Osta celebrex

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Celebrexiä käytetään?

Celebrex-kapseleita käytetään systeemisten tulehdussairauksien, kuten nivelrikon, nivelreuman ja selkärankareuman, hoitoon lievittämään kyseisten nivelten epämukavuutta, ärsytystä, arkuutta, jäykkyyttä ja turvotusta. Niitä käytetään myös akuutin kivun ja dysmenorrean (kuukautiskivun) lievittämiseen, jos muiden lääkkeiden kivunlievitystä ei saada riittävästi. Celebrex-tabletit eivät paranna niveltulehdusta, mutta ne voivat lievittää epämukavuutta ja jäykkyyttä ja lisätä kyseisten nivelten käytännön käyttöä.

Kuinka Celebrex toimii?

Celebrex-tabletit sisältävät selekoksibia, ei-steroidista tulehduskipulääkettä (NSAID), joka estää estämällä tiettyjen tulehdusta välittävien kemikaalien, prostaglandiinien (PG), valmistuksen. Selekoksibi on erityinen syklo-oksigenaasi 2 (COX-2) -entsyymin estäjä Celebrex-kapseleissa, joka aiheutuu tulehdusvaiheessa ja on vastuussa tulehduksellisten prostaglandiinien, kuten PGE2, kehittymisestä, mikä aiheuttaa epämukavuutta, turvotusta ja muita tulehdusoireita.

Selekoksibilla on myös antipyreettinen (vähentää kuumetta) vaikutus, mutta sillä on vain vähän vaikutusta syklo-oksigenaasi 1 (COX-1) -entsyymiin, joka on välttämätön normaalille soluprosessille. Celebrex-kapselit lievittävät tulehduksen vaikutuksia, joihin kuuluu epämukavuus, turvotus ja jäykkyys nivelissä estämällä COX-2: n aktiivisuutta.

Mitä Celebrex sisältää?

Celebrex-tablettien vaikuttava aine on selekoksibi, ei-steroidinen tulehduskipulääke (NSAID) ja spesifinen syklo-oksigenaasi 2 (COX-2) -entsyymin estäjä, joka estää kipua ja tulehdusta. Se sisältää myös: laktoosia, lauryylisulfaattinatriumia, povidonia, kroskarmelloosinatriumia, magnesiumstearaattia, gelatiinia, titaanidioksidia, CI 73015/100 mg indigokarmiinikapselia.

Mitkä ovat Celebrexin sivuvaikutukset?

Ruoansulatuskanavan haittavaikutukset ovat yleisimmin raportoituja Celebrex-kapseleiden k√§yt√∂n aikana, ja niihin kuuluu: vatsavaivat tai -vaivat, ripuli, ruoansulatush√§iri√∂t, tuulenpuhallukset. T√§llaisia ‚Äč‚Äčhaittavaikutuksia ovat: huimaus; sinuiitti ja ylempien hengitysteiden tulehdus; n√§√∂n h√§m√§rtyminen; ihottuma ja naarmuuntuminen; turvonnut ranteet, polvet ja jalat. Mahahaava ja verenvuoto sek√§ syd√§n- ja verisuonitapahtumat, kuten syd√§nkohtaus, ovat √§√§rimm√§isempi√§, mutta harvinaisia ‚Äč‚Äčsivuvaikutuksia.

Mitkä ovat Celebrexin ottamisen vaarat terveydellesi?

Celebrex-tabletteihin on yhdistetty kohonnut mahahaavan ja verenvuodon riski sekä haittavaikutukset, mukaan lukien sydänsairaudet, vaikka nämä tapahtumat ovatkin harvinaisia.

Milloin ei ole asianmukaista ottaa Celebrexiä?

Jos käytät Celebrex-tabletteja, et voi

  • Olet vastustuskykyinen selekoksibille, aspiriinille, jollekin muulle ei-steroidiselle tulehduskipul√§√§kkeelle (NSAID) tai mille tahansa Celebrex-kapselikomponentille.
  • Sinulla on sulfonamidiallergia
  • Haava, verenvuoto maksasta, √§rtyv√§n suolen oireyhtym√§ tai syd√§men vajaatoiminta
  • Munuaisten tai maksan vajaatoiminta
  • K√§ytet√§√§n l√§√§kkeit√§, jotka sitoutuvat Celebrexiin, mukaan lukien: muut tulehduskipul√§√§kkeet, aspiriini, antikoagulantit, kuten varfariini, suun kautta otettavat kortikosteroidit, flukonatsolin sienil√§√§kkeet, diureetit, kuten furosemidi, korkea verenpaine-litium, korkean verenpaineen ACE-antagonistit, ruoansulatush√§iri√∂t.

Kuinka he käyttävät Celebrexiä?

Ota Celebrex-tabletit ruoan kanssa tai ilman ruokaa kerran tai kahdesti päivässä. Jos Celebrex-tabletit kuitenkin aiheuttavat häiriöitä vatsassa, ne tulee ottaa aterioiden yhteydessä. Annostuksesi riippuu siitä, mitä sinua hoidetaan ja kuinka kauan, se voi olla muutaman päivän, useita viikkoja tai pidempään, ja lääkärisi määräämä.

Kuinka kauan Celebrex vie sinut?

Voit jatkaa Celebrex-kapseleiden ottamista niin kauan kuin lääkäri on määrännyt, mikä voi kestää useita päiviä, viikkoja tai pidempään, riippuen siitä, mitä sinua hoidetaan.

Celebrex 100 mg 60 korkkia Celebrexiä

Missätty Celebrexx-annos

Kun j√§t√§t annoksen Cefabrex-tabletteja, ota ne heti kun muistat, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Celebrex tallennetaan?

Kun on aika poistaa ne, voit pit√§√§ Celebrex-kapselit l√§pipainopakkauksissa. S√§ilyt√§ pime√§ss√§, kuivassa paikassa alle 25 ¬į C huoneenl√§mm√∂ss√§.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta celebrex”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet