Osta champix

114.40

Katso apteekki 

Kuvaus

Champix-tilaus (ei reseptiä)

Mikä Champix täällä on?

Varenikliini (Champix tai Chantix) on molekyyli, joka auttaa nikotiinireseptoreiden kautta lopettamaan tupakoinnin työskentelemällä aivoissa. Tämän menettelyn tehokkuus on osoitettu, mutta useilla lähestymistavoilla saavutetaan myös pitkäaikainen lopettaminen. Voit oppia tämän lääkkeen toiminnasta tässä katsauksessa sekä sen tärkeimmistä eduista ja haitoista.

Kuinka se toimii?

Tupakoitsijoilla on riippuvuus tupakasta, nikotiinista. Nikotiini vaikuttaa hermostoon, jossa sen sitoutuminen erilaisiin reseptoreihin johtaa dopamiinin, kemiallisen l√§hettimen, vapautumiseen, joka on vastuussa savun nautinnollisesta kokemuksesta. Jotkut n√§ist√§ reseptoreista voivat sitoa varenikliinia: nikotiinireseptorit ja alfa4ő≤22-asetyylikoliinireseptorit (alfa4beeta2).

Varenikliini toimii kahdella tavalla sitoutuessaan n√§ihin reseptoreihin: se toimii kuten nikotiini (osittainen agonisti), joka auttaa helpottamaan vieroitusoireita, ja se toimii my√∂s nikotiinia (antagonistia) vastaan ‚Äč‚Äčottamalla sen paikalle, mik√§ auttaa v√§hent√§m√§√§n tupakoinnin vaikutuksia. ilosta.

Kuinka hyvä Varenicline on?

Varenikliini lisää tupakoinnin lopettamisen todennäköisyyksiä. Tätä aihetta on tutkittu useissa raporteissa. Henkilöillä, jotka olivat haluttomia lopettamaan tupakoinnin, kokeissa verrattiin Varenicliiniä nuken tablettiin (lumelääke). Tutkimusten tulokset osoittivat, että keskimäärin noin 21 sadasta ihmisestä, jotka ottivat varenikliinia aktiivisesti, lopetti tupakoinnin. Tämä erottaa nuken tabletit vain kahdeksasta sadasta, jotka ottivat ne. Toisin sanoen onnistumisaste oli yli kaksinkertaistunut, kun varenikliiniä otettiin.

Kuinka minun on tarkoitus ottaa Varenicline?

Ei saa sinua lopettamaan tupakointia Varenicline-valmisteen kanssa. Menestyminen ja tupakointitavan rikkominen edellyttävät rohkeutta. On mahdollista, että varenikliinin yhdistelmä ja sairaanhoitajan, psykiatrin, apteekkihenkilökunnan tai muun terveydenhuollon tarjoajan suositus parantavat todennäköisyyksiä lopettaa tupakointi. Siksi useimmat lääkärit suosittelevat varenikliinia vain osana nikotiinin ehkäisyohjelmaa henkilöille, jotka todella haluavat lopettaa tupakoinnin.

  • Varenikliinin saamiseksi tarvitset reseptin; et voi ostaa sit√§ apteekeista.
  • P√§√§t√§ lomap√§iv√§: p√§iv√§, jona p√§√§t√§t lopettaa tupakoinnin.
  • Aloita pillereiden ottaminen viikkoa ennen l√§ht√∂p√§iv√§√§si. Tavoitteena on nostaa annosta niin, ett√§ keho tottuu ennen lopetusp√§iv√§√§ l√§√§kkeeseen. Kolmen ensimm√§isen p√§iv√§n aikana normaali suositus on aloittaa 0,5 mg: lla p√§iv√§ss√§. Sitten p√§ivin√§ nelj√§st√§ seitsem√§√§n 0,5 mg kahdesti p√§iv√§ss√§. Sitten 1 mg 11 viikon ajan kahdesti p√§iv√§ss√§.
  • Ota jokainen annos t√§ydell√§ lasillisella vett√§, mieluiten aterian j√§lkeen. Sitten, mieluiten aamiaisen ja illallisen j√§lkeen.
  • Jos sinulle ilmaantuu haittavaikutuksia, kerro siit√§ l√§√§k√§rillesi. Jos sivuvaikutus ei ole vakava, annoksen pienent√§minen voi olla vaihtoehto.
Varenikliini auttaa lopettamaan tupakoinnin, koska

Vähentää vieroitusvaikutuksia työskentelemällä nikotiinin sijasta hermostossa
Vähentää tupakoinnin nautintoa vähentämällä hermoston reaktiota nikotiiniin
Champixin haittavaikutukset

Pahoinvointi (oksennushalu), unettomuus (unihäiriöt), epänormaalit aistiharhat ja päänsäryt ovat yleisimpiä haittavaikutuksia (havaittu yli 10 prosentilla potilaista). Katso tarkat tiedot Champixia käyttävillä potilailla havaituista sivuvaikutuksista Consumer Drug Informationliens externe bleu-sur-blanc -sivustolta. Tupakoinnin pidättyminen itsessään voidaan kuitenkin katsoa johtuvan kaikista näistä sivuvaikutuksista.

Imetys ja raskaus

Riittävää määrää asiaankuuluvia tietoja Champixin käytöstä raskaana oleville naisille ei ole saatavilla. Eläintutkimukset ovat korostaneet haitallisia vaikutuksia sikiön kasvuun ja varenikliinin esiintymistä äidinmaidossa. Se on epävarma mahdollisesta kliinisestä riskistä. Raskauden tai imetyksen aikana Champixia ei pidä käyttää, paitsi vakavissa tilanteissa.

Champix¬ģ: n kustannukset

Espanjassa täysi resepti eli 12 viikon varenikliinin toimitus maksaa noin 100,00 euroa. Espanjassa tämä sairaus ei ole suojattu, mutta se voidaan kattaa täydentävällä sairausvakuutuksella.

Väärentämismahdollisuuden ja lääketieteellisen valvonnan puutteen takia varoitamme erittäin, ettet osta tätä ainetta markkinoilta. Lääketieteellinen lausunto on erittäin tärkeä oppia vasta-aiheista, saada kuluttajan ohjeita ja suosituksia tupakoinnin lopettamisesta ja mahdollisten haittavaikutusten ehkäisemisestä tai hoidosta.

Champix-esite ilmaiseksi

Champix-tilaus (ei reseptiä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Champixin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääketieteellistä laitosta milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa tupakoinnin ehkäisylääkkeessä. Jos haluat, niin:

Ilman lääkettä osta Champix;
Katso lisää Vältä tupakointilääkkeitä;
Lisätietoja tupakoinnin lopettamisesta saat lisätietoja.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta champix”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet