Osta cetirizina

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä setiritsiini sitten on?

Setiritsiini kuuluu antihistamiiniryhmään: se on allergialääke. Se estää histamiinin, luonnollisen lääkkeen vaikutukset, ja tämä auttaa lievittämään allergioiden oireita, kuten nokkosihottumaa ja heinänuhaa.

Altistuminen siitepölylle, lemmikkieläinten hiuksille, talopölylle tai hyönteisten puremille voi aiheuttaa allergisia reaktioita kehossasi. Kun ne joutuvat kosketuksiin näiden kemikaalien kanssa, nenän ja silmien vuorauksen solut päästävät histamiinia. Nenän ja keuhkojen tulehdus laukaisee tämän, mikä johtaa sellaisiin tiloihin kuin aivastelu ja vetiset silmät.

Nokkosihottuma on tapaus, jossa esiintyy kutisevaa ihottumaa. Reaktio tuotteelle, kuten saippualle tai pesuaineelle, voi olla vastuussa ihottumasta.

Setiritsiinin tulee antaa lääkäri tai hammaslääkäri, tai voit ostaa sen supermarketeista ja muista lähteistä ilman reseptiä. Aikuisille ja vanhemmille lapsille tabletit ja pillerit ovat yleensä sopivia, kun taas nuoremmille lapsille on saatavana oraalisia nestemäisiä lääkkeitä. Alle 2-vuotiaille lapsille setiritsiini ei ole sopiva.

Miksi he käyttävät sitä?

Lääkäri voi määrätä setiritsiiniä, jos sinulla on ympärivuotisia oireita tai kausiluonteisia allergioita, kuten heinänuha. Setiritsiini voi auttaa lievittämään, mutta ei poista näitä allergiaoireita.

Kehosi vapauttaa yhdistettä nimeltä histamiini, kun olet kosketuksessa allergeenien kanssa. Histamiini aiheuttaa suurimman osan allergisiin reaktioihin liittyvistä vaikutuksista. Antihistamiini on setiritsiini. Se estää histamiinin vaikutuksia.

Setiritsiini auttaa lievittämään lieviä tai vaikeita allergiaoireita, kuten

 • Aivastelee noin
 • Nen√§n j√§tevedet
 • Kyyneleet tai kutisevat silm√§t
 • Kurkun tai nen√§n naarmuuntuminen

Allergeenien, kuten kasvien siitepölyn, homeen tai lemmikkien hilseiden, käsittelyn tai hengittämisen jälkeen nämä reaktiot voivat ilmetä. Tyypillisesti allergiat vaikuttavat nenään, sivuonteloihin, kurkkuun ja muihin ylähengitysteiden osiin.

Setiritsiini pyrkii myös lieventämään nokkosihottumaa. On kutiava, kohonnut ihottuma. Ruoka- tai lääkereaktioissa esiintyy usein nokkosihottumaa.

Kuinka noutaa se?

Hedelmien mauttavaa siirappia voivat käyttää aikuiset ja 2-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset. Kapselit ja tabletit ottavat aikuiset ja yli 6-vuotiaat lapset.

Annos 10 milligrammaa (mg) päivässä on normaali annos alle 65-vuotiaille aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. 24 tunnin kuluessa et voi ottaa enempää kuin 10 mg. Jos allergiat ovat kohtalaisia, lääkäri voi määrätä 5 mg: n annoksen kerran tai kahdesti päivässä.

Keskustele lääkärin kanssa annoksesta ihmisille, jotka käyttävät tätä lääkettä.

 • Noin 2 ja 6-vuotiaat,
 • He ovat yli 65-vuotiaita ja ovat
 • Munuaisten tai maksan vajaatoiminta
 • Varotoimet ja h√§lytykset
 • Varo k√§ytt√§ess√§si laitteita

Vaikka setiritsiini ei normaalisti aiheuta uneliaisuutta, jotkut yksilöt, etenkin muutamalla ensimmäisellä annoksella, reagoivat eri tavalla ottaessaan sitä. Ole varovainen, ettet aja autollasi tai käytä koneita, ennen kuin tiedät varmasti, miten setirisiini voi reagoida kehoosi.

Tarkista ainesosat

Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio sille tai jollekin sen sisältämälle yhdisteelle, älä käytä setiritsiiniä. Jopa, jos olet allerginen jollekin hydroksikiinia sisältävälle antihistamiinille, pysy poissa setiritsiinistä.

Ei saa käyttää äitiys- tai imetysjaksojen aikana

Jos olet raskaana tai haluat tulla raskaaksi, keskustele lääkärin kanssa ennen Cetrizine-hoidon aloittamista. Setiritsiinin käyttöä imetyksen aikana ei yleensä suositella. Jos imetät lasta, sitä ei myöskään suositella. Näin lääke pääsee äidinmaitoon.

Ota yhteys kirurgiin

Kysy lääkäriltä Cetirizine Accord -valmistetta riippumatta siitä, onko sinulla maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Jos lääkäri katsoo, että tämän lääkkeen ottaminen on sinulle hyödyllistä, hän määrää, että otat vähemmän kuin normaali annos.

Setiritsiinin haittavaikutukset

Setiritsiini on toisen sukupolven antihistamiini, joka on uudempi. Setiritsiini ei todennäköisesti aiheuta haittavaikutuksia, kuten vaarallista uneliaisuutta, suun kuivumista, vääristynyttä näkemystä ja ylikuumenemista, toisin kuin ensimmäisen sukupolven antihistamiinit.

Setiritsiini voi kuitenkin aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten

 • Unettomuus
 • Liiallinen uupumus
 • Suun kuivuminen Suun kuivuminen
 • Kipu vatsassa
 • Ripulipotilaat
 • Oksentelu
 • Kerro l√§√§k√§rillesi, jos sinulla on ep√§miellytt√§vi√§ sivuvaikutuksia setiritsiinin k√§yt√∂ss√§. Keskustelkaa my√∂s joistakin k√§ynniss√§ olevista tai h√§iritsevist√§ sivuvaikutuksista. Lis√§ksi n√§m√§ seuraukset eiv√§t ole h√§t√§tilanteita.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta cetirizina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet