Osta cerazette

68.29

Katso apteekki 

Kuvaus

Ei reseptiä ostavaa Cerazettea

Cerazette, mikä se on?

Cerazette on ehkäisyvalmiste, joka sisältää progesteronia ja jota käytetään vain naisille tahattoman raskauden välttämiseksi. Cerazette on vain eräänlainen progesteronitabletti. Desogestreeli, joka on progesteronin hormonin synteettinen muoto, on vaikuttava aine. Seksuaalisesti mukana oleville naisille, jotka eivät halua tulla raskaaksi, määrätään Cerazette.

Vain progestiinia sisältävä pilleri (POP) tai minipilleri on Cerazette. Kolme 28 tabletin raitaa on jokaisessa Cerazette-pakkauksessa. Jokainen tabletti sisältää synteettistä progesteronia, desogestreeliä, joka on samanlainen kuin kehon vapauttamat luonnolliset progesteronit.

Minipilleri otetaan viipymättä joka päivä (toisin kuin yhdistelmäehkäisyvalmiste, jota otetaan yleensä 21 päivän ajan, minkä jälkeen seuraa 7 päivän tauko). Minipillereillä ei voi olla päivittäistä kestoa. Vaikka jotkut saattavat ilmoittaa verenvuodosta tai ei lainkaan syklejä, jotkut naiset ilmoittavat.

Kuinka aion ottaa Cerazetten?

Jotta voisit olla varma hedelmöitykseltä, sinun on otettava yksi tabletti päivässä jatkuvasti, samaan aikaan joka päivä. Ota viipymättä pakkaukset peräkkäin, vaikka sinulla on kuukautisia. Vaikka Cerazettella monilla naisilla ei ehkä ole lainkaan sykliään, tämä on täysin turvallista.

Milloin minun on otettava Cerazette?

Sinun on otettava Cerazette-tabletti päivittäin samaan aikaan. Jos et kuitenkaan ota pilleriä, toisin kuin useimmat mini-lääkkeet, on 12 tunnin jakso, jolloin voit ottaa ne ja olla silti turvassa hedelmöityksestä. On olemassa riski, ettet ole turvassa, ennen kuin tämä 12 tunnin ikkuna on suljettu.

Kuinka kauan Cerazette oli töissä?

Sinut kuuluvat automaattisesti hedelm√∂itymiseen, jos aloitat Cerazetten k√§yt√∂n syklisi p√§ivin√§ 1‚Äď5. Varmista, ett√§ et ole raskaana, ja k√§yt√§ ylim√§√§r√§isi√§ ehk√§isyvalmisteita v√§hint√§√§n seitsem√§n p√§iv√§n ajan ennen Cerazette-valmisteen aloittamista, jos aloitat sen my√∂hemmin.

Mitkä ovat Cerazetten sivuvaikutukset?

Useimmille naisille ei tule sivuvaikutuksia, mutta niitä voi esiintyä rajoitetulla prosentilla naisista. Ota yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on kysyttävää.

Cerazettella on sivuvaikutuksia, jotka ovat lähellä yhdistelmäehkäisytablettien sivuvaikutuksia. Useimmat naiset eivät voi kohdata sivuvaikutuksia, mutta jotkut tulevat. Haittavaikutuksia ovat:

  • P√§√§ns√§rky, p√§√§ns√§rky
  • Akne
  • Pahoinvointi ja sairaus
  • Mielialan heilahtelut
  • Painonnousu
  • Rintojen herkkyys
  • Kouristukset kuukautisissa
  • Em√§ttimen infektiot
  • Munasarjakysta

Ota yhteys lääkäriisi tai reseptilehtiseen, jos olet huolissasi jostakin yllä olevasta tai haluat lisätietoja.

Cerazette-esitteen lataus

Kuinka menestyvä Cerazette on?

Oikein käytettynä Brevinor voi olla jopa 99 prosenttia tehokas pysäyttämään hedelmöitys. Cerazette antaa 12 tunnin keston, jonka aikana sitä voidaan käyttää, ja suojaa myös hedelmöitykseltä, toisin kuin useimmat progesteronitabletit yksinään.

Onko Cerazetten kanssa mitään reseptiä?

Joo, mutta lääkäri antaa sinulle neuvoja muutamista poikkeuksista. Muiden lääkkeiden kanssa sinun pitäisi pystyä ottamaan Cerazette. On kuitenkin joitain muunnelmia, jotka sisältävät farmaseuttisia ja reseptilääkkeitä sekä vaihtoehtoisia lääkkeitä ja ravintolisiä. Ota yhteyttä lääkäriin, jos olet epävarma.

Jotkut hoidot

Minipillerin lisäksi on sekä sekoitettuja että pieniannoksisia ehkäisypillereitä. Saatavilla on myös emättimen renkaita ja iholaastareita, ja lääkäri voi kertoa sinulle, sopiiko jokin niistä sinulle parhaiten.

Cerazette-tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Cerazetten yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että otat yhteyttä tähän online-lääketieteen tarjoajaan, jos olet kiinnostunut vaihtoehtoisesta ehkäisylääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Cerazette ilman reseptiä;
Katso lisää kasviperäisiä tuotteita / ehkäisyvalmisteita;
Opi kaikki kondomeista.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta cerazette”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet