Osta cerelle

52.80

Katso apteekki 

Kuvaus

Mikä Cerelle on?

Cerelle on vain progestiinia sisältävä pilleri (PPS), joka sisältää desogestreeliä, synteettistä sukupuolihormonia. Cerelle ei tuota estrogeenitasohormoneja, toisin kuin yhdistetyt ehkäisypillerit.

Cerelle estää sinua tulemasta raskaaksi lisäämällä kohdunkaulasi (kohdun niska) liman paksuutta, mikä vaikeuttaa siittiöiden pääsyä läpi. Cerellen ehkäisyvaikutus, toisin kuin tavanomaiset vain progestiinia sisältävät tabletit, saavutetaan pääasiassa estämällä ovulaatiota.

Cerelle (ja Cerazette) epäillään olevan tehokkaampia raskauden välttämisessä kuin tavanomainen 3 tunnin ikkuna PPS. Oikein otettuna se on yli 99 prosenttia onnistunut (alle yksi sadasta naisesta tulee raskaaksi ensimmäisenä vuonna). Jos Cerelleä ei kuitenkaan aina oteta täydellisesti, se on tosielämässä matalampi (91 prosenttia tehokas).

Se on tehokkaampaa kuin kondomit tai kalvot, mutta perinteisessä jokapäiväisessä käytössä pitkävaikutteiset palautuvat ehkäisymenetelmät, kuten vain progesteroni-implantti, vain progesteroni-injektio, kupari IUD ja kohdunsisäinen levonorgestreelilaite, ovat tehokkaampia.

Hedelmällisyys palaa heti, kun he välttävät PPS: n käyttöä naisilla, jotka haluavat tulla raskaaksi.

Mikä on pillerimini?

Vain progesteronia löytyy minipillereistä. Epäsäännöllinen verenvuoto on yleisin sivuvaikutus tämän pillerin aloitusvaiheessa, mutta se näyttää olevan lievää ja tapahtuu yleensä 3 kuukauden kuluessa.

Minutablettien kannalta tärkeintä on muistaa, että se voidaan ottaa joka päivä samaan aikaan. Jos olet myöhässä yli kolme tuntia, sinulle ei ole aborttiturvaa (Cerazette ja Cerelle ovat poikkeuksia tähän). Tässä mielessä on älykäs idea tehdä mini-pillerin ottamisesta tai asettaa hälytys osaksi normaalia päivittäistä rutiiniasi varmistaaksesi, että otat sen ajoissa. Jopa kondomien välttämiseksi STI-tartunnan välttämiseksi.

Kuinka saan Cerellen?

Milloin aloittaa:

 • On parempi aloittaa Cerelle-hoito syklin p√§ivin√§ 1‚Äď5, jos sinulla on p√§ivitt√§isi√§ syklej√§. T√§m√§ viittaa siihen, ett√§ olet turvassa heti raskaudesta.
 • Sinun tulisi aloittaa Cerellen ottaminen miss√§ tahansa syklin vaiheessa, jos tied√§t, ett√§ et ole raskaana, mutta saatat joutua k√§ytt√§m√§√§n jonkinlaista ehk√§isy√§ my√∂s kahden ensimm√§isen p√§iv√§n ajan.
 • Sinun tulisi aloittaa Cerelle-valmisteen ottaminen 21. p√§iv√§n√§ synnytyksen j√§lkeen, jotta se olisi t√§ysin peitetty sen ensimm√§isen√§ p√§iv√§n√§, jos sinulla on juuri poika. Ei tarvitse l√§hte√§ aikaisin ottaakseen sen. Kun aloitat l√§√§kityksen ottamisen yli 21 p√§iv√§n ajan vauvan syntym√§n j√§lkeen, jos haluat saada lapsia, saatat joutua k√§ytt√§m√§√§n ylim√§√§r√§ist√§ ehk√§isy√§ kahden ensimm√§isen p√§iv√§n ajan pillerin ottamisen aikana.
 • Jos sinulla ei ole normaaleja kuukautisia, sinulla on juuri ollut keskenmeno tai keskenmeno tai jos olet k√§ytt√§nyt kiireellisi√§ ehk√§isyv√§lineit√§, keskustele l√§√§k√§risi kanssa siit√§, miten Cerelle aloitetaan.
Kuinka minipilleri toimii

Paksuttamalla kohdunkaulan limaa, mini-pilleri toimii, mikä tekee siittiöiden vaikeaksi päästä kohtuun ja tavata muna. Ovulaatio estää myös tietyntyyppisiä minipillereitä.

Kuinka Cerelle on tehokas?

Cerelle voi olla jopa 99 prosenttia tehokas välttämään raskautta, jos sitä käytetään oikein.

Cerelle voidaan ladata englanniksi

Mitkä ovat Cerellen sivuvaikutukset?

Suurimmalla osalla naisista ei välttämättä ole mitään sivuvaikutuksia Cerelle-hoidon aikana, mutta vähemmistöllä naisista niitä voi olla.

Cerelleä käyttävillä naisilla voi myös esiintyä sivuvaikutuksia, vaikka ne ovat epätodennäköisiä. Tähän voi sisältyä:

 • Puuttuneet tai ep√§normaalit jaksot
 • P√§√§ns√§rky
 • Rintojen herkkyys
 • Kouristukset kuukautisissa
 • Pahoinvointi ja sairaus
 • Mielialan heilahtelut
 • V√§hentynyt seksuaalinen ruokahalu
 • Painonnousu
 • RINNAN paine
 • Akne

Ota yhteyttä asiantuntijaasi, jos sinulla on kysyttävää näistä haittavaikutuksista.

Voinko ottaa Cerellen muut reseptit mukaani?

Joo, lääkäri ilmoittaa sinulle kaikista poikkeuksista. Muut lääkkeet voivat heikentää pillerisi tehoa, joten on välttämätöntä kertoa lääkärille, mitä lääkkeitä käytät tai olet äskettäin käyttänyt (mukaan lukien käsikauppalääkkeet), jotta hän voi kertoa sinulle, mitä tehdä.

Imetys ja raskaus

Cerelleä ei pidä ottaa raskaana. Vältä sen käyttöä ja ota yhteys lääkäriin, jos tulet raskaaksi Cerelle-hoidon aikana.

Cerelle ei vaikuta rintamaidon kehitykseen, eikä ole tutkimustuloksia sanoa, että vauva voi vaikuttaa imemisen aikana.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta cerelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet