ tehd√§, jos unohdat annoksen.
 • Ota tabletit usein kokonaisina, √§l√§ koskaan pureskele tai halkeile niit√§.
 • √Ąl√§ koskaan ylit√§ annosta tai muuta sit√§.

Cimiztiin liittyvät mahdolliset haittavaikutukset

Lääkkeet ja niiden sivuvaikutukset voivat vaikuttaa monin tavoin yksittäisiin potilaisiin. Kaikki haittavaikutukset, joiden katsotaan liittyvän tähän lääkkeeseen, kuvataan alla. Katso myös edellä mainitut varoitukset. Vain siksi, että sivuvaikutus on ilmoitettu tässä, se ei tarkoita sitä, että kaikki naiset, jotka käyttävät tätä pilleriä, kohtaavat muita haittavaikutuksia.

 • Huimaus ja oksentelu
 • Paine vatsaan.
 • Migreeni.
 • Rintojen herkkyys ja niiden suurentuminen.
 • Paino siirtyy.
 • Veden kertyminen kehon kalvoihin (nesteen kertyminen).
 • Sammas-em√§tin (kandidiaasi).
 • Muutokset kuukautisvuodossa, tyypillisesti kevyemm√§t jaksot tai ajoittain p√§√§ttyv√§t jaksot.
 • Tarkka kuukautiset tai edennyt verenvuoto.
 • Masennus
 • Libidovaje.
 • Verenpaineen nousu.
 • Veren reaktiot.
 • Kaikki l√§√§kevalmistajan mainitsemat sivuvaikutukset eiv√§t sis√§ll√§ yll√§ kuvattuja sivuvaikutuksia. Lue l√§√§kkeen mukana toimitettu kirjallisuus tai ota yhteys l√§√§k√§riin tai apteekkiin saadaksesi lis√§tietoja kaikista muista t√§m√§n l√§√§kkeen mahdollisista vaaroista.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta cimizt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet